![]() |
-->: "WOOTER´İ İSTEMİYORUM"
[B]Wooter kaliteli bir oyuncuydu oynadığı maçlarda takıma katkısı büyük olmuştu,ancak biz
bir şehir takımıyız,şehrimizi beğenmeyip,sözleşmesi varken takımı ortada bırakan Wooter'in affedilmesi takıma ne kadar fayda getirir tartışılır...[/B] |
--->: "WOOTER´İ İSTEMİYORUM"
Wooter kesinlikle affedilmeli ve maçlarda direkt oynatılmalı. Onun gibi futbolculara ihtiyacımız var. Yaptığı bir hatadır ama ondan daha büyüklük affetmektir. Bence bu hafta bile oynamalı..
|
Wooter affedilmeli ve hemen çağırılması lazım çok kaliteli oyuncu neden ilk on birde oynatılmaz anlıyamıyorum bu futbolcu sivasspora güç ve hava katar, ve biz onu sivassporda izlemeyi çok istiyoruz, Katı tutum takıma fayda sağlamaz.
Lütfen sayın Mecnun Odyakmaz onu takıma geri kazandır. |
--->: -->: "WOOTER´İ İSTEMİYORUM"
[QUOTE=cahar;195507][B]Wooter kaliteli bir oyuncuydu oynadığı maçlarda takıma katkısı büyük olmuştu,ancak biz
bir şehir takımıyız,şehrimizi beğenmeyip,sözleşmesi varken takımı ortada bırakan Wooter'in affedilmesi takıma ne kadar fayda getirir tartışılır...[/B][/QUOTE] BENCE BÜLENT HOCAMIZ NE DÜŞÜNDÜYSEDE SAYGILIYIZ! |
[B]cogu kisi geri gelsin diyor
hic düsünüldümü onun yaptigi dissiplinsizlik hata yapti affedin özür diliyor nede olsa diyorsunuz :confused: öteki futbolculara kötü örnek olur, hepsi istedigini yapar, nede olsa o affedilirse bizde ediliriz diye düsünebilirler wooter geri gelse bülent hocanin otoriterligi gider hem gelse iyi oynuyacak mi bakalim:rolleyes: bencede fifa`dan ceza yememek icin yapiyor ve kariyerine leke gelmesin diye sonucta baskalarida iki kere düsünür onu almak icin bir yapan bir daha yapabilir diye yerimiz sabit alacagimiz tazminat ondan daha yararli olacagina inaniyorum yinede getirilirse umarim herseye göz yumulmaz en azindan alacagi para azaltilabilir[/B] |
Bülent abi tamam sana katılıyorum.Wooterin terketmesi bizide üzdü yanlış yaptı.Onuda biliyoruz.Ama işin kötü yanından bakılırsa bizim takım antalyada ve konya maçında orta sahada sorunumuz oldu.Bu bölge tam wooterin yeriydi.Üstelik Wooter kendi sahamızda seyircimizin desteği sayesinde harka şovlar harika hareketler yaparak hatta asist ve gol atarak bizim orta saha sorunumuzu çözmüştü. Ancak görüyorumki Üst Üste 2 maçımızıda wootersiz oynadık ve kaybettik.Bana göre Wooter Bu takıma gelerek affedilmeli.Çok iyi kadromuz vardı. Ancak yavaş yavaş kaybetmeye başladık. ben enson ankaragücü maçında 4 eylül stadyumundaydım. hatırlarsaka o maçı 3-1 kazanmıştık.3.golüde Wooter atmıştı. gerçekten Wooter harika şovlarla takımımıza galibiyet getirmişti.Üstelik kendi evimizdeki ilk defa farklı galibiyetimizdi.Wooter gelmek istiyorsa affedilmeli.İnşallah Wooter hatasını anlayarak bu takıma geri döner ve eski formuna geri Kavuşur.Sizlere sesleniyorum bi sivasspor taraftarı olarak bu takıma ya wooter getirilmeli yada wooter gibi oyuncu alınmalı. Ayrıca Wooter gerçekten sivassporun en büyük transferiydi. Bunlar olmasaydı ben inanıyorumki Wooteri Arsenal chelsea real madrid barcelona gibi büyük takımlardan Wootera teklif gelirdi diye düşünüyorum.
Saygılarımla.. |
ADAM IYI OYUNCU INKAR EDEN YOK--AMA ??
ADAM NEDEN KACIP GITTI-? DEMEKKI KAFASINDA SORUNLAR VAR KAFASI VE GÖNLÜ RAHAT DEGIL-MECBURIYETTEN GERI GELDIGINI DÜSÜNELIM NE DERECE BASARILI OLUR? VE SIVASTA YAPAMADI KACIP GITTI PEKI KAFASINDAKI SORUNLAR CÖZÜLDÜMÜ UYUM YAPABILECEKMI-ZATEN BU YÜZDEN KACMAMISMIYDI YALONIZ ONUN GIBI SIVASIMIZADA BIR OYUNCU LAZIM SAGDAN ASIST YAPACAK OYUNCUMUZ YOK BEYPINARLI YIGIDO58 |
[QUOTE=SivasSpor.Com;195437]Gemiyi terk etmiş birini tekrar o gemiye geri alma taraftarı olan biri değilim. Onu affetmek gibi bir düşüncem yok. Biz kalan aslanlarla gerekeni yaparız. “dedi[/QUOTE]
tamam hoca gemiyi terk ettide acaba neden terk etti, bide bunu sormak lazım, wooter kenarda beklerken sen aslanların (!) serdar'ı, m.yıldızı oynatırsan terkeder tabii, şu şehirde kime sorsan %90 nın, ilk 11'de ilk sayacağı isim wooterken, oynadığı maçlarda süper oynarken sen onu bi kenara bırakıp aslanlarınla oynarsan, gemiyi terketmekten başka elinden bi şey gelmez tabii, ikinci lig topçusu mehmet yüzünden andersoon'un gemiyi terk ettiği gibi ... yazık böyle bi topçu sivasa bi daha gelir mi bilmem :confused: |
Wooter bunu yapmadan evvel düşünecekti.Affedildiği taktirde diğer takım oyuncularına kötü örnek olacaktır.Diğer bir futbolcuda "bende böyle yapsam birşey olmaz"der. Başka Wooter'lar bulmalıyız.
|
bencede affedilmesi lazım cünki bu futbolcuya ihtiyacımız var transfer parasını ödemesi lazım oda nasıl futbol oynayarak
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:35. |