![]() |
Cevap: 2011-2012 sezonu ara transfer dönemi !!
boşu boşuna yüreginizi tüketmeyin arkadaşlar taraftarı adam yerine koyupta bir şeyler yapan yok açıklama yapan yok işte bunun içinde stada maç seyretmeye gelen taraftar veya seyirci sayısı her geçen gün azalıyor ibb dönecegiz diye korkuyorum ha birde şu var sanki yönetim play of a kalmak istemiyor diye hissediyorum isteseler eksikleri tamamlardı hala kadir kavuk un yedegi yok sandrodan medet umuyoruz vay halimize.
|
Bize böyle bir oyuncu lazım yas daha cok genç istatistikler manyak...
[url]http://www.transfermarkt.com.tr/tr/hany-mukhtar/profil/spieler_146155.html[/url] |
Ankaragücü'nden Ergin Keleş'i almalıyız.
1) U-16,17,18,19,21 bütün milli takımlarda 75 kez forma giymiş,20'den fazla golü var. 25 yaşında. Tek şanssızlığı Trabzonspor'da yetişip profesyonel olması ve hep yedek bekletilmesi. Dört büyütülmüşler Türk oyunculara üvey evlat muamelesi yapıyorlar, bu nedenle de bir oyuncu milli takımlarda banko oynarken,kendi takımına giremiyor. 2) Topu bilen,oyun zekası olan,nerede ne yapacağını bilen,son dönemde forma bulduğu için kendini de geliştiren bir oyuncu. Şans verirsek yeni Mehmet Yıldız'ımız olur. 3) Sivassporumuzda play offlara gidilirken sakat ya da cezalı oyuncularımız olur. Erman'ın,Pedriel'in,Eneramo'nun, hatta sağ ya da sol açık olarak bile yararlanılabilir. 4) Bonservisi elinde,A.Gücü'nde yapacağı birşey kalmadı,Sivasspor'a severek gelir. Cihan Özkara var elimizde denebilir,ama Ergin'in oyun karakteri farklı. Ergin sadece bir forvet oyuncusu değil,ilerde topu daha iyi tutabilir,hücumu organize edebilir. Benim şahsi kanaatim Sivassporumuza faydalı olacağıdır. |
bos yeremi a2 ligi var iyi isleyen bir takima genc alternatifler suna bilmek icin
sag bek diyorsunuz orta saha diyorsunuz a2 den alin ama böyle oyuncumuz yok diyorsaniz ozaman birinci lig takimi olarak utanmamiz lazim |
:DBUGÜN BİR KALECİYLE ANLAŞILMIŞ GERİ İPTAL OLMUŞ BAŞKA BİR KALECİYLE [YABANCI] İYİ KALECİYMİŞ ANLAŞILMIŞ HEM BU YILI HEMDE GELECEK SEZONUN KALECİSİ OLACAKMIŞ YARIN ADI AÇIKLANIYOR HENÜZ NETLEŞMEDİĞİ İÇİN ADI YOK ŞUANDA:D
|
Gelecek senenin kalecisi demese Senecky derdimde 32 yaşında oda kim acaba
|
[QUOTE=58MUAMMER58;764970]:DBUGÜN BİR KALECİYLE ANLAŞILMIŞ GERİ İPTAL OLMUŞ BAŞKA BİR KALECİYLE [YABANCI] İYİ KALECİYMİŞ ANLAŞILMIŞ HEM BU YILI HEMDE GELECEK SEZONUN KALECİSİ OLACAKMIŞ YARIN ADI AÇIKLANIYOR HENÜZ NETLEŞMEDİĞİ İÇİN ADI YOK ŞUANDA:D[/QUOTE]
nası yaniiii?????????? |
[QUOTE=asabibaba;764974]nası yaniiii??????????[/QUOTE]
Sipas tv de Rıza hoca telefonla bağlandı ve dün bir yabancı kaleciyle anlaşılmış sonra vazgeçilmiş uzun yıllar sivasspor'un kaleciliğini yapacak bir kaleci alalım demişler biriyle görüşüyolarmış büyük ihtimal yarin imza atılacakmış.... |
[QUOTE=babapiton;764975]Sipas tv de Rıza hoca telefonla bağlandı ve dün bir yabancı kaleciyle anlaşılmış sonra vazgeçilmiş uzun yıllar sivasspor'un kaleciliğini yapacak bir kaleci alalım demişler biriyle görüşüyolarmış büyük ihtimal yarin imza atılacakmış....[/QUOTE]
yav seyredemedim yerel tv leri bu sene gıcığım onlara hazırlık maçlarından dolayı teşekkür ederim babapiton :) |
Artık şu kaleye tartışılmaz bi isim alalım bitsin şu kale muhabbeti petkoviç gibi 4-5 sene kalemizde olsun yeter artık :S
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:21. |