![]() |
--->: ENGİN İPEKOĞLUNA TEPKİ!!
Engin efendi sen dünya'dan bi haber yaşıyorsun.Mağlubiyete kılıf arama en büyük centilmenlik her sonuca sayğı göstermektir.Anlayabildin mi ?????
|
-->: ENGİN İPEKOĞLUNA TEPKİ!!
Fikret beyi tebrik ediyorum ne güzel cevap anlayana tabi.
|
[QUOTE=Dağcı;199684][B][FONT="Century Gothic"][COLOR="Red"]Sivas'ın yendiği takımların hepsinin durumu ortada. Yendiklerimiz bir daha kolay kolay iflah olmuyor (Manisa, Trabzon vs.). Engin İpekoğlu'da bunları biliyor ve başına gelecekleri sezinliyor. Bu can sıkıcı açıklamaları ondandır. [/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
[B]cok dogru :) simdiye kadar yenilmeyenleri yendik ve daha düzelemediler yenilgileri gündemden gidermek icinde bahaneler hazir oluyor nedense oynanan futbol ortada hak eden kazandi ve bunu hic bir söylenen söz degistiremez [/B] |
[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Bursa sporlu futbolcunun kulaginin yirtilmasinda biz öndeydik durum ne olursa olsun önce """"FAIRPLAY""" Engin ipekoglunun mactan sonra röpartajini bende dinledim Lig Tv Engin ipekoglu hakli hakemin maci durdurmasi gerekiyor !!!!!! futbolcu ayakta sallanirken Engin ipek oglu hakeme yalvardim diyor adam sallalaniyor durdur oyunu .Hakem hayir ayakta yere düsmediki oyunu durduruyum demis .Futbolcularin sagliklariyla kimsenin oynamaya hakki yok !!! Macin hakemi sahanin en kötüsü idi olmayacak yerlerde öyle sari kartlari Sivasspora verdiki belki kendiside bilmiyordur .Mehmet yildizla sergio verilen kartlari Aksam Lig Tv tartisildi kartla hic alakasi yok bizim lehimize faul varken oyun faulle Bursanin lehine dönüsüyor Erman Hoca Böyle hakemler maclari katlediyor Mehmetin pozisyonu net faul ama bursali futbolcuya kart göstermek gerekmez dedi ama karti Mehmet yildiza verildi böyle hakemlik olmaz pozisyonumuzu vermedigi gibi birde sari kartl verdi ACEMI HAKEM !!!!aynisi sergio nun posizyonu icinde gecerli [/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
Arkadaşlar her ne olursa olsun rakibimizi yüceltirsek biz de yüceliriz. Gerçi Bursalıların edepsizliği Ankara yı da karıştırdı ama olsun. Kusurlarını örtelim.Biz misafir perveriz. Hatta Engin futbolcunun sakatlanması ile ilgili hakemle diyoloğunda haksız da değil.
|
--->: -->: ENGİN İPEKOĞLUNA TEPKİ!!
[QUOTE=yigido Atilla;199780][B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Bursa sporlu futbolcunun kulaginin yirtilmasinda biz öndeydik durum ne olursa olsun önce """"FAIRPLAY""" Engin ipekoglunun mactan sonra röpartajini bende dinledim Lig Tv Engin ipekoglu hakli hakemin maci durdurmasi gerekiyor !!!!!! futbolcu ayakta sallanirken Engin ipek oglu hakeme yalvardim diyor adam sallalaniyor durdur oyunu .Hakem hayir ayakta yere düsmediki oyunu durduruyum demis .Futbolcularin sagliklariyla kimsenin oynamaya hakki yok !!! Macin hakemi sahanin en kötüsü idi olmayacak yerlerde öyle sari kartlari Sivasspora verdiki belki kendiside bilmiyordur .Mehmet yildizla sergio verilen kartlari Aksam Lig Tv tartisildi kartla hic alakasi yok bizim lehimize faul varken oyun faulle Bursanin lehine dönüsüyor Erman Hoca Böyle hakemler maclari katlediyor Mehmetin pozisyonu net faul ama bursali futbolcuya kart göstermek gerekmez dedi ama karti Mehmet yildiza verildi böyle hakemlik olmaz pozisyonumuzu vermedigi gibi birde sari kartl verdi ACEMI HAKEM !!!!aynisi sergio nun posizyonu icinde gecerli [/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
Senin yorumun çok farklı ve en anlamlısı bence... Sonuçta hepimiz insanız.Bir futbolcu yada insan sağlık ilk başta gelir. E.İpekoğlu'nun konuşmasını bende dinledim Atilla arkadaşın bahsettiği şekilde konuştu. Kulağı kopma derecesine gelen ve yaralanan oyuncu varken hakeme söylememe rağmen maçı durdurmadığını söylüyor. |
[B]Mağlubiyet sonrası ne söyleyeyeceğini bilmez hale gelmişti yüzünden belli oluyordu.iyi bir teknik direktör olmak istiyorsa engin ipekoğlu bu tür konuşmalara dikkat etmeli..[/B]
|
[FONT="Arial Black"][/FONT]bir ata sözü vardır
bükemediğin bileği öpeçeksin sivasa ve sivaslılara laf söylemek senin ne haddine engin efendi önümüzdeki sene yine geleceksin tabi kovulmassan bari o zaman özür dile bizim yendiğimiz takımlar nedense hep böyle tepki gösteriyorlar anlamak mümkün değil ÜSKÜDARLI YİĞİDO |
tamamen olayı politika yapıyor engin hoca gündemi değiştirmek için böyle yollra başvuruyor
|
bu açıklamaları bende izledim ve çok üzüldüm
galiba engin hocanın bilgisi yoktu ve böyle açıklama yaptı yoksa sivasın ilim ve kültür bakımdan nadir illerden olduğunu biliyrdur......... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:27. |