![]() |
--->: DERNEĞİMİZE ÜYE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR
[QUOTE=demirhs;300352]arkadaşlar dernek yönetiminden biri yokmu[/QUOTE]
Buyur kardeşim yarmdcı olayım?? |
of ulan of 1993-94 sezonu rakip çarşamba belediyespor yer 4 eylül stadı hava buz gibi takım 3. ligden düşmemeye oynuyor şimdiki kapalı maratonun olduğu yer eski çılgınların tribünün olduğu yerde toplam 4 kişiyiz birtanesi 12 yaşında çocuk oda üşümesin diye aramıza aldık o zaman bana maçta ne işin var diyenlerin hepsi 40 yıllık taraftar gibi şimdi takıma sahipleniyor. ben başka şehirden yine her hafta maça geliyorum. ücretsiz girme hakkım olduğu halde hep bilet alıyorum. ama bu taraftar gibi konuşanlar bedava maça girmenin yollarını arıyor. içerdede üzerlerinde istanbul takımlarının forması birde ahkam kesiyorlar. takımı eleştiriyorlar. kocaman ayıp. hala SMS atmamış atanıda eleştiren taraftar var yazıktır yazık. bu takımı buralara getirenlere ihanet etmeyin ATIN ŞU İSTANBUL TAKIMLARININ FORMALARINI ÜZERİNİZDEN VARSA YOKSA TEK BÜYÜK VAR ODA SİVASSPOR
|
[QUOTE=SivasLady;189552]istanbulda yasayan bütün hemserilerimizi bekleriz
bugün dernekte arkadaslar toplanacaklar imkani olan gitsin tanisin kaynasin :) [url="http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?p=189550#post189550"]DAHA FAZLA BILGI ICIN TIKLA[/url][/QUOTE] benım mahallem şişli/fulya inş en kısa zamanda uye olmak için geleceğim :D saygılar |
Arkadaşlar en kısa zamanda derneğe uğramaya calışacağım. Sonra inşallah elimden gelen yardımı yapacağım. Dernekten Hakan Bey ile görüşüp iletişim bilglierini almıştım ama o ajandamı kaybettim. Hakan Bey beni duyuorsanız iletişim bilgilerini tekrar yolları mısınız ? Enver Kılıç
Selamlar |
[QUOTE=DuncanIdaho;304061]Arkadaşlar en kısa zamanda derneğe uğramaya calışacağım. Sonra inşallah elimden gelen yardımı yapacağım. Dernekten Hakan Bey ile görüşüp iletişim bilglierini almıştım ama o ajandamı kaybettim. Hakan Bey beni duyuorsanız iletişim bilgilerini tekrar yolları mısınız ? Enver Kılıç
Selamlar[/QUOTE] En kısa sürede size ulaşacağım. |
ya bu dernek istanbulda galiba ben ankaradayım o yüzden üye olma şansım az ama ben sivassporumuzun ankaradaki maçlarına gider taraftarlığımı yaparım
|
SelamınAleyküm Yiğidolar,
Dernek Nerde Acaba Adresi ? |
hll olsun size sivasspor için elinizden geleni yapıyosunuzzzz
|
[QUOTE=58svs58;300389]of ulan of 1993-94 sezonu rakip çarşamba belediyespor yer 4 eylül stadı hava buz gibi takım 3. ligden düşmemeye oynuyor şimdiki kapalı maratonun olduğu yer eski çılgınların tribünün olduğu yerde toplam 4 kişiyiz birtanesi 12 yaşında çocuk oda üşümesin diye aramıza aldık o zaman bana maçta ne işin var diyenlerin hepsi 40 yıllık taraftar gibi şimdi takıma sahipleniyor. ben başka şehirden yine her hafta maça geliyorum. ücretsiz girme hakkım olduğu halde hep bilet alıyorum. ama bu taraftar gibi konuşanlar bedava maça girmenin yollarını arıyor. içerdede üzerlerinde istanbul takımlarının forması birde ahkam kesiyorlar. takımı eleştiriyorlar. kocaman ayıp. hala SMS atmamış atanıda eleştiren taraftar var yazıktır yazık. bu takımı buralara getirenlere ihanet etmeyin ATIN ŞU İSTANBUL TAKIMLARININ FORMALARINI ÜZERİNİZDEN VARSA YOKSA TEK BÜYÜK VAR ODA SİVASSPOR[/QUOTE]
hll olsun sana valla okurken tüylerim diken diken olduu sana yüzde yüz katlırorumm artık 4 büyük devri bitti şimdi tek buyuk var o da sivassporrr |
-->: DERNEĞİMİZE ÜYE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR
bende olma isterdim yaww :D ama yaşım tutmuyor
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:32. |