SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   FENER GERİ İSTİYOR. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10825)

haydar70 06.04.2007 12:28

--->: FENER GERİ İSTİYOR.

inşallah sivas uafaya gider fenerde ağustosta buzlu g.. gazoz arar

YatodaSin 06.04.2007 12:36

[QUOTE=silentmode;207487]arkadaslar ben yeni uye oldum ve siteyi cok cok begendim, fenerin yaptigi hatayi anlamasina sevindim ve insallah sivasspor vermez servet'i geriye, ama 31 Mayis'ta sozlesmesi bitiyor servet inde bakalim hayirlisi,

benim sizlere sormak istedigim bir sey var, hakkinin sakatligi devam ediyor, bu sene lehimize hic penalti calinmadi, vestel savunmasi da sert oynayan bir savunma, olur da penalti olursa kim atacak penaltiyi?[/QUOTE]

Bu soru ciddimi yaw :D.Okadar oyuncu var.Hem zor birseyde degil^^.

YatodaSin 06.04.2007 12:37

[QUOTE=silentmode;207487]arkadaslar ben yeni uye oldum ve siteyi cok cok begendim, fenerin yaptigi hatayi anlamasina sevindim ve insallah sivasspor vermez servet'i geriye, ama 31 Mayis'ta sozlesmesi bitiyor servet inde bakalim hayirlisi,

benim sizlere sormak istedigim bir sey var, hakkinin sakatligi devam ediyor, bu sene lehimize hic penalti calinmadi, vestel savunmasi da sert oynayan bir savunma, olur da penalti olursa kim atacak penaltiyi?[/QUOTE]

Bu soru ciddimi yaw :D.Okadar oyuncu var.Hem zor birseyde degil^^.

Ama önemli noktayi dile getirmissin.Servetin anlasmasi bitiyor.Yani bon servisi eline gececek ve gittigi takimdan para alamiyacagiz.

Bilmiyorum5 06.04.2007 12:48

servetın kontratı 1+1 yıllık yanı opsıyon var eger gıtmek ıstıyosa 550 bın euro yu getırıp kasamıza koyması gerekıyo gonul ısterkı kalsın .KALMASSADA YOLU ACIK OLSUN

TuNaHaN_058 06.04.2007 12:57

[QUOTE=SeDo_58;207492]eyerki sivastan gidecek olursa galatasaraya gitsin , ( CK58 ) kardesimin dedigi gibi fenerde harcanir maksat rakibi gs'e vermemek .[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]bence fenere gitmeli vede fenere gidecek
fenere ihanet etmek klübümüze yakismaz fenerin yaptigi destegi unutmamak lazim
sivasa gelen futbolcular neden fenerli
servet neden bedelsiz sivasa geldi hic düsündünüzmü
fenerbahce ile sayin baskanimizin yakin iliskilerini göz ardi etmeyin sayin baskanda göz ardi etmeyecektir
bu transfer dedikodusu baslayinca aklimdan gecmedi degil fener galatasaraya serveti birakmaz
futbolcularinin parasini ödeyemeyen klübe servet gitmez ismi büyükte olsa o klübün futbolcu gidersem parami alabilirmiyim diye düsünecektir
aslanin tarihi mazisinde kaldi borc batagindan zor kurtulurlar artik
SÖZÜN ÖZÜ SERVET SIVASTAN GIDECEK OLURSA SADECE FENERE GIDER YADA SIVASTA KALIR
SIVASTA KALMASINI ISTERIM AMA SERVET ISTERMI O RASINI BILEMEM
GECE HAYATI OLMAYAN SEHIRLERDE SPORCULAR KALMAK ISTEMIYOR AILESINE BAGLI OLANLAR HARIC BU YÜZDENDE BALILIYI TEBRIK VE TAKDIR EDIYORUM[/COLOR][/B]

TuNaHaN_058 06.04.2007 13:00

[QUOTE=Bilmiyorum5;207526]servetın kontratı 1+1 yıllık yanı opsıyon var eger gıtmek ıstıyosa 550 bın euro yu getırıp kasamıza koyması gerekıyo gonul ısterkı kalsın .KALMASSADA YOLU ACIK OLSUN[/QUOTE]

550 BIN YTL SERVET ICIN COK AZ
HELE HELE ÜLKEMIZDE IYI BIR DEFANS OYUNCUSU BULMAK ZATEN ZOR SERVETTE BU IYILERDEN BIRISI ULKEMIZE GELEN YABANCI DEFANS OYUNCULARINA ÖDENEN PARALARLA SERVETIN FIYATINA BAKINCA SUDAN UCUZ BIRAKIN BÜYÜK TAKIMLARI SERVET ICIN 550 BINI ANADOLU TAKIMLARI BILE ÖDER

sivas_kangallı 06.04.2007 13:03

en iyisi sivasda kalsın sivasspora daha faydalı olur.

melih1 06.04.2007 13:33

bize en çok parayı kım verirse onun olsun..

nazimgulturk 06.04.2007 13:42

O ZAMAN GERİ GİDER FENERBAHÇE İSTERSE HER TÜRLÜ KOLAYLIK SAĞLANIR BENCE BELKİDE GALATASARAY İSTEDİĞİ İÇİNDİR KİM BİLİR ..... :D

altuntas58 06.04.2007 14:27

-->: --->: FENER GERİ İSTİYOR.

[QUOTE=TuNaHaN_058;207527][B][COLOR="Blue"]bence fenere gitmeli vede fenere gidecek
fenere ihanet etmek klübümüze yakismaz fenerin yaptigi destegi unutmamak lazim
sivasa gelen futbolcular neden fenerli
servet neden bedelsiz sivasa geldi hic düsündünüzmü
fenerbahce ile sayin baskanimizin yakin iliskilerini göz ardi etmeyin sayin baskanda göz ardi etmeyecektir
bu transfer dedikodusu baslayinca aklimdan gecmedi degil fener galatasaraya serveti birakmaz
futbolcularinin parasini ödeyemeyen klübe servet gitmez ismi büyükte olsa o klübün futbolcu gidersem parami alabilirmiyim diye düsünecektir
aslanin tarihi mazisinde kaldi borc batagindan zor kurtulurlar artik
SÖZÜN ÖZÜ SERVET SIVASTAN GIDECEK OLURSA SADECE FENERE GIDER YADA SIVASTA KALIR
SIVASTA KALMASINI ISTERIM AMA SERVET ISTERMI O RASINI BILEMEM
GECE HAYATI OLMAYAN SEHIRLERDE SPORCULAR KALMAK ISTEMIYOR AILESINE BAGLI OLANLAR HARIC BU YÜZDENDE BALILIYI TEBRIK VE TAKDIR EDIYORUM[/COLOR][/B][/QUOTE]sevgili kardeşim sizin fikrinize katılıyorum fener hatasını anladı serveti geri almak istiyor haklıdır gönül isterdiki servet sivassporumuzda kalsın fakat bu saatten sonra anadolu kulüplerinde kalmaz kaldıki servetin bonservis bedeli 600 bin euro bunu büyük takımlar hiç düşünmeden verirler onun için fenere giderse bizim içinde iyi olur başkanımız fenerden başka futbolcuları almakta zorlanmaz hepimizin bildiği gibi servet bize fenerbahcenin bir jestidir eh bizede bir jest yapmak yakışır

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:51.