![]() |
Cevap: Bednar tamam, Eneramo yolda
hayırlı olsun eneramonun çok eksiği var ama toparlamaı zamanalıcak adam aylardır yatıyor ne olcak kampda yok ama bednar özellikle kafa toplarında etkili videolarda baktım eksiğimizi kapatır o noktada şimdi geriye defans kaldı
|
Eneramo ilk bize geldiği hali gibi olmasın da, 1-2 haftaya formunu anca yakalasa razıyım :)
|
[b]iki güçlü fizikli golcü yanyana oynadığında rakip defanslar neyapacak şimdiden çok merak ediyorum eneramo tek başına yetiyordu :Dhele bide formda cerny groseçki atıfı süpermanı nasıl tutacaklar göreceğiz [/b]
|
Her mevkide teker teker profesyonel oyuncular geliyor... Şimdi sırada kalede, sonra savunmada. Bu kadroyu koruyup seneye defansı ve kaleyi düzeltirsek, ligin en iddialı takımlarından biri haline geliriz... Ama bu kadroyu korumamız çok zor olacak sanırım çünkü harika kadromuz oldu ve başarı gelirse 3 büyütülmüşler oyuncularımızın çoğunu kapabilir. Erman gibi....
|
[B]Çok şükür Eneramo tekrar kavuştuk.An itibariyle yapılabilecek en iyi transfer.Bence bu transferlerle geçen yıldan daha güçlü bir takım olduk.Zaten Aatıf takıma bir vites attırdı birde Bednar kendini bulursa çok sağlam bir takım oluruz.
Yalnız takımdaki çek oyuncu sayısı çok fazla kendi aralarında grup olup takımdan ayrışabilirler. Bu arada Bednar için tribünlerde şu tezahüratı duyarsak hiç şaşırmam; Çek kafayı Bednar Çak kafayı Bednar :D :D[/B] |
Balili' yi adam ettik. Bednar' ı da ederiz!!! ( edemezsek gitmeli. ) :D
|
vay anasını be ...
Ne Eneramo imiş tüm yigidolar emeramo isminden sonra hizaya geldi Sözlerim yanlış anlaşılmasın emeramonun gelmesinden oldukça memnun kaldım Ancak bir çok arkadaşımız gibi bednar ismine hiç sıcak bakmıyorum Hem kötü sicilinden dolayı hem de abdulkadire daha fazla şans verilmesini gerektiğini düşündüğüm için yanlış bir transfer olduğunu düşünüyorum Gündemimizden düşmeyen iki afrikalıdan birinin alınması daha iyi olurdu Neyse artık bundan sonra bize takımı desteklemek düşer |
Bednar'i Bir Benmi Batuhan Karadeniz'e Benzetiyorum..? :confused::D :rolleyes:
Stil ve Fizik Olarak..:D:rolleyes: |
çek bednar çek kafayi çek :D
@respect58 yapma kardes nasil guldurdun beni tam iftarimi açacaken |
eneramo'yla kesin anlaşılmış sivasın yerel bi gazetecisinin verdiği bilgi bi basın sözcümüz olaydı iyiydi
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:15. |