![]() |
Şair Ruhluya
Süper bir şiir kardeş. Yenilerini bekliyoruz..
|
KARDAŞLER HEPİNİZİN ELİNİZE YÜREGİNİZE SAGLIK
|
selam
elinize yüreğinize sağlık arkadaşlar hepiniz çok iyisiniz tebrik ediyorum sizi hep böyle olun
|
SİVASSPOR’A
SİVASSPOR’A
“Bu şiir, gönlü Sivas ve Sivasspor için çarpanlara hediye.” Cesarete ve çalışma yüreklere yerleşti Azimliler başarı yemininde birleşti Umutlar zaferlerin coşkusuyla gürleşti Beklenen zafer geldi, mutlu oldu; sevenler Sivasspor adıyla tezahürat edenler. Deplasmanlara gitti geldi yıllar boyunca Taraftarlar desteğe koştu yollar boyunca Yiğidolar birinci lige çıktı sonunda Sivasspor Sivas’ın iftiharı olmaz mı? Başarıya susamış asık yüzler gülmez mi? Böyle bir başarıyı beklemiyordu kimse Türkiye’de korkulan, Avrupa hedefinde Sivas’lının başı dik, göğsünü gere gere Yürüyor başarıya, uzak değil başarı Kucaklar aralıksız azimle çalışanı. 10.11.05 [url]www.kadirkaraman.com[/url] |
Sanamı ait bu şiir,bilmiyorum ama çok güzel, yazanın yüreğine eline sağlık.
|
[B]Üstadım, sitemize hoş geldin. Sitenizi ziyaret ettim, tebrk ederim. Bu güzel şiiirlerinizi bizimle de paylaşırsanız seviniriz.[/B]
|
yüreğine sağlık arkadaşım...
|
Çok güzel bir şiir Kadir bey, bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
|
[CENTER][B][COLOR="Red"]Merhaba sevgili Gönüldaşlar ve yöndaşlar;
"şiir senin mi?" diyen arkadaş tahkike ihtiyaç duymuş belli ki;haklı da.. Şiirin altında yer alan "www.kadirkaraman.com" site adresi gözünden kaçmış belli ki...Şiir elbette bize ait bir şiir, kendimize ait olmayan şiir altına imza atcak kadar insanlıktan uzak değiliz... Şiiri okuyan ve mesaj yazan herkese gönül dolusu sevgi ve saygılarımla...[/COLOR][/B][/CENTER] |
eline sağlık arkadaş hoş geldin
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:53. |