![]() |
--->: TAHKİME BAŞVURACAĞIZ !
allah bu federationun bi kararda parmagi bulunanlarin belasini versin ne diyim allah dunyasini zehir etsin allahta kendilerinden bu kadar aci verecek kotuluklere ugratsin allah ne kadar beddua varsa onlara nasip oylesin tek dedigim bu benim kimsede bana yok beddua iyi degildir demeye kalmasin sinir kupu oldum kimse bana beddua etme demsin insallah allah surum surum surundurur AMINNNNN
|
250.bin ytl para cezası verilmiş.Allahtan korkun ya.sivas nasıl ödesin bu parayı.Allah bin türlü belanızı versin siz içinden seçin.
|
-->: TAHKİME BAŞVURACAĞIZ !
bnce hiç tahkime felan gitmeyelim nede olsa federasyonun her biriminde trabzonlular var şimdi tarihte görülmemiş bişey yaparlar cezayı yukseltirler. Bare puanıda bu hafta acıklasaydınız bnım hiç ümidim yok 3 puanı bize vereceklerinden trabzon torpilli tabi
|
-->: --->: TAHKİME BAŞVURACAĞIZ !
[QUOTE=Divriği58-;239228]UFFF HALA FORMDA MUHABBET EDIYOSUNUZ BUNLARI DUYAN YOK DIYORUM KI BIR OLALIM SIVAS VE SIVASSPOR DERNEKLERI TOPLANALIM YURUYELIM HAKKIMIZI ARAYALIM BASINI CAGIRIP SESIMIZI DUYURALIM TARAFTAR BOYLESI DURUMLARDA VERILEN TEPKIYLE OLUNUR[/QUOTE]
OLURMU GARDAS DUYAN VAR SITELERI YAZILANLARI OKUYORLAR BIRAK DA ICIMIZI DÖKEK YETERMI YETMEZ ISTANBULLU ISTANBULDA SIVASLI SIVASTA ANKARALI ANKARADA TOPLANIP SESIMIZI TÜRKIYEDE DE DUYURAK |
-->: TAHKİME BAŞVURACAĞIZ !
[B]bu ceza düşürülür ama maç 3-0 bizim lehiize olmalıdır olmazsa izleyin filmi herkes ayaklanır diğer sezonda bu durumdan canı yanan takımlar federasyonu topa tutar[/B]
|
tolga kardesıme katılıyorum bızızımde yonetıme destek cıkıp yanlız bırakmamamız lazım
|
[QUOTE=58 memo;239221]BÖYLE BİR REZALET OLAMAZ
TRABZON OLAY ÇIKARDI KABAK BİZİM BAŞIMIZA PATLADI FEDERASYON İPİN UCUNU KAÇIRDI REZİLLER SİVASSPOR NE YAPTI Kİ 250 MİLYAR CEZA VERDİNİZ..[/QUOTE] TÜRKİYE FITBOL FEDERASYONU İSTİFA !!! SAYIL ULUSOY BUKADAR ALÇAK OLAMAZSINIZ MAÇIN BİTİMİNE 30 SANİYE KALA MAÇI BİTİRİN BİDE UTANMADAN SİVASSPOR'A 250MİLYAR CEZA VERİN BU ADALETMİ ARKADAŞLAR |
neden sifreliyosunuzki bunlar hak etti kimsenin sivasa gücü yetmez bu babadan zengin ulusoyda olsa .
|
LA DAYI BU NASIL CEZA. TFF KENDINE GEL ADAM AKILLI CEZA VER BILMIOSAN GIT YERINE BILEN BIRI GELSIN. ANA ADAMLARA BAK NASILDA HEMSERI TAKIMINI KORUO AYIPYA BU KADAR ACIIK OLMAZ YAZIKLAR OLSUN SIZE
|
FEDERASYON SASIRMA SABRIMIZI TASIRMA.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:53. |