SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Ankara Sivasspor Taraftarlar Dernegi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10085)

mesut_koçak_58 06.03.2007 18:39

--->: Ankara Traftarlar Dernegi

::::bende ankaradayım kesın bır dernek kurmamız lazım dıye dusunuyorum dernek kurulursa ilk üye benim:::::::

mesut_koçak_58 06.03.2007 18:53

--->: Ankara Traftarlar Dernegi

:: DERNEĞİN ADI NE OLACAK:::::::::::

yigidolar06 07.03.2007 12:19

-->: Ankara Traftarlar Dernegi

[QUOTE=ademgoze;197628]istanbuldan ankaraya maça gittim telekom sivas o maçta çok şaşırmıştım 500 kişiydik ankarada bu kadar az sivaslı beklemiyordum birde 2 otobüs sivastan gelmişti bence gerekli ankarada bir taraftar dernegi orası istanbuldan daha kötü halde[/QUOTE]

BU KONUDA BAŞKENTLİLER OLARAK ŞANSLIYIZ DERNEK YOK AMA YILLARCA BAŞKENTLİLER İLK FIRSATTA MACA GİTMİŞTİR.

myway 07.03.2007 12:26

-->: Ankara Sivasspor Taraftarlar Dernegi

DERNEK AÇILSA ÇOK GÜZEL OLUR TABİKİ DE AMA İLGİ GÖRECEĞİNİ ZANNETMİYORUM..
ÇÜNKÜ ANKARA TARAFTARI MAÇLARA ÇOK İLGİSİZ ANKARADA HER SİVASSPOR MAÇINA GİDEN BELLİ BİR GRUP VAR ONLARIN HARİCİNDE KİMSE GELMİYOR:).BU BENİM TESPİTİM.. 19 SENE ANKARADA YAŞAMIŞ BİRİ OLARAK...
BÜ YÜZDEN DERNEK FİKRİ HOŞ OLMAKLA BERABER İŞE YARAYACAĞINI SANMIYORUM...
SEZONUN İKİNCİ YARISI İLK MAÇINDA GENÇLERBİRLİĞİ -SİVAS MAÇINDAYDIM.. TARAFTAR SAYIMIZ 1000 İ BİLE BULMAMIŞTI MAALESEF.SİVASTAN GEELN DE YAKAŞIK BİR 70 KİŞİLİK GRUP VARDI..
ANKARADA GENEL Bİ İLGİSİZLİK VAR GENÇLERBİRLİĞİ VE ANARAGÜCÜ HEP BOŞ TRİBUNE OYNAR ANKARADA...Bİ TEK TARAFTAR GRUBU OLAN TAKIM ANKARAGÜCÜDÜR. ONLARI HER MAÇ MUTLAKA ORDA GÖRÜRSÜNÜZ..
İLGİSİZLİK SİVASSPORA DEĞİL SADECE.. ANKARADA GENEL OLARAK TRİBÜNLERE UZAK İNSANLAR.. MESELA YİNE 2. SEZONUN 2 HAFTASI ANKARAGÜCÜ- KAYSERİSPOR MAÇINDAYDIM..4-0 KAYSERİSPORUN KAZANDIĞ.. İNANIN O KADAR KAYSERİLİ OLMASINA VE KAYSERİNİN LİGDEKİ BAŞARISINA VE HATTA BİLETLERİN 1 MİLYON OLMASINA RAĞMEN 400 TANE KAYSERİ SPOR TARAFTARI VARDI.. GERÇEKTEN ÇOK İLGİNÇ..
DİYECEKLERİM BUNLAR... SAYGILAR

yigidolar06 07.03.2007 13:12

Sevgili Sivaslı Hemşerilerimiz. Türkiyenin en büyük kentlerinden biri olan ilimiz SİVAS. şu anda bir kasaba görünümündedir.Kasaba görünümünde olan kentimizin, futbol takımları da kasaba ve ilçe futbol takımlarıyla üçünçü ligde birlikte top koşturmaktadırlar. Bu durum biz Sivaslıları üzmekte kahretmektedir.Üçünçü ligde top koşturan SİVASSPOR SİVASDEMİRSPOR futbol klüpleri hep haksızlıklara maruz kalmış ve yıllardır bir üst kümeye cıkamamışlardır.

yigidolar06 07.03.2007 13:20

[QUOTE=yigidolar06;197894]Sevgili Sivaslı Hemşerilerimiz. Türkiyenin en büyük kentlerinden biri olan ilimiz SİVAS. şu anda bir kasaba görünümündedir.Kasaba görünümünde olan kentimizin, futbol takımları da kasaba ve ilçe futbol takımlarıyla üçünçü ligde birlikte top koşturmaktadırlar. Bu durum biz Sivaslıları üzmekte kahretmektedir.Üçünçü ligde top koşturan SİVASSPOR SİVASDEMİRSPOR futbol klüpleri hep haksızlıklara maruz kalmış ve yıllardır bir üst kümeye cıkamamışlardır.[/QUOTE]

İçinde bulunduğumuz futbol sezonunda şampiyonluk şansı çok yüksek olan SİVASSPOR futbol takımımız aynı gurupta bulunan KEÇİÖRENGÜÇÜ ile sezonun başından itibaren liderlik yarışını başabaş sürdürmüştür. ama sezonun ikinci yarısında KEÇİÖRENGÜCÜNÜN türlü politik oyunlarla hakemleri etkilemesi hem kendi maçlarını kazanmasını sağlamış hemde SİVASSPORUN oynadığı maçları etkilediği herkesce bilinmektedir.

yigidolar06 07.03.2007 13:28

[QUOTE=yigidolar06;197896]İçinde bulunduğumuz futbol sezonunda şampiyonluk şansı çok yüksek olan SİVASSPOR futbol takımımız aynı gurupta bulunan KEÇİÖRENGÜÇÜ ile sezonun başından itibaren liderlik yarışını başabaş sürdürmüştür. ama sezonun ikinci yarısında KEÇİÖRENGÜCÜNÜN türlü politik oyunlarla hakemleri etkilemesi hem kendi maçlarını kazanmasını sağlamış hemde SİVASSPORUN oynadığı maçları etkilediği herkesce bilinmektedir.[/QUOTE]

Binlerce hemşerimiz Türkiyenin en büyük kentlerinde yaşamakta çalışmaktadır. ama şimdiye kadar ilimiz sivas için herhangi bir yatırım girişiminde veya başka bir destekte bulunan tek bir insan çıkmamıştır.Bu desteği esirgeyenlerin başında T.B.M.M. de büyük bir Milletvekili(Sivas dan istanbuldan izmirden ankaradan adanadan mersinden hemşeri oylarıyla seçilen) gurubumuz gelmektedir. Bu milletvekili gurubumuz KEÇİÖREN belediye başkanı İ. MELİH GÖKÇEK kadar etkili olamamıştır.

yigidolar06 07.03.2007 13:34

[QUOTE=yigidolar06;197902]Binlerce hemşerimiz Türkiyenin en büyük kentlerinde yaşamakta çalışmaktadır. ama şimdiye kadar ilimiz sivas için herhangi bir yatırım girişiminde veya başka bir destekte bulunan tek bir insan çıkmamıştır.Bu desteği esirgeyenlerin başında T.B.M.M. de büyük bir Milletvekili(Sivas dan istanbuldan izmirden ankaradan adanadan mersinden hemşeri oylarıyla seçilen) gurubumuz gelmektedir. Bu milletvekili gurubumuz KEÇİÖREN belediye başkanı İ. MELİH GÖKÇEK kadar etkili olamamıştır.[/QUOTE]

Sevgili Sivaslı Hemşerilerimiz, Türkiyenin dörtbir yanında el ele verip maddi ve manevi desteğimizle birlikte hem cumhurıyetin temelinin ilimizde atıldığını hatırlıyalım ve çağdaş bir kent kuralım hemde futbol takımlarımızı var gücümüzle destekliyerek önce ikinci lige sonrada birinci lige çıkaralım. BAŞKENTLİ SİVASSPORLU TARAFTARLAR 1988

bdogan58 07.03.2007 20:27

--->: Ankara Sivasspor Taraftarlar Dernegi

[QUOTE=yigido Atilla;189143][B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Ankarada acilabilecek traftarlar dernegi bence istanbuldan daha önemli .!!!!!! Istanbuldaki oynadigimiz maclara bakalim ,Fenerbahce,Galatasaray,Besiktas bu takimlardan puan almamiz cok zor hatta aslanin agzinda degil midesinden almaya benziyor ama bir de Ankaraya bakalim. Ankaragücü, BB.Ankaraspor ,Genclerbirligi onlarinda 3 takimlari var bu 3 takimlardan puan almmamiz istanbul maclarindan daha cok kolay . Ankara takimlarinin traftari zaten cok az Ankarada sivaslilar organize olabilirlerse daha iyi sonuclarla sivasa puanlarla dönecegimize inananiyorum 9. puanlik bir sehir !!!! .Istanbuldaki dernege karsi degilim ilk önce bunu belirtiyim kimse yanlis anlamasin. sivassporun bütün derneklerini ayrim yapmadan seviyorum .......Ankaradaki yigidolar acaba ne düsünüyorlar..?????[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

.OK DOĞRU DİYOSUN RENKTAŞ AMA İSTANBUL TAKIMLARI KARŞISINDA BU KADAR KARAMSAR OLMAMAK LAZIM..LİGİN İLK YARISINDA BJK DEN 3 TS DEN 3 FB DEN 1 PUAN GS DEN ALAMADIK AMA 7 PUAN HİÇ YOKTAN İYİDİR.DEDİĞİN TABİKİ DOĞRU BAŞKENT TAKIMLARI SİVASLA AYNI DÜZEYDE HATTA BAZILARI BİZDEN NERDEYSE BİR GÖMLEK ALTTA TARAFTARIMIZDA VAR DEDİKLERİNE AYNEN KATILIYORUM VE BİR DERNEK AÇILMASINDAN YANAYIM!!!

1967_CLUB_ERDİ 07.03.2007 20:39

--->: Ankara Sivasspor Taraftarlar Dernegi

[QUOTE=yigido Atilla;189143][B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Ankarada acilabilecek traftarlar dernegi bence istanbuldan daha önemli .!!!!!! Istanbuldaki oynadigimiz maclara bakalim ,Fenerbahce,Galatasaray,Besiktas bu takimlardan puan almamiz cok zor hatta aslanin agzinda degil midesinden almaya benziyor ama bir de Ankaraya bakalim. Ankaragücü, BB.Ankaraspor ,Genclerbirligi onlarinda 3 takimlari var bu 3 takimlardan puan almmamiz istanbul maclarindan daha cok kolay . Ankara takimlarinin traftari zaten cok az Ankarada sivaslilar organize olabilirlerse daha iyi sonuclarla sivasa puanlarla dönecegimize inananiyorum 9. puanlik bir sehir !!!! .Istanbuldaki dernege karsi degilim ilk önce bunu belirtiyim kimse yanlis anlamasin. sivassporun bütün derneklerini ayrim yapmadan seviyorum .......Ankaradaki yigidolar acaba ne düsünüyorlar..?????[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

[B][COLOR="Black"]ARKADAŞLAR AÇALIM ANKARADA Bİ TARAFTAR DERNEGİ
ÜYE OLALIM POLAR YAPTIRALIM.PANKART YAPTIRALIM.SENELİK ÜYELİKLER YAPALIM.SİVASDA OLDUGU GİBİ 1 SENELİK 18 YTL , NUFÜS CÜZDANI , İKAMETGAH ADRESİ FLN
BAYA TARAFTARIMIZ OLUR.

BU ARADA BEN BAYRAK YAPTIRMAK İSTİYORUM ANKARADA YARDIMCI OLABİLİCEK OLAN VAR MI [/COLOR][/B]

MSN : [B][COLOR="Red"]pini_felix_balili@hotmail.com[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:03.