![]() |
--->: SİVAS/ERCİYES MAÇI NAKLEN
Ben ligtv ye falan teşekkür etmiyorum.Fb-Gs_bjk ve bir de düşen takımın sayesinde Sivas'ın maçını izliyoruz o kadar.Şimdi mi akıllarına geldi maç yayınlamak!
|
-->: SİVAS/ERCİYES MAÇI NAKLEN
[FONT="Trebuchet MS"][B][I]LIg Tv nin Sivasspor -Kayserierciyes- Antalyaspor.Genclerbirligi- Sakaryaspor Rize -Vestel Manisa -Denizli maclarini Lig tv vermesi gerekiyor. Herkesin görmek istedigi Bu Maclar . [/I][/B][/FONT]
|
Çok iyi olmuş valla Teşekkürler
............... |
Sivasspor macının naklen yayınlanması biz gurbetcilere yaradı sivasta olupta bu maca gitmemek olurmu? stadyum atmosferinde mac izlemenin keyfi bam başka artık seneye istanbulda 4 takım var bizler istanbulda yaşayanlar olarak sivasporumu en az 4 sefer izleyeceğiz birde kupa maclarında sivasım inşallah istanbulda final oynarda bizim hasretimizi giderir her şey sivasspor için hep destek tam destek
|
Cok iyi bir haber bu sayede Sivassporumuzun macını izlemiş oluruz iyi olur.........
|
Allah Razı olsun lig tv den ne diyelim gerçekten iyi bişey yapmış...teşekkürler..
|
[QUOTE=KIZILCAN;218517]Ben ligtv ye falan teşekkür etmiyorum.Fb-Gs_bjk ve bir de düşen takımın sayesinde Sivas'ın maçını izliyoruz o kadar.Şimdi mi akıllarına geldi maç yayınlamak![/QUOTE]
İMZAAAAAA SON HAFTA YAYINLASAN NOLUR YAYINLAMASAN NOLUR BUTUN LIG NERDEYDIN |
Digiturk'ün son hafta böyle bir karar almasının en önemli sebebi ligin son 2 sırasının hala belli olmaması bence.Sakarya dışında düşecek olan 2 takım son hafta maçları sonucu belli olacak çünkü.Zaten 4 büyüklerin maçını naklen veriyordu.Bu maçlarıda vermesi zorunlu hale geldi diye düşünüyorum..
|
şans işte, bari dışardaki bi maçı verseydi...
|
çok iyi olmuş son maçıda izleyelim değilmi?................
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:54. |