![]() |
--->: Aslan Yıldız'ın İşini Bitirdi
arkadaslar zannedersem hepiniz bu transvere karsi cikiyorsunuz. ama suda gercek sivassporun menfaatina geliyorsa hicte kotu bir dusunce degil. bildiginiz gibi azbi butce ile superlig deyiz insallah mehmet yildiz ve sivasspor acisindan en hayirlisi olsun.HAYRETTIN UGUR. FRANCE YIGIDO
|
arkadaşlar mehmet yıldızın belli bir değeri var gs de bu değeri veriyorki yönetimde kabul etti
|
mehmet yıldızı sattık die yönetim açıklama yaparsa ii olur...
|
evet ya bızde daha nereye dogru degıldır ıns dogruysada hayırlısı dıyelımmm
|
[QUOTE=samet yıldız;286427]arkadaşlar mehmet yıldızın belli bir değeri var gs de bu değeri veriyorki yönetimde kabul etti[/QUOTE]
Son Durum: (Takımlar Alfabetik Sıraya Göre Yapılmıştır) Beşiktaş %18 Fenerbahçe %13 Galatasaray %9 Kayserispor %11 SİVASSPOR %45 Trabzonspor %5 Toplam oy : 141 sitendeki son durum kardeş güsel site yapmışsın... |
[QUOTE=nuri_58;286492]Son Durum:
(Takımlar Alfabetik Sıraya Göre Yapılmıştır) Beşiktaş %18 Fenerbahçe %13 Galatasaray %9 Kayserispor %11 SİVASSPOR %45 Trabzonspor %5 Toplam oy : 141 sitendeki son durum kardeş güsel site yapmışsın...[/QUOTE] :D teşekkürler sitede sivasspor şampiyonluğa en büyük aday sizin oylarınız sayesinde |
mehmetın gıtmemesı lazım,helede takım bu durumdayken,galatasaray gıtsın gokhan unalı alsın,bizden uzak dursun..
|
mehmet yıldızın gitmesi sivasspor için kötü olur
ama istenilen teklifi veriyorlarsa yönetimin bileceği iş |
Hayırlı olsun hem memede hem sivasa hemde gs ye, umarım sivas uefa yolunda yarıda kalmaz yoksa bir anlamı olmaz adam satmanın, ama yönetimin bunun hesabını yaptığını zannediyorum. uefada katılım ve bir galibiyetle gelecek para bu neredeyse gidemezsek yazık olur
|
[B]ARKADASLAR BIZIM YÖNETIMDEN ACIKLAMA GELMEDIKTEN SONRA
HER HABEREDE INANMAYIN [/B] [QUOTE]Feldkamp, yönetimin “Mehmet Yıldız’ı alalım” önerisine “Hayır ben M.Topuz’u istiyorum" dedi. vatan gazetesi G.Saray’da Sivas maçı sonrası “4-5 transfer istiyorum” diyen Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp, listenin en başına yine Kayserisporlu Mehmet Topuz’u yazdı.[COLOR="Red"] [B]Alman çalıştırıcı, yönetiminin “Sivassporlu Mehmet Yıldız’ı alalım” teklifini ’elinin tersiyle’ iterken “Forvette tam 5 tane kaliteli futbolcumuz bulunuyor.[/B][/COLOR] Bu nedenle bu isimler arasında Mehmet’in forma şansı bulması çok zor olur. Onun yerine sezon başında da görüştüğümüz gibi Kayserispor’un orta sahasının önemli ismi Mehmet Topuz’un alabilirseniz daha iyi olur” yanıtını verdi. Bilindiği gibi sarı-kırmızılılar, sezon başında da Mehmet Topuz’un yanı sıra Gökhan Gönül’ü de renklerine katabilmek için büyük uğraş vermiş ancak bir sonuç alamamıştı [/QUOTE] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:44. |