![]() |
--->: M.YILDIZ´A FENER KANCASI
[B][COLOR="Indigo"]Eğer giderse takımımız büyük bir güç kaybına uğrayabilir. Bence bu ihtimale karşılık yerini doldurabilecek oyuncuların arayışına girmeliyiz. Gerçi benim gözümde kim gelirse gelsin Mehmet Yıldız olamaz da. Ama Mehmet'i değerinden aşağıya vermemeliyiz. Gökhan Ünal 8 milyon dolar ediyorsa MEHMET YILDIZ 10 MİLYON DOLAR EDER. Ame bence Türkiye şartlarında 4 milyon dolar falan gibi bir para Sivasspor için çok iyi olur. [/COLOR][/B]
|
gitmesi fenerbahçe için iyi ama sivasspor için çok kötü olur
|
-->: M.YILDIZ´A FENER KANCASI
Bu haberin sivasspor.com kaynaklı olmasından dolayı ben inanıyorum istemişlerdir zaten bu sözde büyükler kancayı atmaya görsün mutlaka istediği futbolcuyu renklerine katarlar para bunlar için en büyük silah gitmeye giderde bari değerinde gitse
|
[B]gitmez bu söylentiler dedikodu...[/B]
|
İNSALLAH MEHMET GİTMEZ
GİTSE FENERBAHCE OYNATMAZ ADAMIN HAYATINI KARARTACAKLAR |
-->: M.YILDIZ´A FENER KANCASI
Hakkında hayırlısı olsun. Eninde sonunda gidecek. Hiç değilse kulube para kazandırır.
|
[B]M.YILDIZ SÖZLEŞMESİ VAR 1 SENELİK ŞU ANDA GİDEMEZ İNŞ. GİTMEZ AMA NAPALİM kader bu birisi gitcek birisi gelcek[/B]
|
bunlar sallama haber gündemi meşgul eden haberler mehmetin kontratı war 1 senelik..
|
MEHMET YILDIZ KALİTELİ OYUNCU OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ.FENERBAHCEYE GİTMESİNİ İSTEMİYORUM HAYIRLISI OLSUN...
|
[B][I][COLOR="Blue"]EĞER MEHMET YILDIZ GİDERSE KENDİNE YAZIK EDER AMA HAYIRLISI NEYSE ÖYLE OLSUN[/COLOR][/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:59. |