|  | 
| 
 Cevap: BİR DEMET ŞİİR... Bütün yollar aşktan geçiyor, görüyor musun? Bir aşk çizgisi var her şeyden öte O çizgiden başka bütün çizgiler Aşkı tüketmede Her düşünce aşka teğet geçiyor Tanığı çizgiler var olduğumuzun Bir aşk çizgisi var her şeyden önce Bütün yollar aşktan geçiyor, görüyor musun? | 
| 
 Cevap: BİR DEMET ŞİİR... Yitirdim umut kırıntılarımı Sevgimi, neşemi, bütün varımı çaresiz bir yokluğun içindeyim Gömdüm içime ıykıntılarımı Arıyor bir yarım öbür yarımı Ne bir anlaıyşlı el,ne bir dost bakış Biraz ümit,biraz hayal sonra aldanış En güvendiğimiz tepelere kar yağmış Deniz o deniz değil,dağlar o dağlar değil... | 
| 
 Cevap: BİR DEMET ŞİİR... Sana bir rüzgar getireceğim Dağlardan, tepelerden Gitme, sana zamanı getireceğim Zamanın bittiği yerden Nice nice acıları aklına getir Bunca yoksulluğu aklına getir Gözyaşlarını aklına getir "GıTME KAL" var yok dinlemez bir çocuk isteğidir Gitme aklına getir | 
| 
 Cevap: BİR DEMET ŞİİR... ıstemem söyleme bir tek kelime  Sen de eller gibi adımı unut Değmesin artık hiç elin elime Sar yeni aşkını benim yerime Sen de eller gibi adımı unut... Beni ta kalbimden vurdu gidişin, Bütün umutlarım ağır yaralı. Aklımdan çıkmıyor veda edişin, Büyün duygularım ağır yaralı. Dün gece uzun uzun Seni andım ağladım. Sonu yok yolumuzun Ona yandım ağladım. | 
| 
 Cevap: BİR DEMET ŞİİR... ıyldırımlar düştü güvendiğimiz dağlara  Hep boş çıktı sarıldığımız eller Hep taş çıktı inandığımız kalpler Kaç kez sırtından vuruldu hayallerimiz Kaç kez ıykılıp kaldık köşe başlarında Kaç kez delik deşik oldu yüreğimiz Bu böyle sürüp gitmeyecek biliyorum Bir sabah bir dilencinin avuçlarına bırakacağım kendimi Kim ne derse desin! Tahammülüm kalmadı artık Bıktım seni sensiz yaşamaktan Nasılsa döneceğin yok senin çıldıracağım bu gidişle Allah kahretsin! .. | 
| 
 Cevap: BİR DEMET ŞİİR... Hangi masaya otursam  Senin sevdiğin içkiyi koyuyorlar önüme Vazomda hep senin sevdiğin çiçekler Ve dudaklarımda hep senin sevdiğin şarkılar Senin doğumgünlerini kutluyorum senden habersiz Ve her sabah dualar ediyorum mutluluğun için Ne yapsam, ne etsem, nereye gitsem Ecel gibi peşimdesin.. | 
| 
 Cevap: BİR DEMET ŞİİR... İşte böyle bir sevda benimkisi  Bu zamanda, bu devirde Haklısın adam olacağım yok benim En güzeli artık son vermek bu hayata En korkunç uçurumlardan bırakmak kendimi Ya da en yüksek tepelerden En uçsuz bucaksız denizlere bırakmak bedenimi Ama içimde sen varsın Ya sana bir şey olursa? | 
| 
 Cevap: BİR DEMET ŞİİR... Şimdi bir kır kahvesinde olsaydık seninle  Yine aynı masada yine aynı köşede Yeniden düşler kursaydık seninle Dağlar gibi sıra sıra Ve yeniden yaratsaydık kendi dünyamızı Ve de birlikte söyleseydik ikimizde kendi şarkılarımızı Meydan okuyup ayrılıklara Hem de teslim olmadan ıyllara, yollara, yalanlara.. | 
| 
 Cevap: BİR DEMET ŞİİR... Şimdi bir düşün  Kim itti bizi bu kör olası ayrılığa? Kim itti bizi bu pişmanlıklar denizine? Kim yaktı bizi kim? Hem de sırtımızdan vura vura Görüyorsun değil mi görüyorsun Bir ikimiz sığamadık bu koca dünyaya.. Yorgun bir hasretle dönersen bir gün Beni burda değil kalbinde ara! .. Ne kadar ıykılmış olsan da o gün Beni bende değil kendinde ara! .. | 
| 
 Cevap: BİR DEMET ŞİİR... Akşam erken çöker yalnızlığıma  Sokak sokak gezer ararım seni Hasretin gönlümün yangınlarında Alev alev yanar ararım seni Her seven sonunda düşüyor derde Bu aşk kitabının yazanı nerde Bir aşık inandı.. çok sevdi diye Terketmek kanun mu aşk kitabında? | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:50. |