![]() |
--->: HAZIRLIKLAR TRABZONA.
Allahın izniyle en az 1 puan alacağız Trabzonunda pek hedefi yok.Puan alamazsak durum hiçde iyi değil.
|
-->: HAZIRLIKLAR TRABZONA.
Bülent Hoca Bizlerde size güveniyoruz umarim puanla döneriz Takima Destek veren ve yaninda olan tüm Taraftarlar iyi Haberlerinizi bekliyor size ve tüm kadroya Basaridileklerimi iletiyorum
|
-->: HAZIRLIKLAR TRABZONA.
[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"][I]Trabzonda durumlar karisik... Yönetim karsitlari yönetimi protesto edecekleri söyleniyor.Trabzonda sular durulmuyor bunlar sivasspor icin Avantaj olabilir .Dahada önemlisi golü erken yememeliyiz !!!!!!!! gol atamadiklari zaman panikleyip strese girecekler o anda birde yönetimi taraftari protesto edecegini düsünürsek her sey istedigimiz gibi gelisir.!!! o ,andan yararlanip golü atarsak Trabzon taraftari yönetim ve kendi takimlari ile ugrasirken 2 golü bulmaliyiz eger 2.ci golü atarsak Trabzon dagilir.....ve Trabzon taraftari bir anda sivassporu desteklerse süpriz olmaz..... ve istedigimizi rahatca aliri sivasa döneriz ..ilk önce gol yemeyecegiz !! Rahat ve sakince oyun disiplininden kopmadan oynarsak Sivasspor Trabzonu yener..
NOT= Trabzon spor haftaya oynayacaklari Fenerbahce macini düsüneceklerine inananiyorum sezon basindan bü güne kadarki sürededeki basarisizliklarini Fenerbahce maciyla kapatmaya calisabilirler.!!!!!! her sey lehimize calisiyor ..insallah bizim Futbolcularda haftaya oynayacagimiz Galatasaray macini düsünürlerse isimiz kolay olmayacak...Bülent hoca Allah kolaylik versin [/I][/COLOR][/FONT][/I][/B] |
--->: HAZIRLIKLAR TRABZONA.
Sakın Bülent hoca bizi masallarla uyutmaya kalkma.Bu takım küme düşerse bu taraftar seni asla affetmez.Nedenini sen iyi biliyorsun.Bu takım bizim her şeyimiz.Sivas'ın gururu.Takımdan nedensiz bir kaç oyuncuyu gönderdin.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:57. |