SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   YETER ARTIK BIRAKIN İSTANBUL TAKIMLARINI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11220)

PRoFeSSioNaL 16.05.2007 21:26

--->: YETER ARTIK BIRAKIN İSTANBUL TAKIMLARINI

[QUOTE=hancer58;216288]ARKADAŞLAR ÇOK UZUN SÜREDİR BU SİTEDE SİVASSPORUMUZDAN ÇOK İSTANBUL TAKIMLARI KONUŞULMAYA, TARTIŞILMAYA BAŞLADI. BİRİ FENERBAHÇE DESTEKÇİSİ ONUN ÇIKARLARI DOĞRULTUSUNDA BİŞELER YAZAR DİĞERİ GALATASARAYLI ONA CEVAP VERİR ÖBÜRÜ BEŞİKTAŞLI İKİSİNEDE CEVAP VERİR SONRADA BU SİTEDE FENER BJK GS TARTIŞMASI BAŞLAR. SON ZAMANLARDA HANGİ KONUYU OKUSAM KESİN BU ÜÇ TAKIMLA İLGİLİ Bİ TARTIŞMA VAR. SİTEDE ARTIK SİVASIMIZDAN ÇOK O ÜÇ TAKIMIN ADI GEÇMEYE BAŞLADI. BU SİTEDE SİVASSPORU KONUŞSAK DAHA İYİ OLMAZMI???
BAŞKA TAKIMLARINDA TARAFTAR SİTELERİ VAR TARTIŞACAĞINIZ TAKIMI GİDİN ORDA TARTIŞIN [url]WWW.ANTU.COM[/url] FENERBAHÇENİN, [url]WWW.ULTRASLAN.COM[/url] GALATASARAYIN, [url]WWW.ACADEMYBJK.COM[/url] BEŞİKTAŞIN SİTE İSİMLERİ BU TAKIMLARLA İLGİLİ KONULARI BU SİTELERDE TARTIŞABİLİRSİNİZ SİVASSPORUN SİTESİNDE TARTIŞMAYIN AMA.[/QUOTE]

[B] `ßak Güzel Kardeşim ßurası Futbol Sitesidir Herkezin Haberini Yayınlıyoruz ßuraya Gelipte Öyle Davranamazsın...
ßurası Futbol Sitesi[/B]

1967_DERNEK_MUSTAFA 16.05.2007 21:29

[COLOR="Blue"]Ah ah birde bunu anlasalar bizim onlardan neyimiz eksik katılıyorum hiç bir şeyimiz eksik değil onlar şu anda rakibimiz bundan önceleri istanbul takımlarını tutuyorduk ama artık bizde onların konumundayız bundan sonra sivasspor olsun derim ama malesef huylu huyundan vaz geçmez canları sağ olsun ne diyeyim[/COLOR]

halterci 16.05.2007 21:34

maraton programında en az süre sivas maçlarına ayrılıyor
bir çözüm bulalım

zaralım 58 16.05.2007 21:47

bu alemde 2 büyük vardır biri SİVAS diğeri SİVASSPOR

hancer58 16.05.2007 21:53

[QUOTE=€LBeyli58;216390][B] `ßak Güzel Kardeşim ßurası Futbol Sitesidir Herkezin Haberini Yayınlıyoruz ßuraya Gelipte Öyle Davranamazsın...
ßurası Futbol Sitesi[/B][/QUOTE]

haklısın burası futbol sitesi herkesin haberinin yayınlanmasıda güzel lafımız yok ancak en fazla tartışılması gereken sivasspor değilmi burda???? bu sitede diğer takımlara ait verilmesi gereken , tartışılması gereken konuların sivası ilgilendiren konulardan oluşması gerekmiyomu???verdiğim adresler varya onlarda futbol sitesi ama gir bak o sitelere kac tanesinde sivasın adı gecmiş hangisinde sayfalarca kendi takımları haricinde takımlardan bahsedilmiş, hangisinde kendi takımlarının olmadığı bi konu hakkında tartışma ortamı olmuş bi incele eğer varsa eyvallah

hancer58 16.05.2007 21:54

[QUOTE=_KanKaa_;216325]güzel yazmıssın ama ultrAslan böyle yazılır...[/QUOTE]

doğrudur kardeşim fazla ilgi alanıma girmediği için yazılışını bilmiyorum yanlışlık için kusura bakma

Ss--58--Ss 16.05.2007 21:58

SİVASSPOR GIBI BIR TAKIM TUTTUGUM ICIN COK MUTLUYUM.YENSENDE YENILSENDE KALBIMDESİN SİVASIM;)

jakobieen 16.05.2007 23:13

-->: YETER ARTIK BIRAKIN İSTANBUL TAKIMLARINI

[QUOTE=hancer58;216288]ARKADAŞLAR ÇOK UZUN SÜREDİR BU SİTEDE SİVASSPORUMUZDAN ÇOK İSTANBUL TAKIMLARI KONUŞULMAYA, TARTIŞILMAYA BAŞLADI..[/QUOTE]
biraz abarttmıyormuyuz acaba.. bilmiyorum belki benim gözümden kaçıyordur ama ben pek üç istanbullu muhabbetine rastlamıyorum bu sitede, gayet güzel sivassporumuzu konuşuyoruz daa ...

PRoFeSSioNaL 17.05.2007 12:32

[QUOTE=hancer58;216400]verdiğim adresler varya onlarda futbol sitesi ama gir bak o sitelere kac tanesinde sivasın adı gecmiş hangisinde sayfalarca kendi takımları haricinde takımlardan bahsedilmiş, hangisinde kendi takımlarının olmadığı bi konu hakkında tartışma ortamı olmuş bi incele eğer varsa eyvallah[/QUOTE]

``ßAK ARKADAŞIM O DA SİZLERİN AYIBI TAKIM AYRIMI YAPMAYIN DİYOSUN SİVASSPORUN ADI GEÇMİYOR
``SİVASSPOR SİZLERE KÖK SÖKTÜRÜYO NEDEN YAZMIYORSUNUZ
``YENİLGİ AĞIR OLUYO TABİİ
``YENSENİZ ßÖYLE DAVRANMAYACAKSINIZZ

MustafaParlak 17.05.2007 13:15

-->: YETER ARTIK BIRAKIN İSTANBUL TAKIMLARINI

bende aynen katılıyorum sivasspor varken başka takım tutmaya ne gerek var dogdugumuz yerin takımlarrını tutalım

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:04.