SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   1967 Genç Taraftarlar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=82)
-   -   Genç Taraftar Derneğine Destek (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1358)

GuNaY 04.08.2005 23:04

destekkkkkkk!!!!!

1967_DERNEK_10UR 05.08.2005 11:19

[QUOTE=gunay]destekkkkkkk!!!!![/QUOTE]
[b]GÜNAY CANIM GARDAŞIM SENİN TELEFONUNU ALDIK ALLAH SENDEN RAZI OLSUN SEN ORALARDAN TELEFON AÇIP İLGİLENİYORSUN BİZİM SİVAS'TAKİ KOMOLAR PASİF KALIYOR..GARDAŞ İYİ Kİ VARSINIZ..[/b]

GuNaY 05.08.2005 11:30

[QUOTE=ultraSivas_58][b]GÜNAY CANIM GARDAŞIM SENİN TELEFONUNU ALDIK ALLAH SENDEN RAZI OLSUN SEN ORALARDAN TELEFON AÇIP İLGİLENİYORSUN BİZİM SİVAS'TAKİ KOMOLAR PASİF KALIYOR..GARDAŞ İYİ Kİ VARSINIZ..[/b][/QUOTE]
est gardasım görevimiz tabiki... ins onemli bir netice ile sonuclanırda herkes icin iyi olur... tabiki burada gazi turizme cok tesekkür ediyorum... kendileride fedakarlık yapmaya hazır olduklarını bildirdiler... sonuc olumsuz dahi ols bu sekilde bir yaklasım gercekestirdikleri icin gercekten mutlu oldum...
malum be onur maddi konuda cok yardımım olamıyor ancak bu sekilde yardımda bulunabilirsem ne mutlu bana... :) olumlu yanıtı bekliyorum :)

1967_DERNEK_10UR 05.08.2005 11:32

[QUOTE=gunay]est gardasım görevimiz tabiki... ins onemli bir netice ile sonuclanırda herkes icin iyi olur... tabiki burada gazi turizme cok tesekkür ediyorum... kendileride fedakarlık yapmaya hazır olduklarını bildirdiler... sonuc olumsuz dahi ols bu sekilde bir yaklasım gercekestirdikleri icin gercekten mutlu oldum...
malum be onur maddi konuda cok yardımım olamıyor ancak bu sekilde yardımda bulunabilirsem ne mutlu bana... :) olumlu yanıtı bekliyorum :)[/QUOTE]
[b]GARDAŞ BİR FEDAKARLIK YAPILIYOR ÇOK İYİ..SENİN SAYENDE GÜNAY SEN DÜŞÜNÜP BURALARI ARIYORSUN BURDA KİLERDE RİN TİN TİN GİBİ SÜRTÜYOR..[/b]

GuNaY 05.08.2005 11:36

gardas benim sayemde deil aslında... benim kuzenle beraber cay icmistik hatırlarsın kendisine durumu anlattım bir sekilde onlarada faydalı olabilecek durumları anlattım iki gundurde bu isin nasıl olacagını konusuyoruz... kendiside yardımcı olmaya calısacagını soyledi ve gorusmeleri yapmıs.. murat gunay benim kuzen gidince konusursunuz... allah yardımcınız olsun...

1967_DERNEK_10UR 05.08.2005 11:42

[QUOTE=gunay]gardas benim sayemde deil aslında... benim kuzenle beraber cay icmistik hatırlarsın kendisine durumu anlattım bir sekilde onlarada faydalı olabilecek durumları anlattım iki gundurde bu isin nasıl olacagını konusuyoruz... kendiside yardımcı olmaya calısacagını soyledi ve gorusmeleri yapmıs.. murat gunay benim kuzen gidince konusursunuz... allah yardımcınız olsun...[/QUOTE]
[b]GARDAŞ YİNEDE SEN BİR ELÇİLİK YAPTIN YANİ GÜNAY SEN DÜŞÜNÜYON BİR YERLERE ULAŞIYON..AMA ÖBÜRLERİ NEYDİYOR...VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN İLK TOPLANTI DA GÖRÜŞECEZ...[/b]

GuNaY 05.08.2005 11:45

Elçiye Zeval Olmazmis Gardas.. Elimden Gelen Bu Kadar... Siz Kendi Aranizda Artik Bir Sekile Görev Dağilimini Yapin Herkes Sorumlulugunu Bilsin... Kolay Gelsin...

1967_DERNEK_10UR 05.08.2005 11:55

[QUOTE=gunay]Elçiye Zeval Olmazmis Gardas.. Elimden Gelen Bu Kadar... Siz Kendi Aranizda Artik Bir Sekile Görev Dağilimini Yapin Herkes Sorumlulugunu Bilsin... Kolay Gelsin...[/QUOTE]
[b]EYWALLAH SENİN DÜŞÜNMEN YETER GÜNAY..SAOL GARDAŞ HER ŞEY İÇİN GERİSİ BİZ İLGFİLENDİRİYOR..[/b]

1967_DERNEK_MUSTAFA 05.08.2005 12:10

[b]GÜNAY KARDEŞİME,LEZGİ KARDEŞİME,İZMİRLİ_YİĞİDO KARDEŞİME,ANTALYALI_YİĞİDO KARDEŞİME,SERHAN KARDEŞİME,ULTRA KARDEŞİME,YİĞİDO_WAR KARDEŞİME,HEMŞO58 KARDEŞİME,TWİTY KARDEŞİME SÖNMEZ ABİYE ,HACI ABİYE,GAKKO58 ABIYE VE İSMİNİ SAYAMADIĞIMIZ BÜTÜN ÜYELERE KENDİ ŞAHSIM ADINA VE DERNEK ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM...DÜŞÜNMENİZ YETERLİ...[/b]

[b]KESER DÖNER SAP DÖNER BİR GÜN HESAP DÖNER.[/b]

volcano58 05.08.2005 12:16

mustafa abi hala sorun çözülemedimi gelmiyecekmisiniz malatya maçına

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:02.