|  | 
| 
 Cevap: BİR DEMET ŞİİR... [B]FUTBOL AŞKI  Tıklım tıklım tribünler, İçimde bir garip kuşku. Stad inim inim inler, Bu ne biçim futbol aşkı. Ya yenilir ya yenersin, Niye sahaya inersin, Allah akıl fikir versin, Bu ne biçim futbol aşkı. Koltuk batar kıçınıza, Söversiniz koçunuza, Başlatmayın maçınıza, Bu ne biçim futbol aşkı. Şu cimbomlu şu fenerli, Biri kovboy biri yerli, Dokunmayın eşek terli, Bu ne biçim futbol aşkı. Spor değil sanki savaş, Kırıldı kol açıldı kaş, Yavaş oğlum biraz yavaş, Bu ne biçim futbol aşkı. Sedat Kocabey[/B] | 
| 
 Cevap: BİR DEMET ŞİİR... [B]BİR FUTBOL MAÇININ, OYNANDIĞI GÜN  Her şey ne kadar da, güzeldi, hoştu İşini terkeden evine koştu El ayak çekilmiş, sokaklar boştu Bir futbol maçının, oynandığı gün Maç sona erince sokaklar dolmuş Görenler sanmış ki bir savaş olmuş Kimi silahını eline almış Bir futbol maçının, oynandığı gün Tezahürat başlar, sevinç sürurlar Sağa sola ateş edip dururlar Yanlışlıkla bunlar adam vururlar Bir futbol maçının, oynandığı gün Mikdat Bal[/B] | 
| 
 Cevap: BİR DEMET ŞİİR... [B]DECCAL  Yeme icme yat kalk ona dua et Tarafi ol rengi senin imanin Kurtulursun kökten dünya ahiret En büyük dinidir futbol caginin Mac zamani hayat durur her yerde Kabe gibi millet maci mahserde Vasil olur bir tek düdük öter de Acaip vahyidir futbol cagini Bize ne dünyanin tasasi derdi Hakem bos-bosuna penalti verdi Yoksa bizim takim mutlak yenerdi En büyük hukuku futbol caginin Sevgi yok saygi yok kalmamis haya Gol yedin bir küfür savur karsiya Ekmek almaya gitmez carsiya Efendisi futbol esir olanin Cahit Telkök[/B] | 
| 
 Cevap: BİR DEMET ŞİİR... [B]YÜREK VAR SENDE YÜREK  Bakışlarınla dağları deldin geçtin Ferhat bir masalda beceremedi bu kadarını Gönüllerde sevdalaştın, fatihleştin Bütün ünlüleri, zenginleri aştın Mesele futbol değil hocam Yürek var sende yürek. İşini her yapan senin gibi yapmalı Hırsına sevdasını, bilgisini katmalı Kan damarda coşmalı Umut beyinde dolaşmalı mesele futbol değil hocam Erdal Alga[/B] | 
| 
 Cevap: BİR DEMET ŞİİR... [B]FUTBOL VE AŞK  Futbol iki direk arası Aşk iki yürek arası... Futbolda mesafe tükenir, Aşkta tükenmez, Sevdiğin kadar özgürsündür... Futbol tehlikeli, Aşk öldürücü, Birazda düşündürücü... (tabi ölürken fırsatın kalırsa düşünmeye) Gökhan Aynacı[/B] | 
| 
 Cevap: BİR DEMET ŞİİR... [B]FUTBOL DELİSİ  Sabah kalkıyor futbol, Akşam yatarken futbol, Ondan öğrenin tüm spor haberlerini, Ah şu şike dolu maçı anlatırken, Nasılda kendinden geçti, Sanırsınız ki herifçioğluna vahiy geldi, Tıknefes,embesil futbol delisi, Be hey adam biraz akıllı ol! Boş laf ya.. Adam olsan atardın hayata bir gol İsmail Orhan Sönmez[/B] | 
| 
 Cevap: BİR DEMET ŞİİR... [B]FUTBOL  Oyun oynamak hırsa beceriye dayanır, Futbol 11 kişiyle bir takım olarak oynanır, Kardeşlik,dostane duygularla kanıtlanır. Yoksa münakaşa sürtüşme değildir FUTBOL., Sahalarde görmek istiyorsanız eğer bizi, Yanlış kararlarla yıldırmayın milletimizi, Şahsi sebeblerle yok etmeyin sevgimizi. Yoksa sarı kart kırmızı kart değildir FUTBOL. Maçlar taraftarda sevgi heyecan yaratır. Taraftarların küfürleri kalblerde yaradır. Bu sürtüşmelere sebeb; sanamayın paradır, Bunlarla bağdaşamaz hiçbir zaman FUTBOL. Abdurrahman Keskinoğlu[/B] | 
| 
 Cevap: BİR DEMET ŞİİR... [B]Sokaktayım, kimsesiz bir sokak ortasında;  Yürüyorum, arkama bakmadan yürüyorum. Yolumun karanlığa saplanan noktasında, Sanki beni bekleyen bir hayâl görüyorum. Kara gökler kül rengi bulutlarla kapanık; Evlerin bacasını kolluyor yıldırımlar. İn cin uykuda, yalnız iki yoldaş uyanık; Biri benim, biri de serseri kaldırımlar. İçimde damla damla bir korku birikiyor; Sanıyorum, her sokak başını kesmiş devler... Üstüme camlarını, hep simsiyah, dikiyor; Gözüne mil çekilmiş bir âmâ gibi evler. Kaldırımlar, çilekeş yalnızların annesi; Kaldırımlar, içimde yaşamış bir insandır. Kaldırımlar, duyulur, ses kesilince sesi; Kaldırımlar, içimde kıvrılan bir lisandır. Bana düşmez can vermek, yumuşak bir kucakta; Ben bu kaldırımların emzirdiği çocuğum! Aman, sabah olmasın, bu karanlık sokakta; Bu karanlık sokakta bitmesin yolculuğum! Ben gideyim, yol gitsin, ben gideyim, yol gitsin; İki yanımdan aksın, bir sel gibi fenerler. Tak, tak, ayak sesimi aç köpekler işitsin; Yolumun zafer tâkı, gölgeden taş kemerler. Ne sabahı göreyim, ne sabah görüneyim; Gündüzler size kalsın, verin karanlıkları! Islak bir yorgan gibi, sımsıkı bürüneyim; Örtün, üstüme örtün, serin karanlıkları. Uzanıverse gövdem, taşlara boydan boya; Alsa buz gibi taşlar alnımdan bu ateşi. Dalıp, sokaklar kadar esrarlı bir uykuya, Ölse, kaldırımların kara sevdalı eşi..[/B] Necip Fazil KisaKurek | 
| 
 Cevap: BİR DEMET ŞİİR... [B]SİTEM  Kalpten kalbe bir yol vardır izlenir Sevgim hazinemdir kalpte gizlenir Eyüp'ün sabrıyla gönül bezenir Sevda bilmez dosta sitem eylerim Dostun bahçesine güller ekmeyi Vuslat eylemeyip özlem çekmeyi Canımı yandırıp cana bakmayı Anlamayan dosta sitem eylerim Günleri aylara yıla ekledim Sevdamı ben yüreğimde sakladım Kış ayında senden gül mü bekledim Vefa bilmez dosta sitem eylerim Benim sevdam senin sözünü almaz Söylediğin sözden devasın bulmaz Kırdığın gönlümün tamiri olmaz Gönül bilmez, dosta sitem eylerim Leyla Gül Varoğlu[/B] | 
| 
 Cevap: BİR DEMET ŞİİR... [B]****HASRET  Parmak kaleme hasret Kalem kâğıda hasret Kâğıt kelâma hasret Kelâm ilhama hasret Âşık sazına hasret Sazı sözüne hasret Yarın umuda hasret Umut düşüne hasret Bahar bülbüle hasret Bülbül gülüne hasret Savaş barışa hasret Barış huzura hasret Elem gülene hasret Gülen neşeye hasret Sıla gelene hasret Gelen yarene hasret Mecnun Leylâ'ya hasret Leylâ sevdaya hasret Sevda murada hasret Murat vuslata hasret Dilşade Güngör[/B] | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:49. |