![]() |
--->: SAYGI DURUŞU !!
[QUOTE=HakkıTİMUÇİN;235505][B]Genç yaşta aramızdan ayrılarak bizleri kedere boğan Doğan kardeşimiz için bu hafta Sivas'ta oynanacak İ.B.B maçından önce 1 dakikalık saygı duruşu yapılmasını öneriyorum. Gönlü Sivasspor aşkıyla dolu olan Doğan bunu hakketti çünkü.
Ancak bunun için T.F.F den izin alınması gerekiyor sanıyorum. Başta, Doğan'ın fanatiği olduğu Büyük başkanımızın da konuyla duyarsız kalmayacağını düşünüyorum. Sizlerde bu foruma yazacaklarınızla lütfen destek olun DOĞAN SENİ UNUTMAYACAĞIZ ......[/B][/QUOTE] [COLOR="Red"][B]GEREKEN EN GÜZEL ŞEKİLDE YAPILMALI [/B][/COLOR] |
-->: SAYGI DURUŞU !!
[B][QUOTE=HakkıTİMUÇİN;235505][B]Genç yaşta aramızdan ayrılarak bizleri kedere boğan Doğan kardeşimiz için bu hafta Sivas'ta oynanacak İ.B.B maçından önce 1 dakikalık saygı duruşu yapılmasını öneriyorum. Gönlü Sivasspor aşkıyla dolu olan Doğan bunu hakketti çünkü.
Ancak bunun için T.F.F den izin alınması gerekiyor sanıyorum. Başta, Doğan'ın fanatiği olduğu Büyük başkanımızın da konuyla duyarsız kalmayacağını düşünüyorum. Sizlerde bu foruma yazacaklarınızla lütfen destek olun DOĞAN SENİ UNUTMAYACAĞIZ ......[/B][/QUOTE] Çok güzel bir düşünce abi inşaallah böyle bir şey için girişmlerde bulunurlar da izin alınır... [/B] |
[B]Hakki abi güzel bir düsünce
ondan böylece veda etmis oluruz insallah olur [/B] |
-->: SAYGI DURUŞU !!
Saygı duruşu fikrine bende katılıyorum gerekli işlemlerin
yerine getirilerek rahmetli kardeşimiz için son görevimizi yerine getirmeliyiz yönetim kurulumuz inşallah bu konuya duyarlı olurlar düşüncesindeyim |
[QUOTE=HakkıTİMUÇİN;235505][B]Genç yaşta aramızdan ayrılarak bizleri kedere boğan Doğan kardeşimiz için bu hafta Sivas'ta oynanacak İ.B.B maçından önce 1 dakikalık saygı duruşu yapılmasını öneriyorum. Gönlü Sivasspor aşkıyla dolu olan Doğan bunu hakketti çünkü.
Ancak bunun için T.F.F den izin alınması gerekiyor sanıyorum. Başta, Doğan'ın fanatiği olduğu Büyük başkanımızın da konuyla duyarsız kalmayacağını düşünüyorum. Sizlerde bu foruma yazacaklarınızla lütfen destek olun DOĞAN SENİ UNUTMAYACAĞIZ ......[/B][/QUOTE] [B]Hakkı abi sana katılıyorum. Eminim gereken yapılacaktır.[/B] |
yanlız önce MECNUN başkanla temasa geçmemiz lazım SİVAS ta bulunan arkadaşlar kulübe gidip pankart işni konuşmaları lazım
|
[B]Futbol federasyonundan gerekli izin alınrak saygı duruşu yapılmalı ve gerekirse futbolcularda sahaya ellerinde pankartla çıkmalı zaten taraftarın bu genç yaşta aramızdan ayrılan kardeşimiz için elinden geleni yapacağına eminim [COLOR="Red"]umarım yönetimde bu kadar taraftarın isteğine sağduyusuz kalmaz[/COLOR]...Tekrar merhuma Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum....[/B]
|
Ancak bunun için T.F.F den izin alınması gerekiyor sanıyorum. Başta, Doğan'ın fanatiği olduğu Büyük başkanımızın da konuyla duyarsız kalmayacağını düşünüyorum. Sizlerde bu foruma yazacaklarınızla lütfen destek olun DOĞAN SENİ UNUTMAYACAĞIZ ......[/B][/QUOTE] aynen destekliyorum... bu hafta elbeyli'nin hatırına artık stadda küfürü yasaklayalım. yine diyorum, sitemizin renlerini karartalım... |
--->: ELBEYLİ58 İÇİN SAYGI DURUŞU !!
Sivasspor sevgisiyle kavrulan dostumuza gereken yapılmalı ve Sivasspor yönetimi bunu göstermelidir... HakkıTİMUÇİN isimli üyeye katılıyorum...
|
--->: ELBEYLİ58 İÇİN SAYGI DURUŞU !!
hakkı abi muhteşem bir düşünce.
dualarımızıda eksik etmeyelim.tekrar başımız sağolsun. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:36. |