SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Antalyaspor(07 GeNçLiK)'ten Sivas'a selam (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10138)

1967_DERNEK_NAİL 13.02.2007 16:11

--->: Antalyaspor(07 GeNçLiK)'ten Sivas'a selam

[QUOTE=uniAkrep_07;190849]olsun kardeş dedıgım gıbı dostluk kazanır insallah dogru dusmekten korkuoruz oda dogru ama suanda oldugumuz yerde cok tehlıkelı yer onun için insallha antalyanın kazanmasını isterım[/QUOTE]

gardaş ilaki dosluk kazana cak amma 3puan bizim olacak

Yiğiter 13.02.2007 16:17

-->: --->: Antalyaspor(07 GeNçLiK)'ten Sivas'a selam

[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;190858]BENCE BİZ SİZİ YENELİM Kİ SİZ DE FENERİ YENMEK ZORUNDA KALIN.BİZDE BU SAYEDE FENERİ YENER LİDER OLURUZ.[/QUOTE]

O DEĞİLDE BEN ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNİ NERDE OYNAYACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYOMİ,MERAK EDİYOM:D :D :D :D :D :D :D :D :D

OLCAY_58_AKKUS 13.02.2007 16:21

--->: -->: --->: Antalyaspor(07 GeNçLiK)'ten Sivas'a selam

[QUOTE=yigiter187;190865]O DEĞİLDE BEN ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNİ NERDE OYNAYACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYOMİ,MERAK EDİYOM:D :D :D :D :D :D :D :D :D[/QUOTE]

YAW DOSTUM BIRAK TA HAYAL EDEYİM NE OLUR SANKİ.:)

Yiğiter 13.02.2007 16:25

-->: --->: -->: --->: Antalyaspor(07 GeNçLiK)'ten Sivas'a selam

[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;190866]YAW DOSTUM BIRAK TA HAYAL EDEYİM NE OLUR SANKİ.:)[/QUOTE]

ABİ YARDIM EDİYOM İŞTE HAYAL ETMENE.BERABER HAYAL KURUYOZ NE GÜZEL İŞTE DİMİ....:D

kakikli 13.02.2007 16:43

[QUOTE=uniAkrep_07;190841]s.a millet antalyadan uyeyım bu haftakı sıvas maçı için dostluk kazansın dıorum hangı takım ii oynarsa o kazansın ama tabiikide dılegım antalyaspordan yana cunku daha dusme potasından yenı yenı cıktık ınsallah bu maçtadan 1 puan bıle alsak bizim için cok ii olacak herkeze sewgılerle
kÖrFeZ kArDeŞ - - BURSA KaLLeŞ (07 = 41)
TeK_KaRdEş_TaM_KaRdEş[/QUOTE]

ÖNCELİKLE HOŞ GELDİNİZ...
SİZE BAŞARILAR DİYEMİYORUM ÇÜNKÜ RAKİBİMSİN...
BU MAÇTAN SONRASI İÇİN BAŞARILAR...
UMARIM SAHADAN MUTLU OLARAK BİZ AYRILACAĞIZ...
BU MAÇTA TARAFTARA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR...
UMARIM STADI DOLDURABİLİRİZ...
ANTALYADA GÜZEL GÜNLERİM GEÇTİ, LİG DE KALMASINI İSTERİM...

Besyo_cu 13.02.2007 17:11

Aga hoşgeldın antalyasporlular centılmen olur maca beklerız bu arada tecavuzcu coşkunuda beklerız nede olsa tek amigonuz :D

SONMEZ 13.02.2007 17:25

[QUOTE=uniAkrep_07;190841]s.a millet antalyadan uyeyım bu haftakı sıvas maçı için dostluk kazansın dıorum hangı takım ii oynarsa o kazansın ama tabiikide dılegım antalyaspordan yana cunku daha dusme potasından yenı yenı cıktık ınsallah bu maçtadan 1 puan bıle alsak bizim için cok ii olacak herkeze sewgılerle [/QUOTE]

[B][COLOR="Blue"]Al.Selam kardeş,
Çocukluk yıllarım [COLOR="Red"]Antalya'[/COLOR] da (Elmalı içi ve muhtelif köyleri)
geçmiş bir kardeşiniz olarak, sitemize hoş geldiniz diyorum.
Sizleri burada görmekten her zaman memnuniyet duyarız.

2 takımın da hedefleri var: Bizim [COLOR="Red"]UEFA,[/COLOR] sizinki ise orta sıralara tırmanmak.
Bu perspektiften bakıldığında, çekişmeli ve zor bir maç olacaktır.

Maç ile beraber dostluğun da kazanması dileğiyle;
Antalya' ya selamlar...
.
.
.[/COLOR][/B]

asim88 13.02.2007 18:23

antalyasporun başında yılmaz vural olmasa dostluk kazansın derdim ama...sizi eli boş gönderecez bu hafta kusura bakmayın artık!..

serhankaburcuk 13.02.2007 18:26

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Antalyaspor a Sivasspor maçı hariç diğer maçlarda başarılar diliyorum.Antalyaspor ve Antalya şehrinin Süper ligde kesinlikle temsil edilmesi şart.Çünkü Süper Ligi Şehir olarak Antalya hakediyor...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

1967_CLUB_ERDİ 13.02.2007 18:28

[QUOTE=uniAkrep_07;190841]s.a millet antalyadan uyeyım bu haftakı sıvas maçı için dostluk kazansın dıorum hangı takım ii oynarsa o kazansın ama tabiikide dılegım antalyaspordan yana cunku daha dusme potasından yenı yenı cıktık ınsallah bu maçtadan 1 puan bıle alsak bizim için cok ii olacak herkeze sewgılerle
kÖrFeZ kArDeŞ - - BURSA KaLLeŞ (07 = 41)
TeK_KaRdEş_TaM_KaRdEş[/QUOTE]

bırak bu ayakları yabancı
sende bizim kadar kardeş ayağının ne ayak olduğunu biliyorsun

o yüzden boşuna çabalama
sizi [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR] 'DA evire çevire yenecez
kurtuluşunuz yok.o cordoba 'yı bizim [COLOR="Red"]BALİLİBABA[/COLOR]mal edecek cordoba' yı

M A Ç B İ Z İ M K U R T U L U Ş U N U Z Y O K

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:07.