SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ZİRVE KIRMIZI BEYAZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14573)

GuNaY 09.12.2007 17:11

--->: ZİRVE KIRMIZI BEYAZ

[B]Bize mutluluğu yaşatan, Başkanımız, teknik heyetimiz, hocamız ve futbolcularımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.
15. hafta olmasına rağmen büyük diye nitelendirilen takımları arkamızda tutmamız, kendi evimizde puan kaybetmemiz artık bazılarının bizden yani GERÇEK LİDER'den bahsetmelerine sebep olacaktır. Bekleyip göreceğiz :)[/B]

sivas_kangallı 09.12.2007 17:12

Yiğidolar liderliği devraldı

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynadığı derbi müsabakasında sahadan mağlubiyetle ayrılması üzerine Denizlispor karşısına liderlik için çıkan Sivasspor hedefine ulaştı.

Müthiş bir atmosfer altında başlayan karşılaşmanın ilk yarısında Sivasspor rakibi önünde daha baskılı bir futbol sergilemesine rağmen aradığı golü bulamadı. İkinci yarının hemen başında ise Musa Aydın Devran'ın ortasına ayak koyarak topu ağlara gönderdi ve takımını maçta 1-0 öne geçirdi.

Maçın son dakikalar ise büyük bir heyecen içerisinde geçti. Denizlispor karşı kalede bereberlik golü ararken, Sivasspor rakip savunmanın boşluklarından yararlanarak uzatmalarda İlhan ile bulduğu golle maçtan 2-0 galip ayrıldı.

Sivasspor bu sonuçla 34 puana ulaşarak liderliğe çıktı.

sivas_kangallı 09.12.2007 17:13

--->: Yiğidolar liderliği devraldı

haftaya cimbomuda yenicez inş.

sinan-58 09.12.2007 17:15

-->: Yiğidolar liderliği devraldı

inş. daha geri vermeyiz..........

özsivasli1903 09.12.2007 17:19

helal sana sivasim....
denizli zor bir rakipti...
ama süper oynadik...
tam bir lider gibi...
ama cok gol kacirdik...

sampiyon sivassssssssssssssssssss

ALACAHANLI 09.12.2007 17:21

-->: ZİRVE KIRMIZI BEYAZ

TEBRİKLER YİĞİDO... ZİRVEDE KALMAYA DEVAM...

TUNA_TNK 09.12.2007 17:28

ölümüne sivasspor,
bizlere lıder olma gururunu yaşatan herkese teşekkur ediyorum.....

bahadır erdem 09.12.2007 17:29

Maçı Radyodan dinledim.Son dakikaları çok heyecanlı geçti.Helal olsun S[COLOR="Red"]İVASSPOR[/COLOR]'umuza...
[COLOR="red"]Korksun bizden Galatasaray!!![/COLOR]

merkez_emre 09.12.2007 17:38

[B]cok stresli gecdı cok gol kacırdık keske 1 0 dan sonra yakaladklarımızı atsaydık stres olmucakdı son dakıkalar gecmek bılmedı resmen ama ılhan saolsun rahatlattı...

YİNE LİDERİZ ULAN ! ! ! [/B]

yigidolar06 09.12.2007 17:42

-->: --->: ZİRVE KIRMIZI BEYAZ

[QUOTE=merkez_emre;283188][B]cok stresli gecdı cok gol kacırdık keske 1 0 dan sonra yakaladklarımızı atsaydık stres olmucakdı son dakıkalar gecmek bılmedı resmen ama ılhan saolsun rahatlattı...

YİNE LİDERİZ ULAN ! ! ! [/B][/QUOTE]SİZLER MAÇ SEYRETMEYEMİ GİTTİNİZ HİÇ SESİNİZ ÇIKMADI TV BAŞINDA BEN UTANDIM NEDEN TÜRÜBÜNE HAKİM OLAMIYORSUNUZ

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:48.