SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BENİ B.UYGUN KEŞFETTİ!. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10806)

mesut_koçak_58 05.04.2007 09:49

--->: BENİ B.UYGUN KEŞFETTİ!.

mehmet yıldız çok doğru söylemıs mehmet yıldızı bulent hoca keşfetti bulent hoca gelmeden önce hep yedeklerde oturuyordu....

serhatcan 05.04.2007 09:55

[QUOTE=58svs58;207162]eğer mehmet yıldızı satarsak sivassporlu mehmet olarak kalır ama bizde oynarsa ölümsüzler arasında yerini sadece sivasta alır türkiyede unutulur. o yüzden mehmeti satmamız lazım. onun emeğine karşı bunu haketti[/QUOTE]

Yaa akrdeşim siz halaa anlamıyormusunuz. Bu ne ezilmişlik,Bu ne başkasına hayranlık, Bu ne umutsuzluk. Eğer mehmeti satarsa sivas ,nerede büyük sivasspor,nerde hedeflerr, Siz halaa sivaslı olarak fenerin,galatasarayın,beşiktaşın sivasspordan büyük olduğunu düşünüyorsunuz. ve böyle düşündükcede hep küçük takımın seyircisi olarak kalacaksınız. Önce şu küçüklük komplexsinden,ezilmişlikten,başkasına hayran hayran gıptayla bakmaktan kendinizi kurtarın. Büyük olduğunuza kendiniz inanın. Neden satılsın mehmet yıldız anlamıyorum.

serhatcan 05.04.2007 10:29

Ezilmiş sivaslılarız,ikendimize güvenmeyen sivaslılarız,kendi memeleketimizi sevmeyen sivaslılarız,kendi insanımızın kıymetini bilmeyen sivaslılarız,,kendi hemşerimizin iyiliğini istemeyen sivaslılarız... Bunun aksini söyleyen varsa anlını karışlarım. Neden mi bu tez i ortaya attım söyleyeyim.sağ sol alevi sünni olarak yıllarca birbirimizi kırarak şehrimizin gelişmesine balta vurduk,ve iş konusundada tembeliz, yanıbaşımızda yozgat ilinden gelip eğer şehrimizde işyeri açıpta bizim paralarımızla geçiniyorsa ( yimpaş ) vay halimize, ben istanbulda yaşayan sivaslı olarak şunu çok iyi biliyorum ki kendi esnafımızdan alışveriş yapmıyoruz gidip yimpaş dan alışveriş yapıyoruz.yazık yazık.yimpaş kazandığı paralarla yani bizim paralarım ızlşa gidip kendileri için yatırım yapıyorlar. 2. siii,mehmet yıldız satılsın diyorsunuz işte vahim olan diğer tarafta bu. bu ezilmişliğin göstergesidir,biz sivaslı olarak kendimizi küçük görmemizden kaynaklanıyor,sivasporda büyük unutmayınnnnnnnnnnnnnnnnn. MEJMEY YILDIZ BÜYÜK FUTBOLCU VEEE BÜYÜK TAKIMDA OYNAMALI. YANİİ SİVASSPORDAAAAAA.

yigido_furkan 05.04.2007 10:49

-->: BENİ B.UYGUN KEŞFETTİ!.

Bnce mehmet buyuk takımlara gitmemeli.CÜnkü mehmet cok gol atan bir oyuncu degil mücadele eden kosan takımı için herseyi yapan bir oyuncu fakat büyük takım taraftarı gol atmayan oyuncuyu pek sevmezler ama hayırlısı olsun.İNŞ. sivassporda kalır

serhatcan 05.04.2007 10:57

--->: -->: BENİ B.UYGUN KEŞFETTİ!.

[QUOTE=yigido_furkan;207249]Bnce mehmet buyuk takımlara gitmemeli.CÜnkü mehmet cok gol atan bir oyuncu degil mücadele eden kosan takımı için herseyi yapan bir oyuncu fakat büyük takım taraftarı gol atmayan oyuncuyu pek sevmezler ama hayırlısı olsun.İNŞ. sivassporda kalır[/QUOTE]

yavv kardeşimmm. hala büyük takıma gitmemeli diyorsunuz yaa. kafayı yiyecemmm. hangi büyük takımm. sivasspordan büyük takımmı varr. anlamıyormusunuz yaaa.Yeter artııkk ezilmişlikten kurtulunnnnnnnnn. kendinizi küçük görmekten vazgeçinnn.

yigidolar06 05.04.2007 11:23

-->: --->: BENİ B.UYGUN KEŞFETTİ!.

[QUOTE=serhatcan;207247]Ezilmiş sivaslılarız,ikendimize güvenmeyen sivaslılarız,kendi memeleketimizi sevmeyen sivaslılarız,kendi insanımızın kıymetini bilmeyen sivaslılarız,,kendi hemşerimizin iyiliğini istemeyen sivaslılarız... Bunun aksini söyleyen varsa anlını karışlarım. Neden mi bu tez i ortaya attım söyleyeyim.sağ sol alevi sünni olarak yıllarca birbirimizi kırarak şehrimizin gelişmesine balta vurduk,ve iş konusundada tembeliz, yanıbaşımızda yozgat ilinden gelip eğer şehrimizde işyeri açıpta bizim paralarımızla geçiniyorsa ( yimpaş ) vay halimize, ben istanbulda yaşayan sivaslı olarak şunu çok iyi biliyorum ki kendi esnafımızdan alışveriş yapmıyoruz gidip yimpaş dan alışveriş yapıyoruz.yazık yazık.yimpaş kazandığı paralarla yani bizim paralarım ızlşa gidip kendileri için yatırım yapıyorlar. 2. siii,mehmet yıldız satılsın diyorsunuz işte vahim olan diğer tarafta bu. bu ezilmişliğin göstergesidir,biz sivaslı olarak kendimizi küçük görmemizden kaynaklanıyor,sivasporda büyük unutmayınnnnnnnnnnnnnnnnn. MEJMEY YILDIZ BÜYÜK FUTBOLCU VEEE BÜYÜK TAKIMDA OYNAMALI. YANİİ SİVASSPORDAAAAAA.[/QUOTE]
aynen katılıyorum yimpaş ağır olmuş burası hariç birde bizde mehmet yıldız gibi biri daha var ama sıra ne zaman gelir bülent hoca nezaman görür bilemem (ERTUĞRULU)

edebiyatisyen 05.04.2007 11:25

[QUOTE=serhatcan;207247]Ezilmiş sivaslılarız,ikendimize güvenmeyen sivaslılarız,kendi memeleketimizi sevmeyen sivaslılarız,kendi insanımızın kıymetini bilmeyen sivaslılarız,,kendi hemşerimizin iyiliğini istemeyen sivaslılarız... Bunun aksini söyleyen varsa anlını karışlarım. Neden mi bu tez i ortaya attım söyleyeyim.sağ sol alevi sünni olarak yıllarca birbirimizi kırarak şehrimizin gelişmesine balta vurduk,ve iş konusundada tembeliz, yanıbaşımızda yozgat ilinden gelip eğer şehrimizde işyeri açıpta bizim paralarımızla geçiniyorsa ( yimpaş ) vay halimize, ben istanbulda yaşayan sivaslı olarak şunu çok iyi biliyorum ki kendi esnafımızdan alışveriş yapmıyoruz gidip yimpaş dan alışveriş yapıyoruz.yazık yazık.yimpaş kazandığı paralarla yani bizim paralarım ızlşa gidip kendileri için yatırım yapıyorlar. 2. siii,mehmet yıldız satılsın diyorsunuz işte vahim olan diğer tarafta bu. bu ezilmişliğin göstergesidir,biz sivaslı olarak kendimizi küçük görmemizden kaynaklanıyor,sivasporda büyük unutmayınnnnnnnnnnnnnnnnn. MEJMEY YILDIZ BÜYÜK FUTBOLCU VEEE BÜYÜK TAKIMDA OYNAMALI. YANİİ SİVASSPORDAAAAAA.[/QUOTE][COLOR="DarkOrchid"]tüm söylediklerine katılıyorum.sivasin en büyük kaybı başkalarına hayran kalmak ve daima kendilerini küçük görmek...Artık bırakın bu işleri....Yalnızca sivasa hayran olun...Bkın kayseri adamlar aldı başını yürüdü.neden mi birbirlerine tutkun olduklarundan ve kayseiden başka şehri düşünmediklerinden...istikbal in sahibi kayseri ve kayseri erciyesin maçlarına 10 bin seyirci götürüyormuş ve adamlar kayseriyi aşmış sivassporun tesislerinin tüm mobilya masraflarını karşıladı...Artık sivası herzamankinden bir kat daha sevseniz Daha iyi olur....saygılarımla [/COLOR]

serhatcan 05.04.2007 11:34

--->: -->: --->: BENİ B.UYGUN KEŞFETTİ!.

[QUOTE=yigidolar06;207252]aynen katılıyorum yimpaş ağır olmuş burası hariç birde bizde mehmet yıldız gibi biri daha var ama sıra ne zaman gelir bülent hoca nezaman görür bilemem (ERTUĞRULU)[/QUOTE]

kardeşşş. neden yimpaş ağır olmuşş. gerçek değilmi. neden biz sivaslılarda sivpaş veya sivas isminin geçtiği bir ticaret yapmıyoruzz. biraz uyanın yaa birazz uyanınnn.

serhatcan 05.04.2007 11:39

[QUOTE=edebiyatisyen;207254][COLOR="DarkOrchid"]tüm söylediklerine katılıyorum.sivasin en büyük kaybı başkalarına hayran kalmak ve daima kendilerini küçük görmek...Artık bırakın bu işleri....Yalnızca sivasa hayran olun...Bkın kayseri adamlar aldı başını yürüdü.neden mi birbirlerine tutkun olduklarundan ve kayseiden başka şehri düşünmediklerinden...istikbal in sahibi kayseri ve kayseri erciyesin maçlarına 10 bin seyirci götürüyormuş ve adamlar kayseriyi aşmış sivassporun tesislerinin tüm mobilya masraflarını karşıladı...Artık sivası herzamankinden bir kat daha sevseniz Daha iyi olur....saygılarımla [/COLOR][/QUOTE]

kardeşşş saygılar sunuyorum.Artık yeter birbirimize sevgiyle saygıyla yaklaşalım. sivaslıları sivaslılardan başka düşünen olmaz. düşünüyor gibi görünüp aslında sivaslılardan faydalanıyorlarr.

1967 dernek serkan20 05.04.2007 11:59

[B]bülent hocanın mehmetin gelişmesine katkısı olduğu kabul edilebilir bir gerçektir[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:00.