![]() |
-->: --->: STY 11.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN
[QUOTE=SivasLady;269659][B]9. Sivaslady 42
:) bu hafta iyi almisim insallah öteki haftalar böyle devam gider [/B][/QUOTE] Masallah tütütütü, göz degmez insallah :D |
--->: STY 11.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUM
111. samet yıldız 195 genel puan durum
ama 11.hafta ben yorum yapmadımmı acaba göremedim ismimi görenlere ricamdır beni uyarırlarsa sevinirim |
genel sıralamada 238 puanla 78 sıraya yükselmişim.
|
[B]Bu hafta sonuçlar itibariyle pekde iyi sayılmam, klasik olacak ama SİVAS'ım giden puanların hüznünü bertaraf etti :)
Çekişme sonuna kadar devam edecek gibi. Eline, emeğine sağlık Güner Gardaşım.[/B] |
-->: STY 11.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUMU
bu hafta çok kötüydüm 2 maç bildim o kadar
|
[B][COLOR="Red"]24. SONMEZ 36[/COLOR][/B]
[B]Var var, baya ilerleme var.[/B] |
-->: STY 11.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUMU
42. 58Mert58 278
43. cemal58yiğido 275 44. xdemox 274 [COLOR="Red"]45. altuntas58 272[/COLOR] 46. engin78 270 47. izmirliyigido 269 48. besyo_cu 268 İstikrarlı ilerleyiş devam ediyor |
[QUOTE=SONMEZ;269728][B][COLOR="Red"]24. SONMEZ 36[/COLOR][/B]
[B]Var var, baya ilerleme var.[/B][/QUOTE] [B]İyi puan alınca [B][COLOR="Red"]var var, baya ilerleme var[/COLOR][/B] :confused: Kötü puan alınca editöre gözlük :mad: İyi valla. :D[/B] |
[B][QUOTE=Güner;269751][B]İyi puan alınca [B][COLOR="Red"]var var, baya ilerleme var[/COLOR][/B] :confused:
Kötü puan alınca editöre gözlük :mad: İyi valla. :D[/B][/QUOTE] :D :D eee böyle iste bak bendede ilerleme var :D dua et haftayada böyle olsun :D yoksa hakemler yerine bizde editöre kizariz :p emegine saglik :)[/B] |
ya napım bu hafta 12 puan almışım 102 puandayım nese haftaya yuksek alırım iaşalah
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:53. |