![]() |
--->: SİVASLI ÜNLÜLER
[COLOR="DarkRed"][B]ünlüler ne kadar sivaslı olsalarda.....sivaslı olduklarını söylemezler....[/B][/COLOR]
|
bu konuda bazıları biraz sallamış..!!
|
[COLOR="Purple"][B]Aslında kimliğinde sivas'lı yazması çokta önemli değil bi insan sivas'ı canını verecek kadar seviyorsa sivas için birşeyler yapmaya çalışıyorsa o zaten sivas'lıdır ama bu saydıklarınızın kaçta kaçı sivas'lıyım diyerek öğüne öğüne geziyor yada kaçta kaçı sivas'a yardım da bulunuyor?????????
sivas için vatan için bişiler yapıosan oralısındır, oralıyım demeye hakkın vardır. Ama öyle bedava ya ben herkeze sivaslı demem çünkü onu dediğim insan onu hak etmeli onun vasıflarını kaldıra bilmeli sivaslı olduğunu sivaslıyım demeden hissettirmeli "işte bu işte bu adam (yada bu kadın) sivaslı dedittirmeli yaptıklarıyla yapacaklarıyla kendinden iyi yönde bahsettirmeli!!!!!![/B][/COLOR] |
[QUOTE=omercoskun;288161]şansal büyüka sivaslımıymış inanmam...?[/QUOTE]
ewt sivaslı ilk okulunu bile bizim mahallede bitirmişşş:D:D:D:D:D:D:D |
Cevap: SİVASLI ÜNLÜLER
hadise tülin şahin cem yılmaz emel sayın hepsi sivaslı .bazıları celalettin cerrah da sivaslı demiş ama değil o 1997 2001 yılları arasında sivas emmiyet müdürlüğü yapmıştır
|
ogune ogune sivasliyim demedikten sonra, sivas icin birseyler yapmadiktan sonra
kusura bakmasinda ben ona sivasli demem! |
bunların arasında ismail yk sivaslıdır digerleri degildir benim için çünkü ismal yk kardeşler her zaman sivas için bişeyler yapmaya çalışıyorlar
|
cerrah baba sivaslı degil sadece sivası seviyor .emel sayın sivasta dogmuş ancak sivaslıyım demiyor bizde kabul etmiyoruz o bodrumluymuş. sanatçı çok hemşerimiz var.yurtseven kardeşler,ömer şan ,kader,sedanın kocası,daha niceleri var.çılgın sedat da aklıma gelenlerden bir kaçı.
|
hadise ve tülin şahin ben sivaslıyım diyor ama
|
sivaslı olmak ayrıcalıktır o ünlüdediklerinizin ne faydası var sivasın tanıtımında anlamadım sadece isim olarak sivaslıyım diyorlar ben o kadar medyada olsam herhalde sivasa daha çok yardımım olurdu
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:51. |