![]() |
--->: FLAŞ! BJK VAZGEÇTİ!!
Böyle olması çok daha iyi.Eğer pafla çıksaydı biz stresli oynayabilirdik,hem yensek bile tadını alamazdık:D en iyisi böyle
|
[B]ja arkadaslar onlar insallah yenerizde, pek üstlerine gitmeyeleim liverpool onlara tarihi bi dare vurud saten:(
[/B] |
hiç fark etmez hertürlü yenerizz
|
-->: FLAŞ! BJK VAZGEÇTİ!!
Nasıl ve hangi takımla cıkarsa cıksın bizim için fark etmez her şekilde beşiktaşı yenmesini biliriz ister PAFları isterse KOFları olsun zaten yapacağı buydu bizler farklı bir şey beklemiyorduk iyiki KOF takımıyla cıkıyor bizde doldurmayı biliriz belki 8 olmaz ama illaki galip geliriz inönünde galibiyetten başka düşüncemiz yoktur bu macta bizim karşımıza PAF ların cıkmadığına sevindim bizim için KOFlar daha iyi yendiğimiz zaman mazeretleri olmaz biz zaten PAFları cıkardık diyerek haklı galbiyetimiz gölge düşüremeyecekler beşiktaşın KOF ları bekleyin bizi bu hafta hakem hatalarının arkasına sığınmadan bir mac oynuyalım bu macta sivassporuma başarılar dilerim.
|
eger böyle bir takim sampiyonluga oynuyorsa türkiye de artik birsey demeye kalmadi. bu besiktasi sivasspor rahat yener
|
arkadaslar belliydi zaten Paf la cikmayacaklarini.
Cünkü o zaman da bizden farkli gol yerlerdi:D |
Bu aslinda super bir haber arkadaslar,
pafla ciksalardi bizi gercekten zorlarlar diye korkuyordum ama desenize Super B genc takimla cikacaklarmis, bu harika bir haber |
fark yiyeceklerini anladılar.gerçi yine fark atarız:D:D
|
tabiki vazgeçecek eğer paflarla çıksaydı beşiktaş batardı.sivasspor beşiktaşı liverpool yenilgisinden sonra kesin yener gibime geliyor.
|
eee hoslarinha gitti her geleni iclerine almak
kolay degilallah insani nefsine kurban etmesin bi aliskanli yaptimi boyle oluyo demek ama Allahtan biz insafliyizda gavurun yaptigini yapmayiz 5 golun ustune cikmayiz, mazallah aksi taktirde hoslarina cok giderde bu kesde yonetim tadina bakmak icin takimlari ceker kendileri oynar, aslinda yonetim cikarsa sahaya kadro asgi yukari belli ama sadece kalede cok buyuk bir cekisme yasanir, sinan enginmi yoksa yildirim demirorenmi gecer aralarinda hala ugrasiyolar ee tabii yemek aliskanlik yaptimi, Allah Sivssporumu durumlardan korusun... AMINNNN |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:45. |