![]() |
--->: HAYRO MİLLİ TAKIM´DA...
[COLOR="Red"][B]HAYRETTİN İÇİN VE SİVASSPOR İÇİN HAYIRLI OLSUN BU HABERE ÇOK SEVİNDİM İNŞ.. DİĞER MAÇLARDA MEHMET YILDIZ, YASİR MUSA,ABDURRAHMAN,SEDAT'TA MİLLİ FORYI GİYERLER[/B][/COLOR]
|
cok guzel ya cok sevindimmmm ins mehmet yildizida cagirirlarrrr
|
-->: HAYRO MİLLİ TAKIM´DA...
hayrettinin milli takıma çagırılması çok güzel hak etti ama mehmet yıldızıda o kadroda görmeyi çok isterdim hak ediyor bence
|
-->: --->: HAYRO MİLLİ TAKIM´DA...
milli takımda bi sivassporlu hemde sivaslı.. umarım o şerefli formayı giyer ve sırtından bi daha çıkarmaz.. çok sevindim..
[QUOTE=melih1;243643] jakobıenn sende gor kardeş.onlardan bırıde sensın o forumlardakı..[/QUOTE] niye böyle yaparsın anlamadım, hayriye hakaret edecek kadar kişiliksiz değilim .. sivassporumda en çok sevdiğim oyuncudur kendisi ama futbolunu beğenmiyorum, ben sivasımın bi çok maçını izledim ama hayrinin sıfıra inip güzel bi top kestiğini hatırlamıyorum.. futbolu ayrı konu kişiliği ayrı.. karıştırmayalım.. hayri bi kere sivaslı ya, nasıl hakaret ederim ben ona.. aksine çok seviyorum 58 numaralı formasıyla hayrettin yerlikaya yı.. |
[B]Sezona iyi başlamadı ama seçilmesi çok iyi oldu... Açıkcası Türkiye'de sol bek olmadığından seçildi ama iyikide seçildi...[/B]
|
galatasaraydan volkan yaman kadroda yok..çok büyük ihtimalle ilk 11 de oynayacak..sivaslı olması ayrı bir gurur kaynağı..helal olsun...başarılar..
|
Hayrettin'e milli takımda başarılar diliyorum.
|
Yakısır hayrettın abıme Hayrettın abının babası komsumuz oda cok sevınecek
|
biz daha bir cok hayrettinler yetistirecegiz bu futbol fedarasyonu bunu boyle bilsin bizim hakkimizi yiyerek hicbir yere varamazlar
|
[B]sonunda bir oyuncu daha gönderdik devamı gelri umarım[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:38. |