SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Galatasaray 2-1 Sivasspor -2.devre - (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37166)

34MUAMMER58 23.11.2013 14:06

Cevap: Galatasaray - Sivasspor

[b]ilk 35 dakkadaki gs baskısını kırarsak ,ilerleyen dakikalarda süreç lehimize işler,erken dakikalarda salak salak gol yememeliyiz,fb maçına döner sonra,groseçki ve mehdi enazından yedeklerde olması lazım ,ortasahayı kaptırmamak lazım ,birçok idda yorumcusu gsnin handikaplı kazanacağını yazmış ,bakıp göreceğiz kim haklı ,ben en az berebere kalacağımızı ,futbolcularımız gününde olursa hakemlere yenilmezdek kazanacağımızı düşünüyorum,gs nin top filan oynadığı yok,fb ye penaltı hariç şutu yok böyle kazma takımla oynayacağız [/b]

58YIGIDO58 23.11.2013 14:57

[QUOTE=SenSetik;884348]kesinlikle katılıyorum...heleki dünkü fener maçından sonra gs'nin çok daha hırslı ve istekli çıkacağı bir maç olacak...beraberlik çok iyi sonuç olur..ama 3 puan alırsakta bu sezon zirveye kalıcı olarak yerleştiğimizin işaretidir...ama 3 puan için bu sezon oynadığımız tüm oyunlardan çok daha iyi oynamalı ve mücadele etmeliyiz...bursa ve antep maçları bu maç için ölçü olamaz...[/QUOTE]

Kesinlikle katilmiyorum millet ucmus diyen arkadas sen galiba sivasspor u keklik mi zannetin ki millet ucmus diyorsun alti ustu sidikli galatasaray fazla sisirmeyin boyle.
Akhisar onlari yendiyse biz ezeriz.
Ama evt beraberlik fena olmaz yenemiyorsan yenilmeyeceksin ama aklin hep galibiyetde olacak

subasi29 23.11.2013 15:44

gazamiz mubarek ola !allah utandirmasin vurdugumuz gol olsun :)

58eren58 23.11.2013 15:46

Eğer akıllı oynarsak vede acele etmeden kendi oyunumuzu oynarsak maçı kendi adımıza çok rahat bir hale getirip önde olduğum maçlardaki gibi pozisyonlar bulup gol ve goller atabiliriz.Ben bu maçın bizim adımıza çok rahat geçeceğini düşünüyorum vede okuduğum bütün yorumcuların yorumlarına gülüp geçiyorum.Hep yalakalık yapıyorlar ama unutmamaları lazım karşılarında YİĞİDO var.

58YIGIDO58 23.11.2013 15:49

[QUOTE=58eren58;885663]Eğer akıllı oynarsak vede acele etmeden kendi oyunumuzu oynarsak maçı kendi adımıza çok rahat bir hale getirip önde olduğum maçlardaki gibi pozisyonlar bulup gol ve goller atabiliriz.Ben bu maçın bizim adımıza çok rahat geçeceğini düşünüyorum vede okuduğum bütün yorumcuların yorumlarına gülüp geçiyorum.Hep yalakalık yapıyorlar ama unutmamaları lazım karşılarında YİĞİDO var.[/QUOTE]

Agzina saglik gardas seninle ayni fikirdeyim gs den tirsiyorlar bilmiyorlar ki karsilarinda tarihin en iyi Sivasspor u var ve bu maci alacagiz insallah

KIZILCAN 23.11.2013 16:25

35 dk kaldı iple çekiyorum maçı

KIZILCAN 23.11.2013 16:26

Düzeltiyorum 1.35 dk :)

burak58as553 23.11.2013 16:50

[B]Carlos Fb maçındaki hatayı yapmayacaktır bence.

Kontrollü ve defansif oynayıp kazandıgımız toplarla kontra ataktan pozisyonlar bulmalıyız..[/B]

keko 58 23.11.2013 17:06

[B]ilk 11.....

Korcan, Da Costa, Cincinho, Ümit, Eren, Atif, Kadir, Burhan,Aydin , Adem, Djebbour
[/B]

MeXeS58 23.11.2013 17:18

[B] her zaman ki gibi kendımize ayrılan trıbunu tiklim tiklim doldurduk!!![/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:42.