![]() |
-->: sivasımızın amatör klüpleri
Adem'i, İ. toraman'ı ve bunlar gibi nicelerini yetiştirdi amatör küme. Ama ellerinden tutup sivasspora kazandıran olmadı. Ben tokatta ve sivas'ta amatörde oynadım. izmirde amatör maçlar izledim. Yıllardır bulduğum her maçı izlerim eğer sivasspor yöneticileri amatörü iyi tararsa oradan nicelerini çıkarır. Amatöre sahip çıkmak sivassporu biryerlere getirecektir. Gençlerbirliği gibi...
|
BENDE BİR ZAMANLAR SELÇUK IŞIKSPORDA OYNAMIŞTIM. AMA ŞİMDİ NE DURUMDALAR BİLMİYORUM! BAŞARILAR DİLİYORUM SELÇUK IŞIKSPORA
|
BENDE zafer spor da top kosturdum zafer spora basarilar dilerim
|
[B]SİVAS AMATÖR TAKIMLARINA SAHİP CIKILMALI BENDE ZAMANINDA VOLKANDA OYNAMIŞTIM 10 SENE İYİ BİR TAKIM BENCE[/B]
|
[FONT="Tahoma"][B][I][COLOR="Navy"]Bugün amatör kümede söylediğiniz volkanspor, zaferspor değilde artık Demirspor ce CÜSK'ün ağırlığı var. Ama en iyileri Demirspor, Sivasspor'un altyapısından daha iyiler. Bir zamanlar amatör kümeyi kasıp Deimrsporla kasıp kavuran Yolspor ise küme düştü. Bur arada unutmadan 3.ligin kapısından dönen Belediyespor var ki onlar da iyi bir takım kurdular ve amtörde Demirspor'a rakip oldular. Ertuğrul'u, İbrahim Toraman'ı yetiştiren ve son armağanı Gaziantepsporda bu yıl profesyonel anlaşma imzalayan Onur'u yetiştiren D.S.İspor'un da eski günlerine dönmesini bekliyoruz[/COLOR][/I][/B][/FONT]
|
-->: AMATÖR KLÜPLERIMIZ
ibrahim toraman adem dursun helede adem dursun sivasspora gitmiyo da sekerspor a iùmza atiyo gardaslar ben sahsen super lig te futbol oynasam sivasspordan baska bir yerde oynamam yurt disi haric bu sivasli olan ve sivasta oynmaayan oyuncularimizi alnamiyorum valla en buyuk suc yonetimde aslinda onlarnan ilgileneceklerdi ahmet dursun takimindan ayrildi zaman hemen teklifte bulunacaktik
|
[QUOTE=musab58][FONT="Tahoma"][B][I][COLOR="Navy"]Bugün amatör kümede söylediğiniz volkanspor, zaferspor değilde artık Demirspor ce CÜSK'ün ağırlığı var. Ama en iyileri Demirspor, Sivasspor'un altyapısından daha iyiler. Bir zamanlar amatör kümeyi kasıp Deimrsporla kasıp kavuran Yolspor ise küme düştü. Bur arada unutmadan 3.ligin kapısından dönen Belediyespor var ki onlar da iyi bir takım kurdular ve amtörde Demirspor'a rakip oldular. Ertuğrul'u, İbrahim Toraman'ı yetiştiren ve son armağanı Gaziantepsporda bu yıl profesyonel anlaşma imzalayan Onur'u yetiştiren D.S.İspor'un da eski günlerine dönmesini bekliyoruz[/COLOR][/I][/B][/FONT][/QUOTE]
sana katılmıyorum demir spor bu sene eskisi kadar iyi degil bu sene özel idare spor ve belediye spor şampıyonluk için yarışır |
ZARA EKİNLİ SPOR SÜPER AMATÖR KÜMESİNDE VE MADDİ VE MANEVİ DESTEĞE İHTİYAÇLARI VAR
|
abi Sağlıkspor seçmeleri ne zaman bilen var mı?
|
Uluslararası Olimpiyat Komitesi Fair- Play Konseyi (CIFP), 1997 yılında ülkelerinde bu ödüle layık görülen örnek sporcu ve spor adamları arasında yaptığı değerlendirmede, Türkiye'ye 4 Dünya Fair - Play ödülü verdi.
Sivas Yüceyurtspor Kulübü Başkanı Kadir Kiremit"Kutlama Mektubu" ile onurlandırıldı. [COLOR="Blue"]yüceyurtspor namıdiğer (cavşbaşılı yiğidolar) sivasın köklü amatör kulüplerinden biriydi şimdi ne haldedir acaba bilen varmı arkadaşlar.[/COLOR] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:16. |