![]() |
--->: Ank- Sivas Mac Fotolari
[COLOR="Purple"][B]görüntüler çok güzel olmuş ellerinize sağlık. [/B][/COLOR]
|
[COLOR="Blue"]ankarada bulunan tüm yiğidolara karşılaşmaya geldiği için sonsuz teşekkürlerimi sunarım fotoları çeken arkadaşlarda çok teşekkür ederim[/COLOR]
|
-->: Ank- Sivas Mac Fotolari
resimler cok güzel olmus.insallah devamini bekleriz
|
fotoğraflar çok güzel elinize sağlık... ben de 1-2 yerde çıkmışım. gerçekten atmosfer iyiydi ama bize çok az yer ayırmışlardı. baya bi kişi dışarda kaldı veya ankara tarafına gitmek zorunda kaldılar...
|
[COLOR="Red"]evet ya cogu taraftarımız ank tarafına gırdı ama baya seyircımız var di
[/COLOR] |
Deplasman taraftarı olmanın zevki ayrıdır o zevki yaşamışsınız.Helal olsun..
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bir otobüs dolusu arkadaşımızı Ankaraya maça yolladım.Ama ben gidemedim.Arkadaşlarda sağolsunlar takıma destek oldular.Galip gelemediğimiz için çok üzgünüz.Fotoğrafları bizimle paylaşan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz...[/COLOR][/FONT][/B]
|
yhaa Ankara'ya yeni yapılan stad çok güselmiş...
Fotolar için tşk'ler arşiv yapıorrum ilerde torunlarıma göstercem :P |
-->: --->: Ank- Sivas Mac Fotolari
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;201883][COLOR="Blue"]ankarada bulunan tüm yiğidolara karşılaşmaya geldiği için sonsuz teşekkürlerimi sunarım fotoları çeken arkadaşlarda çok teşekkür ederim[/COLOR][/QUOTE]
SAĞOL GARDAŞ KİMLİĞİMİZDE ÖLENE KADAR SİVAS YAZACAK. 7 DEN 70 E KADAR SİVASSPORUN YANINDAYIZ.YA OKADAR RESİM VAR BENİ ÇEKMEMİŞLER (ÜZÜLDÜM) |
HELAL OLSUN SİZLERE TAKIMIMIZI HER MAÇTA DESTELİYORSUNUZ....
YOLUN AÇIK OLSUN |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:52. |