![]() |
Mustafa Ates beyden 4 Eylul'un son goruntuleri:
|
ilker tşk
stadyum fotosu 16 eylül cumaakşamı sivasspor-trabzonspor maçı öncesi çekildi.
şu anki hali buuu sedece stadyum dışında değişiklikler yapılıyorrrr. iç işleri bittiiiii. herkese selam ,amerikaya ayrıca selam olsun(ilker) |
oğuzhanla -anderson
sevgili arkadaşlar ,en son fotoğrafta yer alan benim oğlum oğuzhan .5 yaşında anaokulna gidiyor okuldan kaçıp antremanlara gidiyor ..
trabzon maçı öncesi andersonla ve sergioo ile gol çalışması yaptı. işe yaradaı demekki anteraman sonrası çalışma herkese selamlar |
Teşekkürler . . .
[QUOTE=habercim]sevgili arkadaşlar ,en son fotoğrafta yer alan benim oğlum oğuzhan .5 yaşında anaokulna gidiyor okuldan kaçıp antremanlara gidiyor ..
trabzon maçı öncesi andersonla ve sergioo ile gol çalışması yaptı. işe yaradaı demekki anteraman sonrası çalışma herkese selamlar[/QUOTE] Mustafa Bey'e son fotolardan dolayı çok teşekkür ederiz... Stadımız gerçekten güzel olmuş... Oğuzhan'ın iyi bir futbolcu olacağı topa vuruşundan belli :) |
STAD BAMBAŞK ABİR HAL ALMIŞ İNŞALLAH O GÜZEL STADDA MUHTEŞEM ZAFERLER YAŞAYACAĞIZ
|
[b]İnşallah bu stadyumda büyük zaferlere imza atacağız..[/b]
|
stad gercekten güzel olmus bitsede taraftarda rahatlasa
|
[b]YIKIP YENİDEN YAPILSA ŞİMDİYE BİTMİŞTİ YA NELER OLUYO ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL YAA [/b]
|
erhan sende abartmışın be gardaş ya hangi konuya tıklasam ordasın ve resmini koymuşsun. tanızyoz seni; yeter resmini koymana gerek yok. herkes resim koysa ne olur. dimi? neyse..
stad çok güzel olmuş arkadaşlar ama sivasspora arena stadı yakışır..!! Şampiyon SİVASSPOR. |
yok
anlamadım nasıl yani yeni stat mı yapılacak yoksa stat insaa mı edilecek
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:37. |