SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Fotospor Cem Deda'ya 'Hırsız' dedi !.... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10358)

kizilok 05.03.2007 13:19

--->: Fotospor Cem Deda'ya 'Hırsız' dedi !....

Alın teriyle kazanılan, aslında kaybedilen 2 puanı bu şekilde kirletmeye kimsenin hakkı yok.

Serd@r 05.03.2007 13:54

-->: Fotospor Cem Deda'ya 'Hırsız' dedi !....

[B][I]Anlaşılan o ki Fotospor spordan anlamıyor yada trajdan alamadığı parayı başka yerden tahsil etmenin yolunu bulmuş,BÜYÜKSÜN FENERBAHÇE allem edip kullem edip ortaya koyamadığınız futbolu Basın yoluyla oynuyor satılmış YAZARlarlada GOL atmanın hesabını yapıyorsunuz.
HELAL OLSUN ÖZGÜÜÜÜR TARAFSIIIIZ FENERBAHÇE BASINI...[/I][/B]

ofgurleyuk78 05.03.2007 14:02

Şimdiye kadar alıştı tabi bizim gibi Anadolu takımlarını hakem desteği ile yenmeye. Bir değil 3 - 4 fenerli hakem maçı idare etse Feneri Sivasın elinden yine alamazdı. Neymiş efendim Cem in attığı golden önceki faul, faul değilmiş. Kendini Kocaman sanan fenerin düştüğü şu hale bak. 90 dakikalık bir maçta hakeme bulduğu hata bu imiş. Birde Sivasspor kural hatası yapmış. Nelerden meded umar oldu bu fener. Yazıklar olsun senin gibi büyüğe. Başka şey söylemiyorum. BÜKEMEDİĞİN BİLEĞİ ÖPECEKSİN. Bari bunu öğren.

ofgurleyuk78 05.03.2007 14:05

Nasıl gündem değiştiriyorlar. Tebrik edeceklerine hakemlere çamur atıyor, belden aşağı güreşerek, birtakım hilelere başvurarak puan hesapları yapıyorlar. Yazıklar olsun sizin büyüklüğünüze.

TracyMcGrady58 05.03.2007 14:15

Ben sahsen hakemin büyük hatasini görmedim, kücük hatalar her zaman olabilir.Macta penalti pozisyonu yoktu, kimsenin golüde yenilmedi.Peki bu manset niye ? Tüm gazeteleri adalete cagriyorum, burdan pek bir ise yaramaz emme :D

demirisik 05.03.2007 14:26

okumayın arkadaşlar bu ******** gazeteleri aziz yıldırıma yalakalık etsinler. cem deda tam on numaralık maç yönetti sağ olsun . hepsi onun gibi olsun delikanlı çıktı aziz yıldırıdan korkmadı insan gibi yönetti FOTO MAÇIN SATILMIŞLARI DÜ..............R.

melih1 05.03.2007 14:49

bu sıtede fotospor aleyhıne bır protesto başlatalım...

Arif Coşkun 05.03.2007 14:59

Bilinçli yalan yazıyorlar.Maksat dikkat çekip gazete satabilmek.FB seyircisine yaranmak için sırf traj artırmak için yapılan bir oyun bu.Fenerbahçe yöentiminin hakemi suçlamasına rağmen, hakem oyunu etkileyecek kötü bir yönetim göstermedi. Nedense hep fenerin neden yenildiğinden bahsediliyor.Sivasspor'un başarılı etkili oyunundan bahsedilmiyor.FB kötü değildi,Sivasspor iyiydi. Bu oyununyla Sivasspor karşısına hangi takım gelirse gelsin Balili biraz daha dikkatli olsa, biraz bencil olmasaydı kazanırdı. Neyse canları sağolsun. Bu oyunla yenilsede üzülmedim.Çünkü aslanlar gibi mücadele ettiler.Hepsini teker teker kutlarım. Fotospor gazetesine bir ortak metin yazıp e-mail yada fax yağmuruna tutalım.

SEMİH-58 05.03.2007 15:03

[COLOR="Navy"][B]fener bahçeyi terletmemiz zorlarına gitti ellagam...[/B][/COLOR]

Bln-Fatih58 05.03.2007 15:09

FOTOSPOR HAHAHAHA DIYORUM BASKA BISEY DEMIYORUM.....
BUNLARIN BÖYLE HABERLERINI IYI BILIYORUZ, ZATEN COK ÖRNEKLERIDE VAR, SAY SAY BITMEZ....

YA TARAFLI HABER YAPARLAR YADA YALAN (HERZAMANKI GIBI)!

AYRICA HAKEM FB-SIVASSPOR KARSILASMASINI MÜTHIS YÖNETTI....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:55.