SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   CÜSSKB (Üniversite) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   CÜSSKB. ÜYELERİNİN MAÇ ANILARI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10590)

kucukfırat 22.03.2007 16:11

--->: CÜSSKB. ÜYELERİNİN MAÇ ANILARI

isim biraz daha güzel olabilirmiş aslında

CÜSSKB-Ruhsar58 26.03.2007 18:36

Bir zamanlar maçları televizyon karşısında izlemeyi tercih eden bir taraftardım.Taki Aynur ablamın ve Aydın hocamın sayesinde arkadaşlarımla stada gidene kadar...Pişman olmayacağımı biliyordum ama bir daha gitmek isteyeceğimi hiç tahmin edemedim.O gün benim için bir son değil başlangıç oldu.Bayanlar olarak o kadar özel karşılandık ki maratondan gelen sesler hala kulağımda:''Sivasspor sizinle gurur duyuyor.''O ses statta kalmadı.Tüm taraftarlar ister birbirini tanısın,ister tanımasın tek kalp olmuştu.Kendimizi o kadar kaptırmıştık ki meydana kadar galibiyeti kutlayarak geldik.Ters yönden gelen bir grup taraftar arkadaşlarımızla birbirimizi teprik ederek yanyana farklı yönlere yürüdük tekrar birbirimize dönerek:''Bu taraftar sizinle gurur duyuyor.''diye haykıra haykıra bağırdık.Oysa hiçbirimiz birbirimizi tanımıyorduk.yoldan geçen herkes birbirine selam veriyor ve kutluyordu.Arabaların korna sesleri susmak bilmiyor,otobüsler ise içerdeki ışıklarını yakıp söndürüyordu.Müthiş bir gündü...son olmamalıydı.... Biz taraftar olarak sonda yaşanması gereken sevinçi yaşamak için 90 dk bekledik.Bu yüzden mükafatını aldık.Diğer taraftarlara da bunu tavsiye ediyorum.Kazanmak istiyorsak sabretmeliyiz.Bizler sıradan bir insanın verebileceği en olağan üstü şeyi,sevgimizi onlara destek olarak veriyoruz.Dileğimiz takımımızı ilk sırada görmek...Başarılar dilerim........

CÜSSKB-Aynur 26.03.2007 19:49

-->: --->: CÜSSKB. ÜYELERİNİN MAÇ ANILARI

[QUOTE=CÜSSKB-Ruhsar58;204099]Bir zamanlar maçları televizyon karşısında izlemeyi tercih eden bir taraftardım.Taki Aynur ablamın ve Aydın hocamın sayesinde arkadaşlarımla stada gidene kadar...Pişman olmayacağımı biliyordum ama bir daha gitmek isteyeceğimi hiç tahmin edemedim.O gün benim için bir son değil başlangıç oldu.Bayanlar olarak o kadar özel karşılandık ki maratondan gelen sesler hala kulağımda:''Sivasspor sizinle gurur duyuyor.''O ses statta kalmadı.Tüm taraftarlar ister birbirini tanısın,ister tanımasın tek kalp olmuştu.Kendimizi o kadar kaptırmıştık ki meydana kadar galibiyeti kutlayarak geldik.Ters yönden gelen bir grup taraftar arkadaşlarımızla birbirimizi teprik ederek yanyana farklı yönlere yürüdük tekrar birbirimize dönerek:''Bu taraftar sizinle gurur duyuyor.''diye haykıra haykıra bağırdık.Oysa hiçbirimiz birbirimizi tanımıyorduk.yoldan geçen herkes birbirine selam veriyor ve kutluyordu.Arabaların korna sesleri susmak bilmiyor,otobüsler ise içerdeki ışıklarını yakıp söndürüyordu.Müthiş bir gündü...son olmamalıydı.... Biz taraftar olarak sonda yaşanması gereken sevinçi yaşamak için 90 dk bekledik.Bu yüzden mükafatını aldık.Diğer taraftarlara da bunu tavsiye ediyorum.Kazanmak istiyorsak sabretmeliyiz.Bizler sıradan bir insanın verebileceği en olağan üstü şeyi,sevgimizi onlara destek olarak veriyoruz.Dileğimiz takımımızı ilk sırada görmek...Başarılar dilerim........[/QUOTE]

Teşekkür ederim Ruhsar,
diğer arkadaşlarımızıda bekliyorum.;)

cüsskb_süleyman 26.03.2007 19:59

selam herkese arkadaşlar taraftarlar gittikce büyüyor yani kayseri maçında cüsskb çok güzel şeyler yapacak

CÜSSKB_Emirhan 31.03.2007 19:16

HER ZMAN SİVASIN YANINDAYIZ.BEN İSTANBULDAKİ SİVASSPOR MAÇLARINA GİDİYODUM.BURDA ÜNİVERSİTEYE GELDİM HER ZMAN SİVASIMIZIN YANINDAYIM.HERŞEY MAÇLARDA ÇOK GÜSEL OLUO BAĞIRIP MAÇ İZLEYİP STRES ATMAK ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU.BENDEN HERKEZE SÖYLEMESİ MAÇA GİTMEYENLER BİLE EN AZINDAN Bİ KERE MAÇA GİDİP O HAVAYI TATMASI LAZIM.ZATEN Bİ KERE TADAN ASLA VAZGEÇMEZ....

By Karayel+58 31.03.2007 20:16

[QUOTE=CÜSSKB_Emirhan;205717]HER ZMAN SİVASIN YANINDAYIZ.BEN İSTANBULDAKİ SİVASSPOR MAÇLARINA GİDİYODUM.BURDA ÜNİVERSİTEYE GELDİM HER ZMAN SİVASIMIZIN YANINDAYIM.HERŞEY MAÇLARDA ÇOK GÜSEL OLUO BAĞIRIP MAÇ İZLEYİP STRES ATMAK ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU.BENDEN HERKEZE SÖYLEMESİ MAÇA GİTMEYENLER BİLE EN AZINDAN Bİ KERE MAÇA GİDİP O HAVAYI TATMASI LAZIM.ZATEN Bİ KERE TADAN ASLA VAZGEÇMEZ....[/QUOTE]

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][B] Sn Aynur Abla İst Maça Allah İzin Werirse Bir Gün Gelirseniz Sizin Gibi Birini En ii Şekilde Ağırlamaya Çalışmaktan Onur Ve Şeref Duyacağım..Bir Kardeşimizde İst Var Diyebilirsiniz...Sizin Kalbiniz G.b Keşke Saniyede 58 Kere Atsa Herkesin;İki Hafta Önce Siwas Maçında Tanıştık İnanın Trübünde Duramıyordunuz """""HELAL OLSUN"""Şöyle Bir Düşündüm Her Kes Aynur Abla Olsa Ne Olurduki?Şimdi Şampiyonluğa Bile Oynayabilirdik....Halay'da Güzel Çekiyordunuz Abla:)Beraber Bir Gün İst'de İnşallah Beraber Çekmek Dileği İle....[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiKiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii warsın Ablam[/B][/COLOR][/FONT]

By Karayel+58 31.03.2007 20:21

[QUOTE=CÜSSKB-Ruhsar58;204099]Bir zamanlar maçları televizyon karşısında izlemeyi tercih eden bir taraftardım.Taki Aynur ablamın ve Aydın hocamın sayesinde arkadaşlarımla stada gidene kadar...Pişman olmayacağımı biliyordum ama bir daha gitmek isteyeceğimi hiç tahmin edemedim.O gün benim için bir son değil başlangıç oldu.Bayanlar olarak o kadar özel karşılandık ki maratondan gelen sesler hala kulağımda:''Sivasspor sizinle gurur duyuyor.''O ses statta kalmadı.Tüm taraftarlar ister birbirini tanısın,ister tanımasın tek kalp olmuştu.Kendimizi o kadar kaptırmıştık ki meydana kadar galibiyeti kutlayarak geldik.Ters yönden gelen bir grup taraftar arkadaşlarımızla birbirimizi teprik ederek yanyana farklı yönlere yürüdük tekrar birbirimize dönerek:''Bu taraftar sizinle gurur duyuyor.''diye haykıra haykıra bağırdık.Oysa hiçbirimiz birbirimizi tanımıyorduk.yoldan geçen herkes birbirine selam veriyor ve kutluyordu.Arabaların korna sesleri susmak bilmiyor,otobüsler ise içerdeki ışıklarını yakıp söndürüyordu.Müthiş bir gündü...son olmamalıydı.... Biz taraftar olarak sonda yaşanması gereken sevinçi yaşamak için 90 dk bekledik.Bu yüzden mükafatını aldık.Diğer taraftarlara da bunu tavsiye ediyorum.Kazanmak istiyorsak sabretmeliyiz.Bizler sıradan bir insanın verebileceği en olağan üstü şeyi,sevgimizi onlara destek olarak veriyoruz.Dileğimiz takımımızı ilk sırada görmek...Başarılar dilerim........[/QUOTE]

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][B]Helal olsun Ruhsar Kardeşim Ayakta İnanın Alkışladım Sizi Saol Warol Eywallah [/B][/COLOR][/FONT]

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B] +Cüüskb[/B][/COLOR][/FONT]

By Karayel+58 31.03.2007 20:24

[QUOTE=cüsskb_süleyman;204119]selam herkese arkadaşlar taraftarlar gittikce büyüyor yani kayseri maçında cüsskb çok güzel şeyler yapacak[/QUOTE]

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][B]Bundan En Ufak Şüphemiz Yok Ablam Yaptıklarınız Yapacaklarınızın Teminetı Referansı Abla ..........+Nuray Ablam[/B][/COLOR][/FONT]

cüsskb_süleyman 31.03.2007 20:48

selam herkese sivas kayseri maçına bütün üyelerimizi bekliyoruzz

sinan58_34 31.03.2007 21:15

[B][I]daha cok yorum beklıyoruz cusskb ekibinden :-)[/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:18.