![]() |
sivastan çekindikleri için gs fb bjk ts ligden çekilme kararı aldı
|
ASLI YOK YAYLASINDA 100000 KOYUNUM VARBENIM
HERKES CEBINDEN YESIN ICSIN SALTANATIM VAR BENIM |
arakadaşlar sivasspor adriano yu transfer etmek istiyormuş bu konuda abaşkanımız recep tayyip erdoğan ın desteğini istemiş
|
sivaslı olmak ayrıcalık sivas spor lu olmak kalite diger takımlaraı tutmak ise büyük bir acıdır. suşehrinin yigidosu zalimkar ümit
|
sivaslı olmak ayrıcalık sivas spor lu olmak kalite diger takımlaraı tutmak ise büyük bir acıdır. suşehrinin yigidosu zalimkar ümit msn adresim bütün sivaslılar
kayıt edebilir aman casuslar duymasın. |
Ben Backham'ın bacısı ile (kız kardesi) nişanlandım..
uff olmadı ama bi' msj yazalım dedik gardas... |
[B]ARKADASLAR BU GERCEGI SIZDEN HEP SAKLADIMMM......GIZLI SILAHLARIMI HEP GİZLİ TUTUM....AMA BU ETKILI SILAHLARI FENER MACINDA KULLANMANIN ZAMANI GELDI!!!...........işte BUTUN UGRASLAR SONUCU BOLE BIR YIKICI EKIP OLUSTURDUM..........FENER MACINDA MARATONDA YERLERINI ALICAK OLAN EKIBIMIN RESMLERINI SIZLERLE PAYLASMAK ISTIYORUM!!![/B]
|
aziz yıldırım ve samet aybaba geçen gün bar çıkışında el ele yakalanmışlar.ve aziz yıldırımda biz sadece arkadaşız.aYamızda hiç bişiy yok demiş :LOL:
|
[QUOTE=puar]YALANNNNNNNNNNNNNNNN!
ARKADASLAR VARMISINI BİRAZ SANALDA YALAN SOYLEYELİM BAKALIM EN GÜZEL YALANI KİM SÖYLÜYOR[/QUOTE] [color=red]ORHANIM SANALIN KENDİ EN BÜYÜK YALAN DEĞİLMİ ZATEN YAWW:D[/color] |
yigidolar yigidesiz yapa bilirler:)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:13. |