SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 2 - 1 Eskişehirspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27929)

Ezgi 13.12.2009 14:50

Cevap: Sivasspor 2 - 1 Eskişehirspor

bu galibiyet iyiye gidişin göstergesi.geleceğe umutla bakılmasını sağladı.son iki hafta özellikle toparlanma belirgin anlaşılan.futbolcular işin ciddiyetinin farkına varmış,en azından mücadele var.bu başarının mimarı da muhsin hoca olsa gerek..tebrikler:)

esyucel 13.12.2009 14:50

Sivaslı Arkadaşlardan birşey Rica edecegim Ne olur Sivasınıza Sahip Cıkın İyi Günde Sivaslı Degil Kötü Günde Yanında Olun Birlik Ve Beraberliginiz Bozulmasın

Maca gelince tekrar ediyorum sizleri kutluyorum inşallah cıkışınız bu mac olmuş olur Eskişehirden Sevgiler saygılar ESESYUCEL...

bozkurt187 13.12.2009 14:53

insallah simdi galibiyetleri seriye baglariz, haydi yigidom

GuVeN 13.12.2009 14:54

[QUOTE=esyucel;588073]Sivaslı Arkadaşlardan birşey Rica edecegim Ne olur Sivasınıza Sahip Cıkın İyi Günde Sivaslı Degil Kötü Günde Yanında Olun Birlik Ve Beraberliginiz Bozulmasın

Maca gelince tekrar ediyorum sizleri kutluyorum inşallah cıkışınız bu mac olmuş olur Eskişehirden Sevgiler saygılar ESESYUCEL...[/QUOTE]

saolasın kardeşim bizdende sizlere selamlar saygılar..Sahip çıkma konusunda umarım dedıgın gıbı sahıp cıkmayan taraftarlarda artık uyanırlar ve takımın her kosulda desteklemeye devam ederler..

bundan sonraki maçlarınızda başarılar dilerim..

okan27ank 13.12.2009 14:54

sivas sporumuza başarılar diliyorum. güzel bir galibiyet oldu... ilk yarının sonunda bize mutlak puan lazımdı . eskişehire kalan maçlarında başarılar diliyorum.
muhsin hocadan 2. yarıda takımı şaha kaldırmasını bekliyoruz... haydi sivasım göster kendini....

58isa58 13.12.2009 14:54

Seni sevmek böyle birşey işte gerçek sevgi bu bir anda bırakamaz ve okadar olumsuzluga ragmen sana katlanırken en ufak ışıgını görmek bizlere herşeyi unutyr gönülden seviyoruz seni SivaSsporum benim...

yigidozan 13.12.2009 14:55

çok iyi oldu bu üç puan çok. inşallah çıkışımızın başlangıcı olur bu galibiyet

Ezgi 13.12.2009 14:59

unutmadan,trt işkencesine katlanıp,bin bir zahmetle maçı dinleyebilmek için büyük sabır gösteren taraftarı tebrik etmek gerek.tribündekiler de es geçilmemeli tabi.maç skoruysa tam bir muammaydı anlaşılan.taraftar öldü öldü dirildi..sonuç olarak hem taraftar,hem sivasspor bu galibiyeti haketti..

furkanyamak58 13.12.2009 15:01

sivasspor sen sen çok yaşa.......helal olsun sana.....

tuzlugollu 13.12.2009 15:04

umarım haftaya en az bır puan alırız tabıkı ankaragucunu yenersek daha super olacak amma bır puan bıle bize cok şey kazandıracak lıgde kalabılmek edına bu lıgde kalmak dusuncesının telaffuz etmek bile üzüyo amma ne yapalım inşallah eskı günlere döneriz kısa zamanda iyi kaliteli takviyelerle bu ligde ilelebet var olacagımızı kanıtlamamız gerekıyo

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:00.