![]() |
--->: MAÇIN ARDINDAN...
[B]Maçtan 3 puanı 3 golle aldık.Ama sahada bir kuddisi vardı ki evlere şenlik.Bu adam hakemlikten ya anlamıyor yada bu maçı provake etmek için yollanmış.Keza maraton türübününden taraftaki yan hakam de aynı idi.Bu iki hakem maçı resmen katlettiler.Yan hakem kayserinin bir atağında ofsayt bayrağını kaldırıyor.orta hakem denen hakem müsfettesi görüyor başını çeviriyor devam devam diyor.yan hakem ısrarla bayrak havada bekliyor ama nafile kuddusinin umrunda değil.Mehmet son adamı çalımlıyor gole gidiyor ,yere seriyorlar faulü çalıyor .Biz diyoruz kesin kırmızı kart bariz gol pozisyonu ama kuddusinin fikri bu değil sarı ile cezalndırıyor.Aynı pozisyonda bizim kaleciyi kırmızı kart ve penaltı ile cezalandırıyor.Böyle hakem olmaz olsun daha bir sürü hata yaptı ama hatırladıkça canım sıkılıyor bu hakemler futboldan uzaklaşmalı.bu adam iki güzel güzel takımın futbol oynamak istemesine rağmen oynatmamak için çabaladı.Bu ligden def ol git kuddisi. [/B]
|
-->: MAÇIN ARDINDAN...
İki takımın da teknik direktörünü kutluyorum.İki komşu şehir arasındaki dostluğu bu maçta da devam ettirdiler.Kayserispora da ilerki maçlarında başarılar diliyorum...
|
Ertuğrul hoca da tam beyefendı ya sötlerlerdi de inanmazdım bizim hocanın üniv. den ark. mıy hoca söylemıiş adam da arabadan indi merhaba gelın yemek yiyelim falan dedi harbi adam gibi adammış ya. Bir sivaslı oalrak helal olsun
|
-->: --->: MAÇIN ARDINDAN...
[QUOTE=besyo_cu;206193]Ertuğrul hoca da tam beyefendı ya sötlerlerdi de inanmazdım bizim hocanın üniv. den ark. mıy hoca söylemıiş adam da arabadan indi merhaba gelın yemek yiyelim falan dedi harbi adam gibi adammış ya. Bir sivaslı oalrak helal olsun[/QUOTE]
bende futbolculuğundan beri çok seviyorum ertuğrul sağlam'ı gerçekten adam gibi dam derler ya, tam o cinsten... |
-->: MAÇIN ARDINDAN...
bugün maçın en iyisi mehmet yıldız dı.
hakem iğrençti,kayseri puan alsın diye çok uğraştı. taraftar mükemmeldi,ama bazı kayserili kendini bilmezler çok çirkin görüntü sergilediler. bülent hoca uefa için herkes bişeyler yapsın demişti ve doğrudurda,eğer ki bu takım isterse bana göre mutlaka uefaya gideriz.uefaya gidersek maç başına alacağımız paralarlada iyi oyuncular transfer edebiliriz. bakalım ilerleyen günlerde ne olacak? |
sivas spor
sivas sporu tebrik ediyor ilk 3 te görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
|
--->: sivas spor
[B][COLOR="Navy"]Insallah tüm yigidolar olarak hepimiz Sivassporumuzu ilk ücde görmek bizleri son derece mutlu eder.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
--->: sivas spor
SİVASSPOR GELİYOR.KAYSERİ 2.YARI HİÇ MAĞLUBİYET ALMAMIŞTI İLK MAĞLUBİYETİ TATTIRAN BİZ OLDUK.
|
MUDDUSİ KÖFTEOĞLU (siz her ne kadar Kuddusi MÜFTÜOĞLU desenizde) o benim için KÖFTEOĞLU'dur, maçı katletmeye şartlanmış ama sahada öyle bir SİVASSPOR ve goller vardı ki, gol olsunda faul diye, ofsayt diye saymayayım diyeceği bir pozisyon olmadı. 3 golün 3'ü de buz gibi goldü, KÖFTEOĞLU'da yapacak birşey bulamadı. Maçı katletmeye kalktı, ama hakkımız olan 3 puanı 3 güzel golle aldık.
Bülent Uygun'a da tekrar teşekkür ederim. Türkiye'nin şu an için güçlü takımlarından biri olan Kayserispor'u yenerek bize bu zevki tattırdığı için. Ertuğrul hocayıda bu güne kadar ki başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. 2 senedir ki istikrar abidesi olarak mücadelesini sürdürüyor.. |
FUTBOLCULARIMIZ ÇOK IYI MAÇ ÇIKARTTILAR HEPSINE ÇOK ÇOK TESEKKUR EDIYORUM
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:35. |