![]() |
-->: --->: STADYUMUN ÜZERİ TAMAMEN KAPATILACAK !
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=1967_CLUB_10UR;188995][B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]yok ya yeni stadyum mu yapıyon..10 trilyon olur mu hiç:rolleyes: :rolleyes: [/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
10 trilyonluk bir masrafın olacağını sanmıyorum... Üzerinin kapanması için çok fazla bir meblaa 10 trilyon...[/COLOR][/FONT][/B] |
--->: STADYUMUN ÜZERİ TAMAMEN KAPATILACAK !
4 eylül stadın üstü ne zaman tamamen kapatılacak
|
-->: STADYUMUN ÜZERİ TAMAMEN KAPATILACAK !
YAV STADYUMUN ÜZERİ KAPANACAK DİYORSUNUZ HİÇBİR FAALİYET YOK NASIL OLACAK BU İŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
|
[QUOTE=musab58;189018][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]
10 trilyonluk bir masrafın olacağını sanmıyorum... Üzerinin kapanması için çok fazla bir meblaa 10 trilyon...[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] bence 10trilyonu rahat bulur bunla da kurtarabilirse yine iyi |
[QUOTE=1967_CLUB_10UR;188995][B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]yok ya yeni stadyum mu yapıyon..10 trilyon olur mu hiç:rolleyes: :rolleyes: [/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
BEN KOMPLE KAPATMAKTAN BAHSEDIYORUM PSV STADI GIBI PSV KENDI YAPAMADI SPONSORLARA YAPTIRDI NE SANIYOSUNUZ 10 TRILYONUDA GECER SIVASIN BOYLE BI PARASI YOK ONUN ICIN NAYLAN ORTULSUN KAYSERIDEKI GIBI DEDIM O 10 YTL BU 10 TRILYON |
[QUOTE=Bilmiyorum5;187260]INSAALLAH AKILLARINA GELIRDE BIDAHAKI MACLARA BOYLE OLMAZ BUTUN STADI TURBUNLER DAHIL KOCAMAN NAYLONLARLA ORTUCEN BU KADAR BASIT YADA STADI KOMPLE USTUNU KAPATICAN O DA 10 TRILYONDAN ASAGI OLMAZ[/QUOTE]
***************************************************** |
[B][FONT="Comic Sans MS"][QUOTE=Bilmiyorum5;189753]BEN KOMPLE KAPATMAKTAN BAHSEDIYORUM PSV STADI GIBI PSV KENDI YAPAMADI SPONSORLARA YAPTIRDI NE SANIYOSUNUZ 10 TRILYONUDA GECER SIVASIN BOYLE BI PARASI YOK ONUN ICIN NAYLAN ORTULSUN KAYSERIDEKI GIBI DEDIM O 10 YTL BU 10 TRILYON[/QUOTE]
Onların stadının üstüne öyle caf caflı bir şey yapılabilir ayrıca onların stadının üstü açılır kapanabilir olabilir... Bize yetecek kadar bir şey yapılabilir zaten o stadın üstüne çok pahalısına da gerek yoktur... [/FONT][/B] |
10trilyona stadın üzeri kapatılacağına 20 trilyona yeni stat yapılsın
|
nein yeni stad yapılmasın hem yapılır gene aynı olur ama üstü kapanırsa avrupa takımında bi ilk olur ;)
|
inşallah 25.000 kişilik olur wallla düşünemiyorum o saman yaww :)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:22. |