SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   OLAY MAÇ YENİDEN! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12548)

gmmetin 28.08.2007 19:38

--->: MAÇ TEKRAR OYNANACAK

sayın mecnun başkan bu olayı uefaya kadar götürmenizi bekliyoruz
bu federasyona birilerinin dur demesi gerekli

yigidoo 28.08.2007 19:38

--->: TRABZON SİVASSPOR MAÇI TEKRAR OYNANACAK

[QUOTE=Merkez_ArMaĞaN;241868][B]Evet bende haberi dinledim siteye yazmak için geldim.

Böle federasyonun ALLAH BELASINI VERSİN!!!!. Türkiye Futbol Federasyonu değil resmen Trabzon futbol federasyonu. maçı tekrar ettirecektiniz 250 bin ytl cezanın sebeni neydi? [/B][/QUOTE]

Selam size aynen katiliyorum gardas

ertan_58 28.08.2007 19:39

burası neden türkiye bir kez daha ortaya cıktı adelet bu ülkede yaşamıyor nereye başvurusak başvuralım birşey değişmez bu düzen böyle cıkıp yeneceğiz alternatifi yok bu işin

berlinli1967 28.08.2007 19:40

bu kadarda olmaz sivassspor sahipsizmi nerde bizim ileri gelenlerimiz yarıda bırakmayın takımı federasyonun bu yaptığıına dur demeliyiz yeter

firtina61 28.08.2007 19:40

ben bir trabzonsporlu taraftar olarak verilen karara cok sevindim.Nasil olsa sivasspor icin kaybedecek birsey olmadiki zaten maglup durumdaydiniz aslanlar gibin cikin sahaya ve maci alin arkadaslar.

cenk5821 28.08.2007 19:40

[QUOTE=excellent58;241877]Kesınlıkle Ueafaya Basvurmalıyız bole sacmalık olmaz[/QUOTE]

abi dogru soluyosunnnn uefa ya basvurmamiz sart korkuyolarrrrr ulusoy istifaaaa

yigidoo 28.08.2007 19:40

Selam birde su var oyuncular cikacak sahaya gösterecek oyun nasil oynanirmis, sivasspor bu macin kesin olarak almali artik diye dusunuyorum ben.

SivasSpor.Com 28.08.2007 19:41

MAÇ TEKRAR OYNANACAK

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında yapılan ve tamamlanamayan Trabzonspor-Sivasspor maçı ile ilgili kararını açıkladı...

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında yapılan ve tamamlanamayan Trabzonspor-Sivasspor maçının tarafsız sahada ve seyircisiz olarak yeniden yapılmasına karar verdi.

serhan_58 28.08.2007 19:42

-->: MAÇ TEKRAR OYNANACAK

yazıklar olsun ya demekki trabzon başkanı gibi çığırtkanlık yapıp çirkeflik yapınca başarılı olunuyomuş federasyon tam aziz yıldırımın dediği gibi valla aziz yıldırım haklıymış ulusoydan bi halt olmaz hele federasyon başkanı asla olmaz ulusoy istifaa

mesut_tncsvs 28.08.2007 19:42

-->: MAÇ TEKRAR OYNANACAK

uefaya gitmeliyiz artık ulusoy dönemi bitsin trabzonlu diye trabzonsporu koruyor.kurallar açık 3 puanı almamız gerekirken memleketini koruyor ve maçı tekrar oynatıyor.merak etme seni kulüpler getirdiyse götürmesinide bilir.

yönetim ve sevgili başkanım bu konuda artık duyarlı olma zamanınız geldi uefaya gidelim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:14.