![]() |
--->: 11'de Heykeldeyiz
[B]insallah katilim cok olur
hep birlikte stada yürüyüsün :) belki bazi vatandasi maca gitmek sarar ve sürükler SivasSpor - BursaSpor macinda tribünleri doldurup takimi 90+ dk. destekleyeceginizi biliyorum umarim stad icinde bütün gruplar bir yürek olup hep beraber SivasSpor icin tezahürat ederler Hepimizin düsüncesi ayni > sadece SIVASSPOR <[/B] |
[QUOTE=SivasLady;197648][B]insallah katilim cok olur
hep birlikte stada yürüyüsün :) belki bazi vatandasi maca gitmek sarar ve sürükler SivasSpor - BursaSpor macinda tribünleri doldurup takimi 90+ dk. destekleyeceginizi biliyorum umarim stad icinde bütün gruplar bir yürek olup hep beraber SivasSpor icin tezahürat ederler Hepimizin düsüncesi ayni > sadece SIVASSPOR <[/B][/QUOTE] [B][I]Kader Ablacım 90+ Uzatmalar Değil Stad Dışında Olsun Toplandıgımız Yerde Olsun Hiç Susmuyoruz Bizlere Destek Verdiğin İçin Tskler Abla ;)[/I][/B] |
[B]Merkez'e Bursa maçında başarılar dilerim,
İmkanı olan herkesin buluşup, stada ses getirerek gitsinler ;)[/B] |
11 de orda olacam......Allah utandırması!...
|
orda buluşan herkezden allah razı olsun
|
ABİLER MESALE NERDEN ALINIYOO YAW BENDE GELECEM 11 DE MESALE YAKCAM AMA
|
[QUOTE=KıZıL_CeHeNNeM;198359]ABİLER MESALE NERDEN ALINIYOO YAW BENDE GELECEM 11 DE MESALE YAKCAM AMA[/QUOTE]
aynalı çarşının alt katında kardelen organizasyon ver 1katındada ka gurup var oradan temin edebilirsin |
bu maçta yoğun iş tempom nedeniyle yokum gardaşlarım size başarılar dilerimm
|
bu maça gelmeyi çok isterdim ama çalışma şartlarımız uymuyor inşallah bidahaki maça gelirim.bizim yokluğumuzu aratmayın arkadaşlar 90 dk susmak yok (merkez tayfa)
|
[QUOTE=SivasLady;197648][B]insallah katilim cok olur
hep birlikte stada yürüyüsün :) belki bazi vatandasi maca gitmek sarar ve sürükler SivasSpor - BursaSpor macinda tribünleri doldurup takimi 90+ dk. destekleyeceginizi biliyorum umarim stad icinde bütün gruplar bir yürek olup hep beraber SivasSpor icin tezahürat ederler Hepimizin düsüncesi ayni > sadece SIVASSPOR <[/B][/QUOTE] Bire bir katiliyorum Saygilarimla |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:34. |