![]() |
--->: BASINDA SİVASSPOR
haftaya [COLOR="Yellow"]cim[/COLOR] [COLOR="Red"]BOMMMM[/COLOR] olacak asıl siz ozaman görün yazıları
|
KraL 58 Sampiyon Yigidolar Yeni bir bayrak hazirliyorum Cok yakında Foruma yapıstırcam Seveceginize Eminim Ama biraz Zaman :) forumda online mi de yükseltecem insallah Turkcell Super lig Sivasspor u konusmaya devam edecek !
|
[url]http://www.dunyagazetesi.com.tr/news_display.asp?upsale_id=337344&dept_id=80[/url]
Dünya gazetesini unutmuşsunuz. :) |
-->: BASINDA SİVASSPOR
[QUOTE=FurkaN;284021][I]Çok yer vermişler yaa... 3 satır...[/I][/QUOTE]
BUNADA ŞÜKÜR................... |
-->: BASINDA SİVASSPOR
GÜZEL BİR DUYGU İNŞALLAH HEP BÖYLE OLUR
|
helal olsun yiğidoma bu sene insallah ligi ilk 3 içinde bitirecez.Allah yardımcımız olsun
bir sivaslı olarak sivaslı oyuncularla gurur duyuyorum basarılarının devamını diliyorum |
işte bu arkadaşlar işte bu ben bunu bekledim hep allahım dedim ne zaman bizden söz edecekler ve hayalim gerçek oldu şimdide konuşmasınlar bakıyım denizlininin horozunu kestik cuma günüde samiyende aslan kestinmi bizden iyisi yok daha sonrada inşallah gurbanımızı kesceez bütün hemşerilerimin taraftarmızın küçüklerin ellerin gözlerinde büyüklerin ellerinden öperim en büyük sivasspor istanbullu yigido
|
SİVAS SİVAS SİVAS FAZLA SÖZE GEREK YOK.HER ŞEY ORTADA YİNEDE SİVAS SELO CANN 58
|
esas başlıkları 6s maçından sonra atacaklar şampiyon yiğido
|
Taraftar Coşturmalı (SABAH)
Dar ve sıkıntılı kadrosuna rağmen Sivasspor, ligin zirvesinde iki puan önde bulunuyorsa yapacağı takviyelerle daha iyi işler başşarabilir. Dün taraftar ilk yarıda uyudu. İkinci yarıda golle birlikte coştu. Taraftarın şampilyonluğa oynayan takımlarına 90 dakika destek vermesi gerekiyor. GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR KONUYA DEYİNMİŞ SABAH GAZETESİ TARAFTARIN NE KADAR SUÇU VARSA YÖNETİMDE TRİBÜNDEN SORUNLU KİŞİNİNDE O KADAR SUÇU VAR.SİVASSPORU ÖLÜMÜNE DESTEKLEMEK İÇİN GELEN İNSANLARA KÖTÜ MUAMELE OLURSA,MARATONA GEÇEN GRUP LİDERLERİNE SENİN BURDA NE İŞİN VAR DENİRSE VE GRUPLARIMIZA SAHİP ÇIKILMAZSA BU DURUM DAHADA KÖTÜ OLUR.... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:36. |