![]() |
--->: C Rize... 1967 iş Basinda...
[COLOR="Blue"]resimler güzel ahmet eline sağlık bu zor koşullarda sivassporu yanlız bırakmadığınız için zaten bırakmıyorsunuz hepinizi seviyoru bu soğuktada emeğin karşılığı alındı 3 puanı hanemize ekledik darısı başka karşılaşmalara 1967.... 1967.... 1967[/COLOR]
|
[B]Soguk havada takımımızı yalnız bırakmadıgınız ve desteklediginiz icin teşekkürler,
iç ve dış sahanın en büyük destekcisi olarak tribünlere güzellikler katmaya devam edeceginizden süphem yok, Bizler maalesef birkac maca gidebiliyoruz :([/B] |
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]Ricalar Arkadaslar Ne Demek Elimizde Cok Resim Var Ama Maximum Resim Adetini Ekleyebildim Pes Pese Topik Acmayida Uygun Görmedim. Biri Orada Biri Burada...67 Den Böyle Gördük ;) Devami Gelecek Insallah...
Yeter Ki Destek Olalim [/COLOR][/FONT][/B] |
-->: --->: C Rize... 1967 iş Basinda...
[QUOTE=AFK;187529][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]Ricalar Arkadaslar Ne Demek Elimizde Cok Resim Var Ama Maximum Resim Adetini Ekleyebildim Pes Pese Topik Acmayida Uygun Görmedim. Biri Orada Biri Burada...67 Den Böyle Gördük ;) Devami Gelecek Insallah...
Yeter Ki Destek Olalim [/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] Ben Onur abinin dedigi resimleri isterim :D |
herşey guzel ama ordakı fenerbahcelı galatasarylı arkadaşlar kareyi biraz etkilemiş
|
-->: C Rize... 1967 iş Basinda...
[B]bende maratondaydım gerçekten iyiydiniz hepinizin yüreğine sağlık. bide kapalı yanında 150-200 kişilik bi grup vardı sağlam taraftara benziyorlar onlar kimdi???[/B]
|
--->: -->: C Rize... 1967 iş Basinda...
[QUOTE=1967_CLUB_10UR;187505][B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]muratçım senin için atoyla resim çekindim bir de tek çektik doya doya bakarsın hemde resim görüntüsü kalite orjinal haliyle olduğu gibi çektik..:) :) :) :) [/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
Ben atoyu göremedim onur abi :D.bizde özledik atoyu yaw :D |
--->: -->: --->: C Rize... 1967 iş Basinda...
[QUOTE=TracyMcGrady58;187532]Ben Onur abinin dedigi resimleri isterim :D[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"]Hangi resimler ''ATO'' yu diorsan onun icin topik acamam olmaz yawf ;)baska bisiler dusun o resimler nasil gelebilir gibisinden ;) [/COLOR][/FONT][/B] |
-->: --->: -->: --->: C Rize... 1967 iş Basinda...
[QUOTE=AFK;187537][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"]Hangi resimler ''ATO'' yu diorsan onun icin topik acamam olmaz yawf ;)baska bisiler dusun o resimler nasil gelebilir gibisinden ;) [/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
Neyse onu sonra hallederiz, adresimi felan veririm :D |
ELLERİNİZE SAĞLIK...HER HAFTA BEKLİYORUZ
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:35. |