![]() |
--->: Şirin ilçelerimizden birisi de zara
[QUOTE=HaSiVasLıM58;379251]:rolleyes:
[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Sen Parise gitmişsin elbette en güzeli Zara Sonra Zara Sivas'ın Parisidir küçük hanım....:D[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE] [COLOR="RoyalBlue"]ALLAH ALLA NE ÇOK BİLİYON SEN ÖLE PARİSMİŞ GÜRÜNÜ GÖRMESEM BELKİ GERÇEKTENDE SİVASIN PARİSİ OLABİLİR DERDİM AMA ÇOK İLÇE GEZDİM GÜRÜN Bİ BAŞKAYDI:)[/COLOR] |
[B]herkesin yasadıgı ilce kendine güzeldir..
ona bakarsanız bana görede SUSEHRİ paris gibi bir yer.. Zevkler Ve Renkler Tartısılmaz..!!![/B] |
[QUOTE=HaYLaZ;379253][B]herkesin yasadıgı ilce kendine güzeldir..
ona bakarsanız bana görede SUSEHRİ paris gibi bir yer.. Zevkler Ve Renkler Tartısılmaz..!!![/B][/QUOTE] [B][COLOR="RoyalBlue"]O DAHA FARKLI ONA BAKARSAN KANGALDA AP AYRI GÜZEL GELİO TOZU TOPRAĞIYLA VALLA OFF OFFF TOZUNU BİLE ÖZLEDİM GÜZEL MEMLEKETİMİN[/COLOR][/B] |
[QUOTE=sivaslı-elif;379255][B][COLOR="RoyalBlue"]O DAHA FARKLI ONA BAKARSAN KANGALDA AP AYRI GÜZEL GELİO TOZU TOPRAĞIYLA VALLA OFF OFFF TOZUNU BİLE ÖZLEDİM GÜZEL MEMLEKETİMİN[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B][I]aynen " biz gangalın uşağıyıh Gardaaaş" :)[/I][/B] |
ZARA'lıyım GÖNLÜMDEN YARALIYIM
|
--->: Sivas'a Şiir
kırmızı rengınde
maç başlarken sivasım stada girerken gel çıkalım 4 eylüle bu şehirde ağaç toprak ve gök yüzü sivasım derkennn dolaşalım 4 eylülde çılgın kalabalık artık çılgın tarftar tek yürek tek kelime sivasspor |
[QUOTE=merkez_emre;379263][B][I]aynen " biz gangalın uşağıyıh Gardaaaş" :)[/I][/B][/QUOTE]
[B]zaralılar bölümünde kangalın reklamını yapmiyalım herkes kendi konusuna :D:D:D[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:14. |