SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Yeni Yapılacak Olan Stadımızın İsmi Ne Olmalı? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23219)

Yiğiter 31.03.2009 19:19

Cevap: Yeni Yapılacak Olan Stadımızın İsmi Ne Olma

[QUOTE=Kokomo;497820]Boş bir tartışma bu arkadaşlar ! Boşuna birbirinizi üzmeyin ! Şu anki 15.000 kişilik stadı bir kez olsun tam dolduramayan Sivas halkı için, yeni bir stad son derece gereksizdir. Millete kendimizi güldürmeyelim , bırakın bu işleri, mevcut stadımızı doldurmaya çalışın, bilet alarak tabii ...[/QUOTE]

Stata sadece bu açıdan bakarak,statın yapılmasını istemeyenlerin olduğunu görmek üzücü..

Neden yeni bir stat konusunu defalarca açıkladık daha da lüzum yok!:confused:

dedebali58 31.03.2009 19:29

4 eylül Muhsin Yazıcıoğlu stadyumu olabilir

sivasli215 31.03.2009 20:16

[B]sivas muhsin yazıcıoğlu stadyumu

onu her daim hatırlamamız ve unutmamamız için en ideali bence de

mekanın cennet olsun büyük insan....[/B]

MERDO 31.03.2009 21:07

YENİ SATDIN İSMİİ MUHSİN YAZICIOĞLU STADIII OLSUUN BARİİ ANISI YAŞASIIN

iozgur 31.03.2009 21:59

Sivas MUHSİN YAZICIOĞLU Statyumu olsun nedersiniz.

samurai58 01.04.2009 16:54

Cevap: Yeni Stadyumun Adı Ne Olmalı?

[QUOTE=sivassporummm58;497475]Bence saçma saçma konuşan sensin kardeş.Fb nin stadının ismi Şükrü Saraçoğlu, Gs nin stadının ismi Ali Samiyen,Ts nin stadının ismi Avni Aker.Yani bu isimlerin hepsi halka mal olmuş şahsiyetler ve şu an yaşamıyorlar.Bizim için de en mantıklısı Muhsin Yazıcıoğlu ismi.Çünkü Muhsin YAZICIOĞLU yaptıklarıyla sadece sivas için değil ülkemiz için değerli bir şahsiyetti.Bu nedenle Muhsin Yazıcıoğlu ismi bu stada verilecek en uygun isim...

Ayrıca Muhsin yazıcıoğlu her ölen değil.Bunun altını önemle çizmek isterim.Muhsin Yazıcıoğlu herkes değil tamam mı kardeş.
Onun farklı bir yeri var ki onun içindir ki herkes sağcısı solcusu bir olmuş ve onun ölümüne olan üzüntülerini dile getirmişlerdir.Ben hatırlamıyorum başka böyle bir olay sen biliyorsan söyle...[/QUOTE]

fakat bunları düşünürken mantıklı düşünmek gerekir.sonuçta Merhum bir siyasatçiydi yani herkes desteklemeyebilir ki ben desteklemiyordum.ölümüne üzülmüş olabiliriz ama bu bizim onu çok sevdiğimiz anlamına gelmez.muhsin yazıcıoğlu isminin stadımıza verilmesini desteklemiyorum

voov58 01.04.2009 18:00

bence muhsin yazıcıoğlu stadyumu olsun !!!!!!!!!!!!!!!11

wealth 01.04.2009 18:07

Kayseride kadir has stadi oluyorsa sivastada
kesinlikle MUHSIN YAZICIOGLU STADI OLMALI.

Del Piero 01.04.2009 18:08

[B]bence 4 eylül ismi kesinlikle değiştirilmemelidir....

sayın muhsin yazcıoğlunun ismide tabiki yaşatılsın parklarca caddelerde ama stadyumun ismi değişmesin.[/B]

Shan58 01.04.2009 18:09

Stadın parasının yarısını kadir has verdiği ve stad projesini başlattığı için onun ismi verildi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:16.