![]() |
--->: SİVASLI ÜNLÜLER
[COLOR="Black"]ÜNLÜ türk halk müziği sanatçılarından SABAHAT AKKİRAZ ve MUSTAFA ÖZARSLAN da SİVASLIDIR[/COLOR]
|
arkadaslar oguz yılmazda sivaslı kangalı bektaş köyünden
|
Yurtseven kardeşlerde var :) :)
|
önemli olan nüfüs cüzdanında doğum yeri yada kütüğü sivaslı yazıyor diye sivaslı olmak değildir.bugün bülent uygun sivaslı değil,celalettin cerrah sivaslı değil ama yaptıkları ortadadır.hiçbir sivaslının yapmadığı şeyleri yapmışlardır.bugün 7 milyon sivaslı var deniyor.ama emin olun sadece 30 bin gerçek sivaslı var.neden mi bunun 11 bini stadtaki yerini alan sivaslı kalanı da sivasspora destek veren 19 bin kişi.eğer gerçekten o kadar sivaslı olsaydı bugün tarih yazan sivassporumun bir otobüsü olurdu.ama onlar bilmiyor ki SİVASLI OLMAK BİR AYRICALIKTIR.
|
Eski Anayasa Baskanlari, Muhittin Taylan, öbürünün adini unuttum.
Yazar Atilla Ilhan, Dursun k. Sairler H.Hüseyin Korkmazcan, Erdogan Alkan. |
[QUOTE=okyay58;288206]Yurtseven kardeşlerde var :) :)[/QUOTE]
YURTSEVEN KARDEŞLER SİVASLI DEĞİL HERALDE:confused:;) BİLGİLER İÇİN SAOL... |
Ismail + abileri ablasi = YK ...sivaslilar..!! sarkilarinda da gordum konserinde de..bomba bomba sarkisinda..sivasi araya kattiydi..boyle: yerin yurdun neresi dedi? Sivasliii dedim ,, tam bana gore dedin nasil sevindim(8):P aynen boyle dediydi..ama sivasin alevisiymis..
selcuk sahin de sivasliymis.. |
-->: SİVASLI ÜNLÜLER
HAMZA YERLİKAYA
VEDAT TUTUK SEBATTİN ÖZTÜRK HAKAN YILMAZ BU SPORCULARIMIZI UNUTMAYALIM |
--->: -->: SİVASLI ÜNLÜLER
[QUOTE=RÜTBESİZ ASKER;288232]HAMZA YERLİKAYA
VEDAT TUTUK SEBATTİN ÖZTÜRK HAKAN YILMAZ BU SPORCULARIMIZI UNUTMAYALIM[/QUOTE] evt onlarda önemli sporcularımız ama HAMZA YERLİKAYA güreşi bırakıp milletvekili olduğu için sporcu demek yanlış olur... |
cellattin cerrah ıcın sıvaslı ıye yazmısınız baska bır arkadasta kutahyalı dıye duzeltmıs..arkadaslar burası ınsanların bakıp gordugu sıvası sıvaslıyı tanımaya calısan ınsanların gırdıgı bır yer.lutfen saglıklı olmayan bılgıler yazmayın.celalettun bey aslen ıspartalıdır..lutfen arastırıp saglıklı kesın bılgı yazın
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:08. |