SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'dan üçü bir arada (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30996)

adres58 10.01.2011 20:52

Cevap: Sivasspor'dan üçü bir arada

Şu an ankete gözüm takıldı da, hatırı sayılır bir beğenmeyen kitlesi mevcut... Anlamadım gitti. Anlayan arkadaşlar lütfen bu platform aracılığı ile beni aydınlatırsa sevinirim. Ben kendimi bir düşünceye sevkedeyim belki bulurum...

Allah Allaaaaaahhh :(

Salim58 10.01.2011 20:59

[QUOTE=adres58;682467]Şu an ankete gözüm takıldı da, hatırı sayılır bir beğenmeyen kitlesi mevcut... Anlamadım gitti. Anlayan arkadaşlar lütfen bu platform aracılığı ile beni aydınlatırsa sevinirim. Ben kendimi bir düşünceye sevkedeyim belki bulurum...

Allah Allaaaaaahhh :([/QUOTE]

[QUOTE=Salim58;681957][B][I]Bırak desinler onu diyenler ya Gayserili yada Trabzonludur.:)[/I][/B][/QUOTE]

[B]Daha önce yazmıştım tekrar yazmaya gerek yok.[/B]

poolat58 10.01.2011 21:22

kardeş onlar doyumsuz bişeyleri çok iyi bildiğini sanıp aslında hiçbişey bilmeyen tipler ....:confused:

adres58 10.01.2011 21:48

[QUOTE=Salim58;682469][B]Daha önce yazmıştım tekrar yazmaya gerek yok.[/B][/QUOTE]

Abi anladım görmüştüm yazını ama bu kadar Trabzonlu ve Gençserili bizim sitede olamaaazzz :D

yigidocengiz 10.01.2011 23:45

İNŞALLAH SİVASa geldiklerinde de bu tebessümü yüzlerinde görebiliriz ve çabucak uyum sağlarlar İNŞALLAH.

en büyük dileğim şu trıkzona acı bir mağlubiyet tattırmak.İNŞALLAH bu yeni transferler biran önce uyum sağlarlar ve takıma %100 katkı sağlarlar,tabi burda kaptanlara da büyük iş düşüyor...

şarkışla 58 11.01.2011 00:38

34 kişi transferleri beğenmemiş.:DTabi böyle sıkışık bir dönemde:mad:,ortada futbolcu kaynarken:mad:,takımın sıralamadaki yeri belliyken,:mad:niye daha iyi topçular almadınız.:D

hiko58 11.01.2011 06:48

[QUOTE=adres58;682467]Şu an ankete gözüm takıldı da, hatırı sayılır bir beğenmeyen kitlesi mevcut... Anlamadım gitti. Anlayan arkadaşlar lütfen bu platform aracılığı ile beni aydınlatırsa sevinirim. Ben kendimi bir düşünceye sevkedeyim belki bulurum...

Allah Allaaaaaahhh :([/QUOTE]

gardaş bende beğenmedim dedim. beğenmeme nedenim benim birkaç yıldır shalabalala transferini beklememden doğuyor. bu futbolcu sürekli sivassporun gündeminde olmasına rağmen sivaslıları sevindirecek bir transfer olmasına rağmen yapılmadı neden bilinmez ama bu adam türkiyedeki en iyi futbolculardan birisi olacaktı. beklentilerimiz o yöndeydi. alınan futbolcular hakkında bilgi sahibi değilim. tek beklediğim shalabalala olduğu için transferi beğenmediğimi söyledim. buda en doğal hakkımdır sanırım.herkese saygılar.

hiko58 11.01.2011 06:57

ayrıca yazılarıma bakarsanız trabzondan benim kadar nefret eden bir kişi daha bulamazsınız. sivaslılık konusunda benim sivaslılığımıda test etmeniz mümkün değildir. sivasın yerli ailelerinden birisiyim. benim sivaslılığımı kimsede sorgulayamaz. eleştirenleride tranzonlu olmakla kayserili olmakla suçlamakda yanlış. herkesin gönlünde yatan transferler vardır. o olmadımı insan üzülüypr. burada yorum yaparken kırıcı olmamak lazım. herkesin fikrine saygılı olmak gerek. sizlerde araştırıyorsunuz o futbolcuları başkalarıda araştırıyor. artık herkesin interneti var. ama gönül isterdiki futbolcularımız sivasın bağrından çıksın. alt yapıya önem verilsin. sivassporun süper gençleri dağıtıldığı zaman bu ben buradan yazdım kimseden destek alamadım. bülonun getirdiği sakaryalı gençler üzerinde duruldu sivaslı gençler sokaklara gönderildi. yazık oldu.

kempes 11.01.2011 12:20

önce durdur, sonra vur
takımın 2011'deki felsefesi bu olsa gerek
defansın çimentosu sağlam oldu
sedat gezer artık sahada, kart görmektense...

kempes 11.01.2011 12:20

ilk beş haftanın bizi soluklandırmasını bekliyoruz, transfer heyetine şimdiden teşekkürler...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:52.