![]() |
--->: MAÇIN ARDINDAN...
hocam teşekkür ederiz takımı nerelerden nereye getirdin temiz kişiliğinle inşallah bizi bu sene uefaya taşıyacaksın.
|
trtnin alayına isyan ölüme sivasspor
|
[B]yönetimi ve takimi tebrik ederim
cok güzel ve heyecanli bir mac oldu ilk yari ümitsiz görünsede ikinci yari takimin azimi ile amaca ulasildi TV58deki röp. sevincleri görüldü bizde mutlu oldun insallah böyle devam eder takimi yalniz birakmayan TARAFTARA da cook cok TESEKKÜRLER cok güzel bir destek oldunuz tebrik ederim[/B] |
-->: MAÇIN ARDINDAN...
BÜLENTLERİN MAÇINDA GÜLEN TARAF BÜLENT UYGUN OLDU
|
Bu Kazanma "Hırsı ve İnadı"nı gururla izliyoruz. Bu inadı ve hırsını takımına kazandıran enjekte eden BÜLEN UYGUN'u tebrik ve takdir ediyoruz. Ben iddia ediyorum ki, böyle birşeyi belki sezon sonuna kadar bir başka takımıda göremeyeceğiz. Yani 2-0 geriye düştükten sonra maçı 3-2 ye getirecek başka bir süper lig takımı yok diyorum. Buna 3 büyükler (!) de dahil. Bir dipnot; TRT'nin insanlara işkencesinden şikayetçiyim. Heyecansız, futbolsuz bir Trabzon maçını dakikalarca Türk insanına zorla seyrettiren TRT Sivassporumuzun bu muhteşem gol dolu, heyecan dolu, futbol dolu maçını 01:15'e bırakmasını anlamak imkansız. Eğer kaygıları reyting ise; ben iddia ediyorum ki, Sivassporumuzun taraftar sayısı Trabzondan daha fazla. Hodri meydan araştırsınlar. Sivassporun maçlarını sadece Sivassporlular merak etmiyor, Tokatlısı, Malatyalısı, Elazığlısı, Erzincanlısı, hulasa Futbolu takip eden Anadolunun yüzde doksanı merak ediyor. Bu takım bu kadar kısıtlı imkanlarla nasıl bu mücadeleyi veriyor diye merak ediyorlar. Biz onlarında sesi oluyoruz bir bakıma.
|
[QUOTE=B.Demirci;255803]Bu Kazanma "Hırsı ve İnadı"nı gururla izliyoruz. Bu inadı ve hırsını takımına kazandıran enjekte eden BÜLEN UYGUN'u tebrik ve takdir ediyoruz. Ben iddia ediyorum ki, böyle birşeyi belki sezon sonuna kadar bir başka takımıda göremeyeceğiz. Yani 2-0 geriye düştükten sonra maçı 3-2 ye getirecek başka bir süper lig takımı yok diyorum. Buna 3 büyükler (!) de dahil. Bir dipnot; TRT'nin insanlara işkencesinden şikayetçiyim. Heyecansız, futbolsuz bir Trabzon maçını dakikalarca Türk insanına zorla seyrettiren TRT Sivassporumuzun bu muhteşem gol dolu, heyecan dolu, futbol dolu maçını 01:15'e bırakmasını anlamak imkansız. Eğer kaygıları reyting ise; ben iddia ediyorum ki, Sivassporumuzun taraftar sayısı Trabzondan daha fazla. Hodri meydan araştırsınlar. Sivassporun maçlarını sadece Sivassporlular merak etmiyor, Tokatlısı, Malatyalısı, Elazığlısı, Erzincanlısı, hulasa Futbolu takip eden Anadolunun yüzde doksanı merak ediyor. Bu takım bu kadar kısıtlı imkanlarla nasıl bu mücadeleyi veriyor diye merak ediyorlar. Biz onlarında sesi oluyoruz bir bakıma.[/QUOTE]
kardeş öncelikle 2-0 dan 3-2 yenen tek takım değiliz. bjk de yapmıstı bunu denizli karşısında. bir de trt konusundaki söylediklerine tamamen katılıyorum. yav en son bizim maçı verdiler. evde internet olsa neler yazacaktım neler. taaa antepten ulaşıyor ama sivasımdan ulaşmıyor ne tuhaf. birde ts macını zaten stadyum programı vermişti bir daha veriyorlar. sanki adam gibi bir maç olduda adamı resmen günaha sokuyorlar. |
[QUOTE=ertor58;255626]YAW BU TRT BU SPOR PROGRAMLARI SPORA AT GÖZLÜGÜYLE BAKIYOR LİGDE SADECE 4 TAKIM VARMIŞ GİBİ. SAAT 1 E GELİYOR GOLLERİMİZİ İZLEMEK İÇİN HALA YATAMADIM BEKLİYORUM. YÜZSÜZ TRT HİÇ UTANMALARIDA YOK. VARSA YOKSA ONLAR İÇİN DÖRT TAKIM VAR KEŞKE ŞAMPİYON OLSADA SİVASIM UTANDIRSA BU UTANMAZLARI[/QUOTE]
aynen katılıyrum size.............. |
önceleri trt de hafta 1 macıda canlı veriyorlardı haftanın en iyi maclarından birini vermiyolar denizli kayseri macını veriyolar birde dalga gecer gibi 6 saatin sonunda sadece 3 dk görüntü 2 dk yorum yazık yazık sonrada neden taraftar gitmiyor.
|
ne diyeyim ki be bülent hocam sen bu yiğidoların başında olduğun sürece inş daha çok maç kazanacaz inş
|
[B][COLOR="Blue"]TRT nin ne yapmak istediğini anlamıyorum . Sen git Lig 2.si SİVASPOR la Ligin pozitif ve iyi oynayan takımı Bursaspor maçını naklen verecene Gitti sıradan bir maçı yayınladı zatende pişman olmuştur TRT maçın skorunu ve mücadeleyi görünce..
Ayrıca madem maçı vermedin bari maçın özeti gece saat 1:30 son maç olarak gösterme hakkaten sinir oldum gecenin köründe verdiler maçı ilk maç olarak vermesi gerekirken son maç olarak verdiler . Arkadaşlar organize olarak bi şekilde TRT ye tepki e mail i gönderelim nasıl olur acaba ?[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:53. |