![]() |
--->: Ve Tuncay Şanlı M.Boro'da
ve türk futbolcusu yine yapacağını yaptı...
iki kuruşluk avrupa takımında oynamak için ülkesine,takımına para kazandırmadan çekti gitti... insan ekmek yediği yere ihanet etmemeli bence... örneğin;mehmet yıldız sivasspor'dan bedava gitse, bizim çok zorumuza gider... tuncay da böle yaptı... belki kendimi gösterir ingilterede transfer yaparım umudu var heralde içinde.. umarım başarılı olursun... |
helal olsun dediğim dedikçiymiş, inatçı keçi ne sanıyor gittiği takımı anlamadım yılda 80 maç oynayınca aklı başına gelir, sanki reale milana gitti, neyse sivasa gelse daha çok sükse yapardın be beyinsiz
|
tuncay bence para için oraya gitti kim ne derse desin bide gece hayatı için karı kız var ya ondan
|
Tuncay adına hayırlıu olur inşallah doğru bir tercih yaptı bence gidip büyük takımda yedek kalacağına orta sıralı bir takıma gider ve takır takır oynar görcez bakalım Tuncayı inşallah başarılı olur
|
-->: Ve Tuncay Şanlı M.Boro'da
Hayırlısı olsun bnce cok güzel oldu orda kendini daha iyi kanıtlayabilir Fb yılda 3 4 tane avrupada maç oynayıp elenıyor hiç degilsem İngilterede daha cok göz önünde olacak.Ayrıca bazı arkadaslar demiş para için gitmiştir para isteseydi Aziz Yıldırım onu paraya bogardı ama o avrupada oynamak istiyodu
|
hani real milan istiyodu.tuncay oraya az gelir.oraya gitceğine fnerde kalsaydı daha iyi..
|
tuncaya başarılar dilerim.inş bizi orada iyi temsil edeceğine inanıyorum
|
bence en iyisini yaptı avruya gidip birden büyük takımda oynayanların yıldızı çabuk sönüyor ama tuncay orda kendini gösrerirse avrupadaki güveni yerine gelir ve sonra büyük takımlarda daha rahat oynar
|
tuncay hayatının hatasını yaptı.gittiği takım küçük bir takım.bakın görün 6 ay sonra ilk onbire bile giremez.fenerbahçe tuncay'a maddi manevi güzellikleri sağladı ama Tuncay anlamadı.iddaa ediyorum tuncayın futbol hayatı bitti
|
[B]Hiç ßi İŞ Yapamaz İngilterede Hani ßu Adamı Milan İStiodu:D[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:02. |