![]() |
--->: M.YILDIZ ADAY KADRODA.
[B][I][COLOR="Red"]YA BU FATİH HOCA YİNE SAÇMA SAPAN KADRO YAPACAK YİNE ARTIK VAZGEÇ ŞU HAKAN ŞÜKÜRDEN NİHAT YENİDEN DOĞDU GÖRMÜYOMUSUN NİHAT İLE MEHMET YILDIZ I BERABER DÜŞÜNEMİYORUM SÜPER OLURDU
[url]http://s4.gladiatus.net/game/c.php?uid=24279[/url] [/COLOR][/I][/B] |
-->: M.YILDIZ ADAY KADRODA.
sonunda mehmeti gordu aldı acaba defanstakı sorunu gorum murat sözgelmesi çağırması kaç yıl surer
|
mehmet oynamayacağı için boşuna gitmiş oldu.ama yinede gezmiş olur hava deişikliği iyidir.
|
[QUOTE=58Mert58;257973][B]Bu Mehmez Yildiz Icin Cok Iyi Bir Sans InsALLAH Kendini Gösterirde Devamdada Milli Takima Secilir.
Keske Hayrettinide Secseymis.[/B][/QUOTE] bence hayrettin türkiyede yerinin bir numarası.niye seçilmiyor anlamıyorum.:mad: |
[COLOR="Red"]Ya ALLAHİM ben bi galatasarliyim ama hakan sukur un ne isi warrr anlamadimmm NİHAT dururkennnn bu nasill bir istirr hayrettin nerdeee ayricaa[/COLOR]
|
[QUOTE=alkanmustafa;257979][B][I][COLOR="Red"]YA BU FATİH HOCA YİNE SAÇMA SAPAN KADRO YAPACAK YİNE ARTIK VAZGEÇ ŞU HAKAN ŞÜKÜRDEN NİHAT YENİDEN DOĞDU GÖRMÜYOMUSUN NİHAT İLE MEHMET YILDIZ I BERABER DÜŞÜNEMİYORUM SÜPER OLURDU
[url]http://s4.gladiatus.net/game/c.php?uid=24279[/url] [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] abii wallahi co dogru solemissinnn burdakii yorumlarin cogu dogruu |
bari oynatsada adam kendini gösterse hep hakkını yiyiorlar yiğidimizn ....
|
Mehmet Yıldız'ın seçilmesi fazla abartılacak bir durum değil çünkü biz bu başarıyı ondan bekliyorduk ve şimdide gerçekleşti kendisi zaten ben bu formayı tekrar giyecem demişti. Hayırlı uğurlu olsun.
|
ulusoy uşağı terim dende bu beklenir..necatiymiş şükürmüş emre aşıkmış..pehhh...hayrettin nerde??fenerbahcede harikalar yaratan vederson nerde..m.sözgelmez nerde??yuh ya harbiden yuhh..eski öğrencilerine kıyak geçecek başka yer mi yok terim..orası milli takım..haddini bil
|
Selam.. Milli takima torpili olacaksinki cagrila bilesin vallah Yildiz icin sevindim ama neden orda Hayretinin ismi yoktu diye de üzuldum dogrusu. Ankara dan necatiyi aliyor hayret vallah !! Bu hocayla bir yere gidemeyiz biz bakin siz. Yanal vede Senol nerdesiniz ???
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:10. |