SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Sambacı Ricardo Dos Santos GELİYOR... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1045)

Tuncay 23.06.2005 00:47

Su transfer isi bitseydi artik,inanin uyuyamaz oldum. Kim gelecekse gelsede bizde takimi soyle bir tanisak.
Ismail hoca neden ayrildi hala ben bilmiyorum. Lorant hocaya gelince aslinda onceleri sevmezdim, ama Sivas sporun basina gecti artik bizden biridir, canimizdir vede tum yuregimizle desteklemeliyiz.Transferlere gelince yinede en iyisini yonetim ve hoca bilir. Ismi duyulmus futbolculardan cok eger 2 veya 3 tane bizim kesfettigimiz genc yetenek alabilirsek hem takima faydasi olur hemde ilerde para eder, SIVAS A ZERRE KADAR FAYDASI OLAN,BENIM ICIN DUNYAYA SIGMAYACAK KADAR BUYUK BIR DOSTTUR. Sabah ola hayrola derdi anam, hele su transferler bite hayrola su super lig.

ElbeyLi58 23.06.2005 07:59

[b]Dos Santos geldi[/b]

Yigidolar’in ilgilendigi bir baska isim olan Brezilyali Andersson dos Santos ise dün Istanbul’a gelerek saglik kontolünden geçti. Genel menacer Bülent Uygun ile birlikte sehri gezen Sambaci’nin birkaç gün içerisinde kendisini Kirmizi - Beyazli renklere baglayacak olan sözlesmeyi imzalayacagi bildirildi. Öte yandan teknik direktör Lorant’in Almanya’da arayislarini sürdürdügü ve bir listesi hazirladigi kaydedildi

serrkann58 23.06.2005 09:17

[b]

Arkadaşlar sambacılar inşallah iyi çıkar en azından ankara belediye dekiler kadar olsa yeterli bakarsınız yeni gelecekler iyi olur satarız para kazanırız ve kalıcı oluruz.. Yanlız bu sene kimse dogru dürüst transfer yapmıyor para yok para.....

İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK.......[/b]

kazak 24.06.2005 19:31

sivassporumuz finans sorununu nasil halletti.brezilyalilar flas transferler filan...

CEVIK 24.06.2005 19:44

[quote=serhankaburcuk][size=7][b][i]Sivasspor'a sambacı golcü

Son olarak Kayserili Cem Karaca ve Müslim Can’ın işini bitiren Sivas’ın ilgilendiği yabancı futbolcular da ortaya çıktı.

Brezilya’nın 2. Lig ekiplerinden Moggimirim’in 22 yaşındaki forvet oyuncusu Anderson Ricardo dos Santos’un salı günü İstanbul’a getirileceği ve 3 yıllık imza attırılacağı öğrenildi. Bu futbolcunun dışında Atletica Minerio’da top koşturan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Renato Santos’un da listedeki isimler arasında her aldığı kaydedildi. Yardımcı antrenör Enis Karaberberoğlu’nun Brezilya’da Renato ile ilgili temaslarını sürdürdüğü bildirildi. [/i][/b][/size][/quote]

HAYIRLISI OLSUN

efsanedavulcu 24.06.2005 19:48

[quote=DJMuRaT][size=5][i][b]iNŞaaLLaH![/i][/b][/size][/quote]

AAMİİİİNNN

1967_DERNEK_10UR 24.06.2005 19:56

[size=7][color=red][b][i]............GİTTİM GÖRDÜM BU SAMBACININ KUMAŞI İYİ BİZDE İŞ YAPAR.............LAKABI PITBULLDU AMA SİVAS'A SİVASSPOR'A GELDİ ARTIK O BİR KANGAL[/i][/b][/color][/size]

skywriter 24.06.2005 20:20

Ultra, daha hala tam adini ve geldigi takimi ogrenemedik degil mi? :D

1967_DERNEK_10UR 24.06.2005 20:57

[quote=skywriter]Ultra, daha hala tam adini ve geldigi takimi ogrenemedik degil mi? :D[/quote]GARDAŞ SÖYLEMEDİK Mİ?

1967_DERNEK_10UR 24.06.2005 21:00

[quote=skywriter]Ultra, daha hala tam adini ve geldigi takimi ogrenemedik degil mi? :D[/quote][size=7][b][i]Brezilya’nın 2. Lig ekiplerinden Moggimirim’in 22 yaşındaki forvet oyuncusu Anderson Ricardo dos Santos’un salı günü İstanbul’a getirileceği ve 3 yıllık imza attırılacağı öğrenildi. Bu futbolcunun dışında Atletica Minerio’da top koşturan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Renato Santos’un da listedeki isimler arasında her aldığı kaydedildi. Yardımcı antrenör Enis Karaberberoğlu’nun Brezilya’da Renato ile ilgili temaslarını sürdürdüğü bildirildi. [/i][/b][/size]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:24.