![]() |
--->: DENİZLİSPOR:0 SİVASSPOR:0
[QUOTE=Bilmiyorum5;212022]evet bu arada murat sozgelmez yerıne gündüz gürol azer oynuyoo[/QUOTE]
sivassporumuzun 11 i AKIN VARDAR ,SERVET ÇETİN , GÜRHAN GÜRSOY,GÜNDÜZ GÜROL AZER , HAYRETTİN , MEHMET YILDIZ , GÖKHAN BOZKAYA , COLOSIMO , YASİR , FRAN SERGIO FERIRA BASTOS , IVAN CVETKOV |
[QUOTE=Bilmiyorum5;212027]sivassporumuzun 11 i
AKIN VARDAR ,SERVET ÇETİN , GÜRHAN GÜRSOY,GÜNDÜZ GÜROL AZER , HAYRETTİN , MEHMET YILDIZ , GÖKHAN BOZKAYA , COLOSIMO , YASİR , FRAN SERGIO FERIRA BASTOS , IVAN CVETKOV[/QUOTE] Balili oynamıyor mu?... Haber 7'de ilk onbir de gözüküyor????? |
Radyoda maçı dinliyebiliyor muyuz
|
[QUOTE=BOUN;212029]Balili oynamıyor mu?...
Haber 7'de ilk onbir de gözüküyor?????[/QUOTE] SİVASDAN ALDIGIM BIR HABERE GORE BALILI HAKKINDA HAFTA ICI OLAN DURUMLARDAN DOLAYI DINLENDIRME KARARI ALMIS BULENT HOCA MACIN GIDISATINA GORE OYUNA GIREBILIR ILK 18 DE VAR |
[QUOTE=BOUN;212029]Balili oynamıyor mu?...
Haber 7'de ilk onbir de gözüküyor?????[/QUOTE] Balili yedek olarak Kadroda. Kart Sinirinda oldugu icin Bülent Uygun Besiktas macina sakliyor galiba. :D |
-->: DENİZLİSPOR:0 SİVASSPOR:0
hadi Sivas bastır hadi ben Servet uzun ve sert vurdu Yusuf ayağıyla vurdu
ardından Mehmet Yıldız vurdu korner... |
goll attık ama ofsaytt verildi.mehmet in golü güme gitti..
|
kayseri 1:1: ankara oldu bu da ek bilgi...
hadi SİVAS bastır alalım şu maçı |
SİVASSPORUMUZ BURDA IYI OYNUYOR GOL ATABILIRIZ DIGER MACIDA DINLIYORUM ARADA ANKARA DAHA COK BASTIRIYO YANI OLASI BIR ANKARA GALIBIYETI VE SIVAS GALIBIYETI SIVASIMIZI IKILI AVERAJLA 4.LUGE TASIR
|
sivas sporun oyunda maçta bariz bir üstünlügü var inşallah böyle devam eder ve sonucada yansır bu güzel oyun.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:30. |