SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   TRANSFER ÇALIŞMALARI.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10973)

Yiğiter 20.04.2007 08:45

-->: TRANSFER ÇALIŞMALARI..

o 3 futbolcunun hiçbiri şuan sivasspordaki oyunculardan daha iyi değil...boşa bence alırsak..

izmirliyigido 20.04.2007 09:05

--->: TRANSFER ÇALIŞMALARI..

BENCE SERVET UCUZA GİDİYOR DEMEKTİR BU DURUMDA.....ŞU ANDA SERVET ÇETİN, TÜRKİYE'DEKİ BÜTÜN TAKIMLARIN, VE AVRUPA'DA DA PEK ÇOK KULÜBÜN FORMA GİYDİRMEK İSTEDİĞİ BİR FUTBOLCU. BİR LİDER, BİR AĞABEY TAKIMDA. DEFANS KURGUSUNUN CAN DAMARI. ONUN DEĞERİNDE BİR FUTBOLCU ÇOK ZOR BULUNUR ŞU ANDA TÜRKİYE'DE. ONUN YERİNİ DOLDURMAK İÇİN 1 DEĞİL EN AZ 2 FUTBOLCU ALMAK LAZIMDI. HEMDE KARİYERİ VEYA GELECEĞİ OLAN...

MESELA GÜRHAN GİBİ....DEFANS İÇİNDE O AYARDA VE SERVET'İN YERİNİ DOLDURACAK BİRİSİ OLMASI LAZIMDI. PEKİ GİDİYOR MADEM, NEDEN ONUN YERİNE CAN ARAT DÜŞÜNÜLMÜYOR. GELECEĞİ OLAN VE SÜREKLİ OYNADIKÇA VERİMLİ OLAN BİR STOPER. YAZIK OLACAK SERVET ÇETİN'E...VE SİVASSPOR'A.....

.

serhatcan 20.04.2007 09:57

arkadaşlarr. can aratlı geri gelsin. vereceklerse mehmet topla da ortasahaya gelsin. orta sahamız zayıf çünkü. forvetede semih gelsin yeter

Dorukhan_5858 20.04.2007 10:24

bence aydını almak iyi olur sivassporda şu anda 10 numara eksiği var illaki yabancı olması gerekmez genç ve türk olması açısından aydın tam isabet olur ve alınacak yabancı oyuncu kesinlikle sol kanada olması gerekir sol açık. serdar ve ilhan bence çok eksikler!!

sandal5877 20.04.2007 10:47

gelenler öncelikle takım ruhuna sagip olsun
yürekli futbolcular olsun gerisi önemli deyil
herşey sivas için diyebilecek FUTBOLCU
OYUNCU deyil.

sivas_kangallı 20.04.2007 11:04

..........hayırlı olur inş...........

Hayatcoqqberbat 20.04.2007 12:02

aslında servetten ii para kazandık sayılır bedava alınan bir futbolcudan 500 bin dolar fena para değil. ama bir futbolcunun kiralık değil bizim olması ii olurdu ama görünmez değerlerde çok fazla mesela readingde oynaya jem robert karacan, country cityden kemal izzet, tepecik fıratpenspordan türker toptaş alındığı zaman gelecek vaadeden hem genç hemde kaliteli futbolcular ne kadar gündeme alınır ama paylaşmak istedim saygılar

Bilmiyorum5 20.04.2007 12:41

500 bın artı 2 yıllık kıralık dıyor bunu oncelıkle hatırlatayım bence aydın gelsın

Bilmiyorum5 20.04.2007 12:43

[QUOTE=Hayatcoqqberbat;211498]aslında servetten ii para kazandık sayılır bedava alınan bir futbolcudan 500 bin dolar fena para değil. ama bir futbolcunun kiralık değil bizim olması ii olurdu ama görünmez değerlerde çok fazla mesela readingde oynaya jem robert karacan, country cityden kemal izzet, tepecik fıratpenspordan türker toptaş alındığı zaman gelecek vaadeden hem genç hemde kaliteli futbolcular ne kadar gündeme alınır ama paylaşmak istedim saygılar[/QUOTE]

bedava oldugunu nerden bılıyorsun bız servete 500 bın e yakın para verdık bıze hedıye olan sadece bır suru takım ısterken azız yıldırım devreye gırdı sıvasspor yardım gecesı de vardı orda geldı servetı sıvasspora verdıgını acıkladı
bunun karsılıgında tabıkı para verdık basta bundeslıga olmak uzere bır suru superlıg takımı pesındeydı bıze bedava verırlermı sanıyosun sadece ındırımlerı oldu ve servetı sıvasspora gelmesını sagladılar

altuntas58 20.04.2007 14:03

-->: TRANSFER ÇALIŞMALARI..

bülent hoca hangi futbolcuyu alacağını iyi bilir
kiralık olduktan sonra onlara verilecek ücrete
bonservisiyle birlikte yeni futbolcular alınır ben
kiralanmasın demiyorum ama sanmayınki onlar
ucuza gelir? bülent hocaya sadece öneride
bulunmuşlar eğer bütcemize uygun olursa
bende alınmasından yanayım hakkımızdan hayırlısı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:37.