![]() |
--->: HELAL OLSUN ONLARA!!!!!!!
Sacma Sapan Bir Konu Bence..
Adamlar Orda Buyudu Orda Top Kosturuyor Oranin Ekmegini Yiyiyor.. Adamlar Zamaninda Cagrilmadi Milli Takima Naapsinlar? Ömur Boyu Milli Takimi Mi Beklesinler? Sahsen Ben Hollanda Da Otiriyorum.. PROFESIONEL FUTBOLCU OLSAM TURKIYE MILLI TAKIMI BENI CAGIRSA.. KOSA KOSA GIDERIM VE OYNARIM.. AMA TURKIYE MILLI TAKIM CAGIRMAZSA , HOLLANDA MILLI TAKIMI CAGRIRSA.. SEVE SEVE DE HOLLANDA DA OYNARIM BUKADAR! TURKLUGUMU UNUTMADAN! HA MESELA UGUR YILDIRIM OLMUS OLSA? OZAMAN HAKLISIN DIYECEM..ADAMI TURKIYE MILLI TAKIMI CAGIRDIYDI..HOLLANDAYI SECDIYDI! |
-->: Beraberlikte Penaltılar.
bence penaltilara kalirsa biz yeneriz. Insallah da yeneriz penaltilara kalmadan. Zorlu karsilasma olacak.
Penaltilarda Cek Cumhuriyetinin karsilasmasinda zorlancagimiz tek oyuncu Chelsea de oynayan Chech, cok iyi kaleci. Paylasim icin sagol. |
--->: HELAL OLSUN ONLARA!!!!!!!
Eren olsun hakan olsun yada gökhan inler olsun bizim takımda oynuycak oyuncular değiller. Oynayanlara ruh lazım kazanma isteği lazım yoksa gökdeniz olsun servet olsun arda olsun bunalr gibi oyuncular nerde var ?
|
-->: HELAL OLSUN ONLARA!!!!!!!
Eren Derdiyok henüz 19 yasinda ve nerdeyse her kafa topunu kazandi. Malesef gurbetci futbolcularimiza hic dikkat edilmiyor. Hakan Yakin attigi gole hic sevinemedi. Onlar icinde kolay degil kendi Vatanina karsi oynamak ama ne yapsinlar ? Sonucta onlarda profesyonel futbolcular ve onlarin hayalleride Avrupa/Dünya Sampiyonu olmak. Burda tek suclu Türkiye teknik direktörleri (Fatih Terim). Fatih Terim Nuri Sahin'i niye Almanya macinda oynatti ? Almanya Nuri Sahin'i kapmasin diye ama simdide Nuri'ye hic sans vermiyor
|
--->: çek cumhuruyetı turkıye maçı ne olur?*
[QUOTE=sivaslihakan;378148]söyle birsey olsa nasil olur acaba ??? biz iki gol yedik portekizden cekler 3 gol yedi buda demek oluyorki türkiyenin statüsüne göre biz gidiyoruz ceyrek finale....nasil hesap ama ...malesef bu sadece türkiyede gecerli acaba uefayi nereye sikayet etsek bizim statüye uymuyorlar diye[/QUOTE]
Haklı söze ne denir [COLOR="Red"]Tff kapak olsun sana[/COLOR] |
insallah yeneriz yolumuza devam
|
-->: çek cumhuruyetı turkıye maçı ne olur?*
SON MAÇ HERŞEYİ ORTAYA KOYUP ALABİLİRİZ DİYORUM
|
-->: çek cumhuruyetı turkıye maçı ne olur?*
1-1 biter 90 dk............................
|
İsviçre maçonın 2. yarısında ki oyunu oynarsak galibiyet bize yakın olur. Fakat öyle olmayacağı ve Çek Cumhuriyeti milli takımının fizik gücü üstünlüğü açıkca belli. O yüzden zor bir maç olacak.
En iyi sonuç beraberlik olur. 1 - 1 Penaltılara kalabilir. . |
Berabere Kalırsak ?
2. maçlar sonunda Çekler ile puanımız, attığımız ve yediğimiz goller, averajımız eşit. Yani pazar gecesi final maçı oynanacak. Peki ya berabere kalırsak ne olacak? İşte cevabı:
[COLOR="Red"] PENALTILAR![/COLOR] Pazar akşamı Çek Cumhuriyeti ile oynayacağımız maç berabere biterse doğrudan penaltı atışlarına geçilecek ve tur atlayan takım belirlenecek. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:34. |